Kategorier: Basis garderobe

5-piece french wardrobe – Den perfekte basis garderobe

21 COMMENTS
SHOW
HIDE
Matilde

Ej det lyder rigtig spændende.
Og tillykke med jobbet

emmamartiny

Tak Mathilde 🙂

Matilde

Ej det lyder rigtig spændende.
Og tillykke med jobbet

Natasha

Ved du hvad? Jeg tror sgu også, jeg giver det et forsøg 😀

emmamartiny
Natasha

Ved du hvad? Jeg tror sgu også, jeg giver det et forsøg 😀

emmamartiny
Natasha

Ej, jeg glæder mig til den her lille serie 🙂 syntes det var så hyggeligt sidste gang, og meget motiverende 🙂 Tror både klædeskabet og pengepungen vil blive glad for dette, helt sikkert noget jeg også skal prøve.

emmamartiny

Godt du vil følge med 🙂

Katrine

Kunne du ikke tænke dig at lave et indlæg med alle dine køb fra Barcalona? 🙂

emmamartiny

Jo da. Jeg skal se, om jeg kan nå det i morgen 🙂

Katrine

Kunne du ikke tænke dig at lave et indlæg med alle dine køb fra Barcalona? 🙂

emmamartiny

Jo da. Jeg skal se, om jeg kan nå det i morgen 🙂

Katrine

Kunne du ikke tænke dig at lave et indlæg med alle dine køb fra Barcelona? 🙂

Katrine

Kunne du ikke tænke dig at lave et indlæg med alle dine køb fra Barcelona? 🙂

Mikala Mainz

Måske du kunne ligge listen ud, så man kunne se hvad der efter din mening skal indgå i en basis gaderobe 🙂 Det ville være dejligt! 😉

emmamartiny

Det kommer i tre forskellige kategorier 🙂 der kommer indlæg med det over de næste par uger.

Mikala Mainz

Måske du kunne ligge listen ud, så man kunne se hvad der efter din mening skal indgå i en basis gaderobe 🙂 Det ville være dejligt! 😉

Jeg tror faktisk en sæson betragtes som et halv år, altså forår-sommer og efterår-vinter. Altså 10 køb om året, hvis man er rigtig hardcore.

I virkeligheden synes jeg dog det handler langt mere om ens tankegang, end om at ramme et specifikt antal. Jeg bruger selv konceptet som rettesnor, og ligger på omkring 30 køb om året, det har ind til nu været meget passende for mig, men jeg kunne godt tænke mig at skære mere ind til benet.

Jeg vil dog sige, at har man en garderobe der gør at man kan klæde sig på hver morgen uden problemer, så behøver man ikke gå ud og købe en masse basis inden man begynder. Jeg startede først for alvor i Januar 2012, og meget af min bedste basis er købt i løbet af det halvandet år der er gået, men derfor kunne jeg altså sagtens klare mig i den mellemliggende periode.

Glæder mig til at følge dit projekt.

Jeg tror faktisk en sæson betragtes som et halv år, altså forår-sommer og efterår-vinter. Altså 10 køb om året, hvis man er rigtig hardcore.

I virkeligheden synes jeg dog det handler langt mere om ens tankegang, end om at ramme et specifikt antal. Jeg bruger selv konceptet som rettesnor, og ligger på omkring 30 køb om året, det har ind til nu været meget passende for mig, men jeg kunne godt tænke mig at skære mere ind til benet.

Jeg vil dog sige, at har man en garderobe der gør at man kan klæde sig på hver morgen uden problemer, så behøver man ikke gå ud og købe en masse basis inden man begynder. Jeg startede først for alvor i Januar 2012, og meget af min bedste basis er købt i løbet af det halvandet år der er gået, men derfor kunne jeg altså sagtens klare mig i den mellemliggende periode.

Glæder mig til at følge dit projekt.

Sandie Bolund

Har selv prøvet på at få styr på min basis garderobe, men synes godt nok det er svært! Så jeg glæder mig til at følge med 😀

LEAVE A

comment