Kategorier: Rejseguides, Restauranter

Amsterdam – Café Broodje Bert – Frokost eller Morgenmad

9 COMMENTS
SHOW
HIDE

Ligner at I har haft en skøn tur 😀

/Camilla – http://www.fitnrun.bloggersdelight.dk
En blog om træning, løb og sund livsstil.

emmamartiny

Det har vi! 🙂

Sikke nogle fine billede, jeg har selv været i Amsterdam og blev som dig positivt overrasket af byen. XOXO M

emmamartiny

ja, det er en skøn by 🙂

Årh hvor ser det dog lækkert ud! Man bliver helt sulten hehe.
Ser frem til flere billeder 🙂 btw elsker din header!

Forresten har jeg en giveaway kørende, hvor du kan vinde et gavekort på 500 kr. til sko! Hvis det har interesse, så deltag her: http://imeldascloset.bloggersdelight.dk/2013/04/vind-et-gavekort-pa-500-kr-til-sko/

Hvor ser det lækkert ud – kan godt forstå du er ærgelig over, at misse den sandwich – er selv tosset med kombinationen med gedeost, valnødder og honning, især hvis det er sammen med bagte figner og et sjat balsamico – uhm.

– Anne

emmamartiny

mmmmhm, det lyder så lækkert 🙂

Hvor er det lækkert og hyggeligt. Har aldrig været i Amsterdam, men kunne faktisk godt tænke mig det. Derfor glæder jeg mig til at læse dit næste indlæg, hvor du kommer mere rundt i Amsterdam. Dette indlæg har i hvert fald kun gjort min lyst større. Må da også snart få taget mig sammen. Tak for inspirationen.
xx. Amalie H. Magento

LEAVE A

comment