Kategorier: Skønhedsprodukter

kokosolie som skønhedsprodukt

9 COMMENTS
SHOW
HIDE
Sabrina G.

Sikke nogle dejlige tips, Emma! Har længe overvejet om jeg skal anskaffe mig sådan en bøtte kokosolie, netop fordi det har så mange gode egenskaber, og så er der samtidig mange penge at spare, da den jo som du selv skriver kan erstatte mange andre ting. Jeg har dog ikke købt det endnu, da det ikke er lykkedes mig at finde et lugt-fri udgave :-/ Derudover er jeg også stor fan af mandelolie!

Kamille

Urtekram laver en uden duft.

Sigrid

Jeg elsker denne slags indlæg hvor du viser os sådan nogle smarte tips og tricks 🙂

Nanna

Super godt indlæg.
En verdens kendt Victoria Secret model, Miranda eller noget tror jeg hun hedder? Spiser jo 3 spk. kokosolie hver dag, hvilket det det, der gør hendes hud så flot siger hun selv.

Jeg har godt set, at folk siger, at man skal putte den over salater?
Jeg kan bare ikke helt se hvordan? Det er jo i hvid fast form, i hvert fald den jeg køber. Måske kan må få det i flydende – olie form?

Kh 🙂

Jeg er selv STOR fan af olier til håret – specielt allover olien fra the body shop.
– Christina

Andrea

Sikke et skønt indlæg Emma! Jeg var slet ikke klar over alle disse ting omkring kokos, men jeg skal i hvert fald i gang med at afprøve flere af dem! Tak for det 🙂

Det er lidt af et mirakelmiddel! Jeg har faktisk ikke selv prøvet kokosolie, men det er jeg da helt sikkert nødt til at købe nu. Olie ftw!

maria

Hey, hvad med tandpasta?! Natron kokosolie pebermynte olie , bum!

Emma Martiny

Bum! Mega godt tip – jeg skal ind og google 😉

LEAVE A

comment