Kategorier: Restauranter

Sct. Oluf restaurant & bar

11 COMMENTS
SHOW
HIDE
Rikke

Prøv det! Deres Moules Frites og Fish’n Chips er virkelig
godt. Men det er vist også det alle bestiller på Oli Nico
🙂

Mette

Det hedder OliNico og ikke “Oil”(olie) Nico….

emmamartiny

Du har helt ret, jeg retter det lige. Jeg kan aldrig være sikker på, at der er nogle, der er hurtige, så snart de spotter en fejl…….

Mette

Det hedder OliNico og ikke “Oil”(olie) Nico….

Uh hvor ser det altså lækkert og hyggeligt ud! Ærgerligt man ikke bor i nærheden 🙂

Forresten har jeg en giveaway kørende, hvor man kan vinde et gavekort på op til 1000 kr. til tøj eller sko. Deltag her, hvis det har interesse 🙂 http://imeldascloset.bloggersdelight.dk/2013/08/vind-et-gavekort-pa-op-til-1000-kr-til-toj-eller-sko/

Christina

Åh Sct.Oluf var stedet jeg startede en bytur da jeg var
yngre (16-17 år) de har et dejligt Århus sæt øl og en bitter 😀 Jeg
har aldrig brugt det til andet end bar.

Christina

Åh Sct.Oluf var stedet jeg startede en bytur da jeg var
yngre (16-17 år) de har et dejligt Århus sæt øl og en bitter 😀 Jeg
har aldrig brugt det til andet end bar.

Helene

Grunden til at jeg aldrig besøger Sct. Oluf er netop at
forretten næsten altid er fisk, men har ellers hørt godt om stedet.
Men jeg er ret vild med Den Rustikke som vel nærmest ligger skråt
overfor. Tre retter for 165, og der er som regel to forretter og to
hovedretter at vælge imellem, og lidt større dessertudvalg. Og så
er det bare rigtig lækkert. Og der synes jeg faktisk at have
oplevet virkelig sød og venlig betjening 🙂

http://annsofey.wordpress.com/ Det kunne da være at man
skulle der forbi en dag man er i Århus 😀

Cathrine

Jeg er selv fra Århus, og kender udemærket de to steder. OliNico har jeg spist hos en del gange, omend betjeningen bestemt heller ikke altid er i top der! Desuden er det ofte rigtig svært at få bord, fordi der er så få pladser. Til gengæld er maden virkelig, virkelig god og billig, så jeg overlever de andre kritikpunkter 😉 Sct. Oluf nægter jeg til gengæld at spise hos! Jeg kan simpelthen ikke holde ejeren ud! Jeg har enkelte gange drukket øl der, når jeg har været i byen, fordi der ofte er ok plads og deres øl er billige og gode, men jeg kunne aldrig finde på at bruge min penge på mad der! Der er SÅ mange andre, gode restauranter i byen, hvor betjeningen er i top, så det vil jeg altså meget hellere. For mig er helhedsoplevelsen virkelig vigtig, og selvom maden måske er god, kan dårlig service altså ødelægge hele oplevelsen for mig. ps Den Rustikke får også varme anbefalinger fra mig 😉

Cathrine

Jeg er selv fra Århus, og kender udemærket de to steder. OliNico har jeg spist hos en del gange, omend betjeningen bestemt heller ikke altid er i top der! Desuden er det ofte rigtig svært at få bord, fordi der er så få pladser. Til gengæld er maden virkelig, virkelig god og billig, så jeg overlever de andre kritikpunkter 😉 Sct. Oluf nægter jeg til gengæld at spise hos! Jeg kan simpelthen ikke holde ejeren ud! Jeg har enkelte gange drukket øl der, når jeg har været i byen, fordi der ofte er ok plads og deres øl er billige og gode, men jeg kunne aldrig finde på at bruge min penge på mad der! Der er SÅ mange andre, gode restauranter i byen, hvor betjeningen er i top, så det vil jeg altså meget hellere. For mig er helhedsoplevelsen virkelig vigtig, og selvom maden måske er god, kan dårlig service altså ødelægge hele oplevelsen for mig. ps Den Rustikke får også varme anbefalinger fra mig 😉

LEAVE A

comment