Kategorier: Mode, Stil og inspiration

basic t-shirts

16 COMMENTS
SHOW
HIDE
Marlene

I hvilken butik faldt du over det tilbud? Er altid på konstant jagt efter den perfekte basis T-shirt, men har endnu ikke fundet den perfekte model – så jeg glæder mig til at følge med!

emmamartiny
Marlene

I hvilken butik faldt du over det tilbud? Er altid på konstant jagt efter den perfekte basis T-shirt, men har endnu ikke fundet den perfekte model – så jeg glæder mig til at følge med!

emmamartiny
stephanie

Jeg er selv på jagt efter de perfekte basisbluser/toppe. Glæder mig til at høre dine erfaringer! Har selv lige købt to bluser fra Black Swan som jeg håber holder! Er så dødtræt af H&M tøj, med skæve syninger efter første vask…:/

emmamartiny

Du må også meget gerne give mig en tilbagemelding på dine fra BS 🙂

stephanie

Jeg er selv på jagt efter de perfekte basisbluser/toppe. Glæder mig til at høre dine erfaringer! Har selv lige købt to bluser fra Black Swan som jeg håber holder! Er så dødtræt af H&M tøj, med skæve syninger efter første vask…:/

emmamartiny

Du må også meget gerne give mig en tilbagemelding på dine fra BS 🙂

Sussie

Jeg er blevet inspireret af dine “basis”-indlæg og det startede faktisk med at jeg fik to t-shirts, én i sort og en i hvid, fra H&M og jeg må sige jeg er godt tilfreds med dem. Dernæst fik jeg en hvis top uden ærmer også fra H&M og igen er jeg kun tilfreds. Den næste handel i min egen lille basis garderobe blev to knælange hverdagskjoler fra Monki, i sort og grå, som virker til at være i super kvalitet. Mit næste køb bliver nye holdbare, men ikke for dyre bukser 🙂

emmamartiny

Det er sjovt med h&m’s basis. Nogle elsker det og andre hader det. Måske jeg vasker der for hårdt og det er derfor de så hurtigt bliver hullede og mister formen?

Sussie

Jeg er blevet inspireret af dine “basis”-indlæg og det startede faktisk med at jeg fik to t-shirts, én i sort og en i hvid, fra H&M og jeg må sige jeg er godt tilfreds med dem. Dernæst fik jeg en hvis top uden ærmer også fra H&M og igen er jeg kun tilfreds. Den næste handel i min egen lille basis garderobe blev to knælange hverdagskjoler fra Monki, i sort og grå, som virker til at være i super kvalitet. Mit næste køb bliver nye holdbare, men ikke for dyre bukser 🙂

NC

Jeg har været så heldig, at finde nogle lækre t-shirts i Monki. Dem har jeg også taget i en Large, for at få oversize looket 🙂

NC

Jeg har været så heldig, at finde nogle lækre t-shirts i Monki. Dem har jeg også taget i en Large, for at få oversize looket 🙂

Jeg har ikke det store forbrug af t-shirts, men har umiddelbart været glad for COS’. Ved ikke om du har ramt en dårlig model.

Jeg har ikke det store forbrug af t-shirts, men har umiddelbart været glad for COS’. Ved ikke om du har ramt en dårlig model.

emmamartiny

Det kan sagtens være. Det var så ærgerligt, for modellen var virkelig fin 🙁

LEAVE A

comment