Kategorier: Rejseguides, Restauranter

Barcelona // Resturant Café de L’Academia

4 COMMENTS
SHOW
HIDE
Sara

Jeg giver dig helt ret i at man skal holde sig væk fra spisesteder på la rambla! Jeg var i Barcelona på studietur i år, hvis nogle fra klassen vi var afsted med spiste på en restaurant midt på ramblaen, og det skulle du kke ha’ gjort! Ingen af dem kunne spise maden og en af pigerne kastede op fordi det smagte så dårligt! Og altså, alle har da prøvet at få virkelig dårlig mad, men aldrig har jeg fået noget som fik mig til at kaste op, så det må virkelig ha’ været slemt! 😮

emmamartiny

Det lyder frygteligt! Vi holdt os heldigvis langt derfra 🙂

Sara

Jeg giver dig helt ret i at man skal holde sig væk fra spisesteder på la rambla! Jeg var i Barcelona på studietur i år, hvis nogle fra klassen vi var afsted med spiste på en restaurant midt på ramblaen, og det skulle du kke ha’ gjort! Ingen af dem kunne spise maden og en af pigerne kastede op fordi det smagte så dårligt! Og altså, alle har da prøvet at få virkelig dårlig mad, men aldrig har jeg fået noget som fik mig til at kaste op, så det må virkelig ha’ været slemt! 😮

emmamartiny

Det lyder frygteligt! Vi holdt os heldigvis langt derfra 🙂

LEAVE A

comment