Kategorier: Links I like

for the love of pink

8 COMMENTS
SHOW
HIDE

Haha.. Jeg har det på præcis samme måde. Lyserød/pink er bare en stor del af mig! Nu når jeg bor alene i min lejlighed, er mange af detaljerne blevet pink – mit køkken er faktisk med så mange pink detaljer at det dominerer de hvide vægge. Så jeg skal også passe på med at brugen farven for meget. Min blog udstråler også, hvor meget jeg elsker farven. xxx Mathilde

emmamartiny

hihi, jeg er ikke alene om kærligheden, kan jeg høre 😉

Mette Harbo

Min yndlingsfarve er gul! Sådan en helt mættet gul (ikke fiset eller neon), fordi man bliver så glad af den farve! Min mor siger altid: “Gul klæder ingen” når vi er i IKEA og IKEA-mændene løber rundt i gule polo’er, men jeg synes nu man bliver i så godt humør af at se på dem 😉 og lyserød må være runner up til min yndlingsfarve – har en evig prinsessedrøm i maven!

emmamartiny

Gul er solen farve, så det er klart, at den gør glad 🙂 men jeg synes det er er lidt svær farve at bruge både i indretning og hvad gælder mode, med mindre det er små detaljer 🙂

Rosa gjør meg glad, derfor er det min favorittfarge 🙂

emmamartiny

Sådan har jeg det også 🙂

Kristinna

Jeg har haft det ligesom dig – mit værelse var endda malet lyseblå da jeg var mindre, men efter jeg er blevet ældre og flyttet hjemmefra er min glæde ved lyserøde farver kommet rimelig meget til udtryk (desværre er min kæreste bare ikke så vild med det) 🙂

emmamartiny

sjovt som det kommer som man bliver ældre, det burde næsten være omvendt 😉

LEAVE A

comment