Make-up shopping råd

34 COMMENTS
SHOW
HIDE

Rigtig fint indlæg! 🙂 Dem håber jeg, at der kommer flere af!

emmamartiny

Det gør der! 🙂

Rigtig fint indlæg! 🙂 Dem håber jeg, at der kommer flere af!

emmamartiny

Det gør der! 🙂

Monika

Yes, lige var jeg har brug for! Jeg føler virkelig at make-up markedet er en jungle og jeg ender altid med at stå i butikken og se forvirret ud og derefter gå tomhændet derfra. Ville være vildt fedt hvis du kunne anbefale produkter og evt. lave noget om f.eks. hvilke læbestifter der passer til hvilke hud/læbetyper 🙂

emmamartiny

Det skriver jeg ned 🙂 tak for din kommentar Monika!

Monika

Yes, lige var jeg har brug for! Jeg føler virkelig at make-up markedet er en jungle og jeg ender altid med at stå i butikken og se forvirret ud og derefter gå tomhændet derfra. Ville være vildt fedt hvis du kunne anbefale produkter og evt. lave noget om f.eks. hvilke læbestifter der passer til hvilke hud/læbetyper 🙂

emmamartiny

Det skriver jeg ned 🙂 tak for din kommentar Monika!

Sabrina G.

Haha, jeg kender godt det der med at ting, der virker helt basale for mig, ikke nødvendigvis gør det for mine veninder 🙂

Det er nogle rigtig god og fine råd du kommer med! Tænkte på om du går meget i produkternes ingredienser og sådan? Om der er parfume, parabener og om det et økologisk?

emmamartiny

Det kommer meget an på, hvilket produkt, det drejer sig om. Generelt set vil jeg sige nej, jeg har bare et problem med, når brands markedsfører et produkt som ‘naturligt’, hvis det i virkeligheden indeholder massevis af kemikalier.

Sabrina G.

Okay – det gør jeg nemlig heller ikke 😉

Ligesom der findes en basis garderobe, mener du så også der findes basis makeup? Hvad mener du enhver makeuppung som minimum bør indeholde? Det kunne være sjovt at se 🙂

Nu har det måske ikke meget med makeup at gøre, men jeg kunne også godt tænkte mig at høre hvilke produkter du bruger til at rensehuden med osv.

emmamartiny

Det er selvfølgelig meget individuelt, men jeg kan da give mit bud på det 🙂

Sabrina G.

Ja, det er det nok – synes bare det er inspirerende at se hvilke produkter andre foretrækker 🙂

emmamartiny

Det er det uden tvivl! 🙂 har du set mit indlæg om sommer make-up? der er masser af mine favoritter 🙂

Sabrina G.

Haha, jeg kender godt det der med at ting, der virker helt basale for mig, ikke nødvendigvis gør det for mine veninder 🙂

Det er nogle rigtig god og fine råd du kommer med! Tænkte på om du går meget i produkternes ingredienser og sådan? Om der er parfume, parabener og om det et økologisk?

emmamartiny

Det kommer meget an på, hvilket produkt, det drejer sig om. Generelt set vil jeg sige nej, jeg har bare et problem med, når brands markedsfører et produkt som ‘naturligt’, hvis det i virkeligheden indeholder massevis af kemikalier.

Sabrina G.

Okay – det gør jeg nemlig heller ikke 😉

Ligesom der findes en basis garderobe, mener du så også der findes basis makeup? Hvad mener du enhver makeuppung som minimum bør indeholde? Det kunne være sjovt at se 🙂

Nu har det måske ikke meget med makeup at gøre, men jeg kunne også godt tænkte mig at høre hvilke produkter du bruger til at rensehuden med osv.

emmamartiny

Det er selvfølgelig meget individuelt, men jeg kan da give mit bud på det 🙂

Sabrina G.

Ja, det er det nok – synes bare det er inspirerende at se hvilke produkter andre foretrækker 🙂

emmamartiny

Det er det uden tvivl! 🙂 har du set mit indlæg om sommer make-up? der er masser af mine favoritter 🙂

Nu nævner du selv, at nogle af pigerne fra højskolen ikke kunne kende forskel på en god og en dårlig øjenskygge. Jeg kunne da godt tænke mig at vide, hvordan man kender forskel, da jeg faktisk er ret hooked på øjenskygger; men nogle gange så er jeg da blevet ret skuffet over øjenskyggen 😉
Så, hvordan ved man og man har fat i en god eller en dårlig øjenskygge? 🙂

emmamartiny

Det er hermed noteret 😉 God dag Lena! 🙂

Nu nævner du selv, at nogle af pigerne fra højskolen ikke kunne kende forskel på en god og en dårlig øjenskygge. Jeg kunne da godt tænke mig at vide, hvordan man kender forskel, da jeg faktisk er ret hooked på øjenskygger; men nogle gange så er jeg da blevet ret skuffet over øjenskyggen 😉
Så, hvordan ved man og man har fat i en god eller en dårlig øjenskygge? 🙂

emmamartiny

Det er hermed noteret 😉 God dag Lena! 🙂

Anna

Tusind tak for de gode råd – dem vil jeg tage med, når jeg fremover skal købe make-up!
Det kunne være super dejligt, hvis du havde nogle forslag til en foundation, der dækker godt og evt har solfaktor i sig, hvis det er muligt 🙂

Anna

emmamartiny

Det var så lidt anna 🙂
Jeg kan lave et indlæg med nogle af mine yndlings foundations 🙂

Anna

Tusind tak for de gode råd – dem vil jeg tage med, når jeg fremover skal købe make-up!
Det kunne være super dejligt, hvis du havde nogle forslag til en foundation, der dækker godt og evt har solfaktor i sig, hvis det er muligt 🙂

Anna

emmamartiny

Det var så lidt anna 🙂
Jeg kan lave et indlæg med nogle af mine yndlings foundations 🙂

Nanna

Hej Emma. Super gode råd! Jeg kunne især godt tænke mig et indlæg med hvordan man kan lægge en flot øjen-makeup, både til fest og hverdag! 🙂

emmamartiny

Tak Nanna 🙂 Der kommer nogle video guides op, så snart jeg flytter i lejlighed 🙂

Nanna

Hej Emma. Super gode råd! Jeg kunne især godt tænke mig et indlæg med hvordan man kan lægge en flot øjen-makeup, både til fest og hverdag! 🙂

emmamartiny

Tak Nanna 🙂 Der kommer nogle video guides op, så snart jeg flytter i lejlighed 🙂

LEAVE A

comment