Kategorier: Hverdagsliv

picnic by the lake

5 COMMENTS
SHOW
HIDE
Julie

Jeg har ikke set Nordvest, men The place beyond the pines er virkelig god! Ryan Gosling og Bradley Cooper er rigtigt dygtige i hver deres roller, ligeledes er Eva Mendes. Men Nordvest får jo også store roser,.. Så det er et svært valg:) Tak for dejlig blog og opskriften nedenfor – jeg skal netop til at bage boller til min lillebror og kæreste:)

emmamartiny

Årrh, jeg kan simpelthen ikke vælge! 😉
Jeg håber, de kommer til at synes om det. God weekend 🙂

Åh, hvor hyggeligt med skovtur i det dejlige solskin – jeg glæder mig også til at man kan blive helt og aldeles jakkeløs – det er der altså noget befriende over 😀

God weekend!

– Anne

emmamartiny

God weekend til dig også Anne 🙂

Nej jeg har desværre ikke set den, men den skulle være god 🙂
Og hvor ser altså altså hyggeligt ud. Endelig blev det forår <3

Forresten har jeg en giveaway kørende, hvor jeg udlodder 10 par wayfarer solbrille! Deltag her, hvis det har interesse 🙂
http://imeldascloset.bloggersdelight.dk/2013/04/vind-wayfarer-solbriller/

LEAVE A

comment