Kategorier: Skønhed

Mini giveaway: måneds goodiebox

189 COMMENTS
SHOW
HIDE
Michèle Lykkegaard
Michèle Lykkegaard
Anna

Fed konkurrence! Jeg læser din blog, fordi jeg synes det er en god kombination af mange elementer; diy, skønhed, mode, træning og så er den frem for alt personlig, lige præcis på den måde jeg kan lide det. Man kan mærke, at du lægger både tid og energi i dine indlæg, og så svarer du på kommentarerne, du får – det er god stil! Godt arbejde Emma! 🙂

emmamartiny

Mange tak Anna 🙂

Anna

Fed konkurrence! Jeg læser din blog, fordi jeg synes det er en god kombination af mange elementer; diy, skønhed, mode, træning og så er den frem for alt personlig, lige præcis på den måde jeg kan lide det. Man kan mærke, at du lægger både tid og energi i dine indlæg, og så svarer du på kommentarerne, du får – det er god stil! Godt arbejde Emma! 🙂

emmamartiny

Mange tak Anna 🙂

Christina Jensen

Jeg læser din blog fordi jeg gerne vil inspireres, mere simpelt og sigende kan jeg vist ikke udtrykke mig 🙂

Stine

Jeg synes det er skønt at læse sin blog, fordi det er tydeligt at du lægger utrolig meget tid og kraft i dine indlæg. Jeg er normalt ikke en pige der går meget op i make-up og hårsætning, men dine indlæg har givet mig lyst til at købe lækre produkter og bruge tid på det. Derudover synes jeg du har nogle dejlige billeder på din blog! Jeg kunne godt tænke mig at se nogle flere outfitbilleder, du har jo en skøn tøjstil!
– Stine
stineroennsmidt@yahoo.dk

Hvor fedt 🙂
Jeg læser din blog, fordi jeg synes den indeholder en god blanding 🙂 Skønhed, sundhed, mode osv.

Maia

Uhh ser lækker ud den goodiebox!
Jeg læser din blog fordi jeg synes den er meget inspirerende da du både skriver om mode, mad, sundhed, træning osv. Elsker også når du laver videoer! Så er det også så dejligt at hvis man skriver en kommentar så svarer du altid og det er der rigtig mange der ikke gør nemlig. Elsker din blog!

Knus

Maia

Uhh ser lækker ud den goodiebox!
Jeg læser din blog fordi jeg synes den er meget inspirerende da du både skriver om mode, mad, sundhed, træning osv. Elsker også når du laver videoer! Så er det også så dejligt at hvis man skriver en kommentar så svarer du altid og det er der rigtig mange der ikke gør nemlig. Elsker din blog!

Knus

Christine

Så skøn en konkurrence – er lige flyttet hjemmefra og har fundet ud af hvor mange ting man mangler og skal sørge for. Deriblandt mascara, og det ville være herligt at modtage her til studiestart! (-:
Jeg faldt over din blog, da du udgav din trænings video, og synes simpelthen den var så ærlig og inspirerende – så tak for den!

Sara Lindenskov

Super fedt, at du laver en giveaway i stedet for at beholde tingene selv! Jeg læser din blog fordi, at jeg synes, at den har en god kombination af det hele. Der er både personlige indlægs, mode, DIY’s og alt muligt andet.
Det føles som om, at du bruger rigtig meget tid på din blog, hvilket man kan mærke i alle dine indlæg. Du formår altid at gøre et indlæg spændene ligegyldigt emnet.
Så tak for en rigtig fed blog! 🙂
– mail: sara.lindenskov@hotmail.com

Sara Lindenskov

Super fedt, at du laver en giveaway i stedet for at beholde tingene selv! Jeg læser din blog fordi, at jeg synes, at den har en god kombination af det hele. Der er både personlige indlægs, mode, DIY’s og alt muligt andet.
Det føles som om, at du bruger rigtig meget tid på din blog, hvilket man kan mærke i alle dine indlæg. Du formår altid at gøre et indlæg spændene ligegyldigt emnet.
Så tak for en rigtig fed blog! 🙂
– mail: sara.lindenskov@hotmail.com

Sara Lindenskov

Super fedt, at du laver en giveaway i stedet for at beholde tingene selv! Jeg læser din blog fordi, at jeg synes, at den har en god kombination af det hele. Der er både personlige indlægs, mode, DIY’s og alt muligt andet.
Det føles som om, at du bruger rigtig meget tid på din blog, hvilket man kan mærke i alle dine indlæg. Du formår altid at gøre et indlæg spændene ligegyldigt emnet.
Så tak for en rigtig fed blog! 🙂
– min mail er sara.lindenskov@hotmail.com

Anne E

Hej Emma 🙂

Jeg synes det har været fedt, at vi som læsere har fået lov at se mere af ‘dig’ de sidste måneder – eks. via dine videoer.
Derudover er det fedt med kost og madindlæg! Og din basisgaderobeprojekt holder også bare!

Nå, men lidt feed back herfra. Nu vil jeg krydse finger for boxen ☺

Anne E

Hej Emma 🙂

Jeg synes det har været fedt, at vi som læsere har fået lov at se mere af ‘dig’ de sidste måneder – eks. via dine videoer.
Derudover er det fedt med kost og madindlæg! Og din basisgaderobeprojekt holder også bare!

Nå, men lidt feed back herfra. Nu vil jeg krydse finger for boxen ☺

Ida

Jeg læser personligt din blog fordi den er så “nede på jorden” og nærværende. Synes ikke du har opsat et perfekt glansbillede af dit “vilde” blogger liv, men derimod giver os et blik ind i din verden, der kan være ligeså fyldt med op og nedture som vores egen. Du er også for mig en realistisk og troværdig blogger, der skriver indlæg om stort og småt, som virkelig fanger. Om det er motion, make-up, outfit eller bare noget om din kæreste eller søstre, læser jeg altid med 🙂 jeg er bund solid fan, hahaha 😉 mange knus.

Cirkeline

Jeg syntes det er dejlig personlig blog, som jeg i tidernes morgen fulgte primært for beauty. Men som tiden er gået er jeg blevet KÆMPE fan af dine mad indlæg – bliv endelig ved med det og gerne flere af dem. Jeg vild med din ærlighed og den personlige vinkel på bloggen bl.a. at den har stået mere stille i en periode, men glæden er ved at komme tilbage, tak for det. Som sagt tidligere fulgte jeg med i starten pga. beauty og det kan jeg godt mangle til tider herinde. Men omvendt er jeg vild med de nye ting der fylder mere, såsom træning, sundhed og opskrifter. Tak fordi du blogger 😉

Simone

UUh, den ville jeg gerne vinde. Har altid været loyal bruger af ysl, mascara, så kunne rigtig godt tænke mig at prøve den nye! 🙂

Jeg har fulgt din blog i lang tid, og læser med pga, af dine personlige- og make up relaterede indlæg, som jeg synes er rigtig spændende at følge med i! 🙂

Charlotte Louise

Jeg læser din blog fordi den har en god blanding af det hele: træning, make-up, tøj, personligt. Synes det er hyggeligt at følge med 🙂

Cecilie

Jeg er fhv. ny læser og blev lokket herind af dit basisgarderobe-projekt 🙂
God stil, at give GB’en videre!

Cecilie

Jeg er fhv. ny læser og blev lokket herind af dit basisgarderobe-projekt 🙂
God stil, at give GB’en videre!

Alice

Jeg læser din blog pga. dine personlige indlæg, men jeg gad godt se flere opskrifter 🙂

Ditte Borup

Oj, det kunne være lækkert at vinde 🙂
Jeg er ret vild med dine indlæg om den perfekte basisgardarobe. Det har i hvert fald fået mig til at begynde at skabe min egen perfekte basisgardarobe. Så jeg læser flittigt med når du har opdateringer på den front. Måske man kunne lave et indlæg om accessories til basisgardaroben (smykker, tørklæder, og andet), eller indlæg hvis du opdater items som du ikke havde i de tidligere indlæg som burde være med. Og så er det altid spændende at følge med når du har erhvervet dig nye items til basisgardaroben.

Sofie

Jeg har fulgt din blog i snart to år nu, og primært startede jeg med at følge dig, fordi jeg selv kommer fra Skive og faktisk har haft din mor som tysklærer i gymnasiet – det synes jeg var et lidt sjovt sammentræf 😉
Jeg blev dog hurtigt grebet af din personlige tilgang til bloggen, og synes helt klart, at det er én af dine store forcer, da det skaber en tættere forbindelse til os læsere – i hvert fald til mig. Derudover faldt jeg for din fascination af en sund livsstil, da det selv er en stor passion i mit liv, så det håber jeg selvfølgelig, at du vil fortsætte med at blogge om 🙂
Dine skønhedsindlæg er også meget inspirerende, og er især meget betaget af de beauty-shots du tidligere har postet 🙂
Håber meget, at jeg får muligheden for at afprøve Goodieboxen – kunne godt bruge lidt forkælelse i en ellers travl og hård eksamensperiode!
Keep up the good work 🙂

Sabrina G.

Jeg nyder at læse din blog, fordi den er personlig, ærlig og “nede på jorden”. Jeg kan godt lide at du bare er dig selv. Du har både gode og dårlige dage ligesom alle os andre, og det kan jeg godt lide, at der kommer til udtryk på bloggen – det er med til at undgå at bloggen bliver for glansbilled-agtig. Jeg kan godt lide at du veksler mellem forskellige indlæg om motion, mad, mode, skønhed og beauty, men savner lidt flere beauty-indlæg, f.esk. sådan nogle “how-to” som du lavede engang. Dem finder jeg meget inspirerende! Desuden er det så fantastisk du er begyndt at lave v-logs igen 🙂 Generelt set synes jeg du blog er en god kombination af alt det jeg kan lide – det er nok også derfor, du er en af mine ynglings bloggere!

Camilla

Jeg begyndte at læse din blog grundet dine mange lækre og inspirerende opskrifter, som jeg har afprøvet en del af. Herudover er jeg især vild med dine trænings- og sundhedsindlæg, da jeg selv går meget op i dette.

Jeg har længe overvejet, om jeg skulle prøve at bestille en goodiebox, så jeg krydser fingre for, at jeg er den heldige vinder, så jeg kan få afprøvet, om det er noget for mig. 🙂

Camilla

Jeg begyndte at læse din blog grundet dine mange lækre og inspirerende opskrifter, som jeg har afprøvet en del af. Herudover er jeg især vild med dine trænings- og sundhedsindlæg, da jeg selv går meget op i dette.

Jeg har længe overvejet, om jeg skulle prøve at bestille en goodiebox, så jeg krydser fingre for, at jeg er den heldige vinder, så jeg kan få afprøvet, om det er noget for mig. 🙂

Julie

Jeg følger din blog, da jeg godt kan lide at der er stor forskel over dine indlæg. De omhandler flere forskellige emner, såsom mode, kost, motion, indretning osv. Det kan jeg godt lide! Og du er god til at lave indlæg som ikke minder alle de andre i blogland såsom bare OOTD og nye varer hele tiden 🙂

Sarah

Hej jeg er vild med din blog.
Jeg er specielt interesseret i dine opskrifter og kreative indlæg

Anne-Sofie

Sikke en lækker give away! Står akut og mangler en ny mascara, så det ville være fantastisk at vinde 🙂

Jeg kan rigtig godt lide dine videoer, og når du snakker om makeup og produkter. Sådan en rookie som mig har nemlig brug for gode tips og råd! 😉

Anne-Sofie

Sikke en lækker give away! Står akut og mangler en ny mascara, så det ville være fantastisk at vinde 🙂

Jeg kan rigtig godt lide dine videoer, og når du snakker om makeup og produkter. Sådan en rookie som mig har nemlig brug for gode tips og råd! 😉

Siff

Ih, sikke en fin giveaway, den vil man da gerne vinde!
Jeg har fulgt med i din blog længe, helt fra du gik i 2.g, tror jeg! På din blog er man altid sikret gode, kvalitetsindlæg – om det så gælder mode, makeup, træning etc. Derfor tjekkede jeg også jævnligt ind under din pause for liiiige og se om Emma mon var vendt tilbage – og det gjorde du jo heldigvis en dag.
I øvrigt, tillykke med det nye job, det er jo for vildt!

Siff

Ih, sikke en fin giveaway, den vil man da gerne vinde!
Jeg har fulgt med i din blog længe, helt fra du gik i 2.g, tror jeg! På din blog er man altid sikret gode, kvalitetsindlæg – om det så gælder mode, makeup, træning etc. Derfor tjekkede jeg også jævnligt ind under din pause for liiiige og se om Emma mon var vendt tilbage – og det gjorde du jo heldigvis en dag.
I øvrigt, tillykke med det nye job, det er jo for vildt!

Nathasja

Hej 🙂
Mega fed konkurrence!
Jeg læser din blog, fordi jeg synes det er hyggeligt, og der er en god blanding af alt ting. Jeg synes også, at den er rimelig personlig men alligevel med gode råd 🙂

Trine

Jeg læser din blog, fordi jeg finder en masse inspiration både inden for livsstil, mad, bolig og mode. Desuden er jeg rigtig glad for, at du er flyttet til Aarhus, hvor jeg også bor, så kan jeg nemlig få nogle tips til nye spisesteder mm 🙂 Keep up the good work og lav gerne flere videoer.

Sarah

Jeg vil gerne se flere sminkeindlæg 🙂

Matilde Bech

Jeg kunne da godt tænke mig at vinde den omgang :).
Men vigtigst af alt, jeg læser din blog fordi jeg syntes den er interessant, og du skriver om så mange forskellige ting, jeg læser selv rigtig mange træningsblogs og det kan godt blive lidt ensformigt, derfor at det fedt at følge din, fordi den også handler om så meget andet, som sker i dit liv.
Jeg er vild med din videoindlæg og dine make up tips.

derudover er det nok også lidt fordi jeg også kommer fra Skive.
Ses til Skiveløbet 😉

Matilde Bech

Jeg kunne da godt tænke mig at vinde den omgang :).
Men vigtigst af alt, jeg læser din blog fordi jeg syntes den er interessant, og du skriver om så mange forskellige ting, jeg læser selv rigtig mange træningsblogs og det kan godt blive lidt ensformigt, derfor at det fedt at følge din, fordi den også handler om så meget andet, som sker i dit liv.
Jeg er vild med din videoindlæg og dine make up tips.

derudover er det nok også lidt fordi jeg også kommer fra Skive.
Ses til Skiveløbet 😉

martine

Hej
Jeg følger din blog, da jeg synes du inspirerer rigtig meget både med indretning og træning.. Det er en fornøjelse af følge en blogger, som har så mange forskellige indlæg 🙂

mette

Lige hvad man mangler på su budget, lidt luksus!

Jeg læser din blog fordi den har lidt af det hele , både sundhed skønhed mode og personlighed.

Ønsker mig dog lidt flere indlæg om sund kost , . Måske jeres ugentlige madplan? Tak for en god blog 🙂

Søs

Jeg er for nylig faldet over din blog, så kan ikke umiddelbart fortælle dig hvad der er godt og mindre godt…. Grunden til at du nu er på min bloglovin liste er at det ser ud som om du har en god blanding af det hele: mode, personlige indlæg, træning, opskrifter osv… Glæder mig til at følge dig fremover 🙂

Søs

Jeg er for nylig faldet over din blog, så kan ikke umiddelbart fortælle dig hvad der er godt og mindre godt…. Grunden til at du nu er på min bloglovin liste er at det ser ud som om du har en god blanding af det hele: mode, personlige indlæg, træning, opskrifter osv… Glæder mig til at følge dig fremover 🙂

Patricia G

Jeg elsker mangfoldigheden i dine indlæg! Det er så varieret, så keep on the good work 🙂

Michelle

Jeg kan rigtig godt li’ dine opskrifter og makeupbilleder. Kunne derfor godt tænke mig at se nogle makeupturtorials, eller flere tips til eksempelvis hvordan man gør øjet rundere/større/mindre/mere mandelformet osv. 🙂

Michelle

Jeg kan rigtig godt li’ dine opskrifter og makeupbilleder. Kunne derfor godt tænke mig at se nogle makeupturtorials, eller flere tips til eksempelvis hvordan man gør øjet rundere/større/mindre/mere mandelformet osv. 🙂

Jeg læser din blog fordi du skriver om mange forskellige ting; mode, beauty og personligt. Desuden kan jeg rigtigt godt lide, at du bruger dine egne billeder. Keep up the good work 😉

Simone

Jeg er rigtig glad for at læse anmeldelser af og vejledninger til skønhedsprodukter, så det må du meget gerne fortsætte med. Og skøn konkurrence btw 🙂

Stine

Jeg læser og følger din blog fordi du gang på gang formår af fange mig, hvad enten det omhandler mode, makeup, opskrifter eller træning. Det er ikke tit at jeg læser hele indlægget/teksten på blogs, men det gør jeg seriøst altid ved dig 🙂 fortsæt det gode arbejde, du gør det fandens godt

Stine

Jeg læser og følger din blog fordi du gang på gang formår af fange mig, hvad enten det omhandler mode, makeup, opskrifter eller træning. Det er ikke tit at jeg læser hele indlægget/teksten på blogs, men det gør jeg seriøst altid ved dig 🙂 fortsæt det gode arbejde, du gør det fandens godt

Kristine Østergaard

Jeg læser din blog fordi der er så meget forskellige ting, både mode, indretning og sundhed, og så elsker jeg din stil!

Michelleisabella@gmail.com

Hej Emma,
Jeg følger med på din blog stort set hver dag og har efterhånden gjort det to år. Vi blev studenter på samme tid, flyttede begge til Kbh sidste år, osv.osv., så jeg synes, det er sjovt at følge dig!
Det ville være super skønt med en goodiebag og lige, hvad jeg trænger til, så jeg vil da også gerne deltage i konkurrencen 🙂

Knus
Michelle

Michelleisabella@gmail.com

Anne Katrine

Jeg læser din blog fordi den indeholder en god blanding af alt 🙂 og du formår at fremstille tingene på en rigtig god måde, og du virker meget sympatisk. Jeg kunne godt tænke mig lidt flere opskrifter, men det kommer sikkert også, når vi når græskarsæsonen 😉 du har nævnt at dig og din kæreste laver madplaner, måske du kan lokkes til at dele dem en gang imellem, det er noget jeg virkelig bør blive bedre til 🙂

Anne Katrine

Jeg læser din blog fordi den indeholder en god blanding af alt 🙂 og du formår at fremstille tingene på en rigtig god måde, og du virker meget sympatisk. Jeg kunne godt tænke mig lidt flere opskrifter, men det kommer sikkert også, når vi når græskarsæsonen 😉 du har nævnt at dig og din kæreste laver madplaner, måske du kan lokkes til at dele dem en gang imellem, det er noget jeg virkelig bør blive bedre til 🙂

Anna SLoth

Jeg læser med på din blog fordi den er så hyggelig og jeg for en del inspiration fra din blog 🙂

Emilie

Sikke en sød tanke. 🙂 Kunne så godt tænke mig at prøve goodiebox efter at have hørt godt om det allevegne. 🙂
Jeg læser med, fordi du behandler emner som mad, skønhed og træning (som jeg prøver at få sparket mig selv i gang med igen efter lang sommerferie!). Der kan jeg hente inspiration hos dig. 🙂

Emilie da Silva

Jeg læser din blog, fordi der aldrig er et indslag, der svigter. Det er så hyggeligt at læse din blog, og jeg nyder at følge med i, hvad du laver 🙂

Emilie da Silva

Jeg læser din blog, fordi der aldrig er et indslag, der svigter. Det er så hyggeligt at læse din blog, og jeg nyder at følge med i, hvad du laver 🙂

Mathilde B

Hej Emma,
jeg er helt vild med din blog, og læser med da jeg synes du skriver om en masse forskellige ting hvilket er virkeligt rart. Mad, make-up, stil, personlige ting og så bliver jeg virkeligt inspireret af dine indlæg om motion. Der må gerne komme flere indlæg om motion og mad. Det er mine favorit indlæg. Har efterhånden fulgt med på din blog i 1½ år og du er klart en af mine yndlings bloggere.

stephanie

Jeg vil super gerne deltage, sikke en sød tanke fra din side af.
Jeg læser din blog, fordi den er så varieret, med både træningstips, opskrifter, makeup/hår-tuturials og eksempelvis din nye jagt på basisgarderoben læser jeg med stor interesse. Det bliver aldrig kedeligt, og du kommer ikke med “halve” indlæg, som kun er til for at udgive noget.. Det er tydeligt at du ligger et stort arbejde i bloggen. 🙂

Jeg læser din blog primært pga. dine make-up og mad indlæg 🙂

/Amalie.

Jeg læser din blog primært pga. dine make-up og mad indlæg 🙂

/Amalie.

Lise

Det er da en lækker give-away. Den vil jeg gerne vinde 🙂 Jeg har fulgt med på bloggen i et års tid og er særligt glad for dine mad-, trænings- og skønhedsindlæg. Jeg har brugt en hel del af dine opskrifter og brugt dine anmeldelser af madsteder i bl.a. Aarhus. Og så kan jeg godt lide at din blog er personlig og også indeholder en del “hverdagsglimt”, hvor din person skinner igennem 🙂

Katrine Anna

Årh, den vil jeg gerne vinde! Jeg læser din blog, fordi den ikke er for ensformig og den er inspirerende 🙂

x Katrine Anna
katrine-klink@hotmail.com

Amalie

Jeg følger rigtig meget med i det du skriver, og jeg elsker, at læse om dine mad indlæg 🙂

-Amalie

Pernille

Lækker giveaway, og spændende blog. Godt arbejde 🙂

Laura ST

Sikke en lækker konkurrence!

Jeg læser din blog (og kan lide din blog!) fordi den er så dejlig personlig – man får lov til at høre en del, og så virker du bare rigtig sød! 🙂

Nina

Dejlig gave!
Jeg er aller gladest for dine madindlæg! Det ser altid så lækkert ud og inspirerer mig meget, når ugens mad skal planlægges 🙂

Nina

Dejlig gave!
Jeg er aller gladest for dine madindlæg! Det ser altid så lækkert ud og inspirerer mig meget, når ugens mad skal planlægges 🙂

Julie

Ville elske at få lidt luksus med på vejen 🙂
– jeg læser din blog grundet dine mad og motionsindlæg 🙂

Kristina Møller Pedersen

Den lækre Goodiebox må meget gerne komme hjem til mig og bo 🙂

Andrea

Hej Emma. Jeg læser din blog dagligt og er rigtig glad for de mange forskellige indlæg du laver. De er meget inspirerende og det er lige præcis det jeg leder efter i en blog! I forhold til andre bloggere lægger du indlæg ud dagligt, hvilket er RIGTIG dejligt! Så har man altid noget at læse. Jeg er specielt glad for dine indlæg om mad, tøj og makeup. Så stor ros!

Rigtig mange hilsner!!!

Andrea

Hej Emma. Jeg læser din blog dagligt og er rigtig glad for de mange forskellige indlæg du laver. De er meget inspirerende og det er lige præcis det jeg leder efter i en blog! I forhold til andre bloggere lægger du indlæg ud dagligt, hvilket er RIGTIG dejligt! Så har man altid noget at læse. Jeg er specielt glad for dine indlæg om mad, tøj og makeup. Så stor ros!

Rigtig mange hilsner!!!

Karina

Jeg læser din blog, fordi jeg den er en super god blanding af en masse af de ting jeg også selv interesserer mig for: mode, make-up, sund mad, trænings-tips osv. Og så er det rigtig hyggeligt at følge dig, for du virker sød og nede på jorden 🙂 så fortsæt endelig det gode arbejde!

Karina

Jeg læser din blog, fordi jeg den er en super god blanding af en masse af de ting jeg også selv interesserer mig for: mode, make-up, sund mad, trænings-tips osv. Og så er det rigtig hyggeligt at følge dig, for du virker sød og nede på jorden 🙂 så fortsæt endelig det gode arbejde!

Christel

Jeg følger med fordi jeg synes din blog er hyggelig at læse. Et tip til forbedring ville være, hvis du strammede lidt op på det sproglige. Ofte har du en del stavefejl som kan fanges af stavekontrollen.

Julie

Ej en dejlig konkurrence! Jeg ville elske at modtage sådan en pakke, da jeg meget sjældent køber nye og dyre produkter 🙂
Jeg er fast læser af din blog, da du altid laver gode indlæg om nærmest alt! Din blog er virkelig varieret og man kan se, at du lægger stort arbejde i det. Keep up the good work! 🙂

Tina

Jeg kaster et lod 🙂

Louise Hede

Uh, jeg kunne godt bruge den goodiebox 🙂

maibritt J

hej Emma 🙂 grunden til at jeg læser din blog er faktisk din personlighed. Jeg er en tyk pige der har det godt med det, jeg er ikke motions og spise sundt typen, men du virker bare så sød at jeg ikke kan få mig selv til at fjerne dig fra min bloglovin liste 🙂

Maria

Jeg er en forholdsvis ny læser, som blev lokket herind for et par uger siden pga. dit basis garderobe-projekt, og som er blevet lige siden 😉

Marlene k

Jeg læser din blog fordi jeg godt kan lide at følge dig da du fremstår ægte hvilket jeg godt kan lide. Jeg er specielt vild med din sunde/trænings inspirations indlæg, men er samtidigt glad for at der er en god blanding af emner i dine indlæg.

Marlene k

Jeg læser din blog fordi jeg godt kan lide at følge dig da du fremstår ægte hvilket jeg godt kan lide. Jeg er specielt vild med din sunde/trænings inspirations indlæg, men er samtidigt glad for at der er en god blanding af emner i dine indlæg.

Freja

Jeg er kørt lidt død i modeblogging af flere forskellige grunde, blandt andet at jeg er meget fattig studerende, og derfor nyder jeg altid at læse dine indlæg om mad og motion, da det også er mine interessepunkter! 🙂
Jeg elsker også at du deler din hverdag med os, og at det ikke bare er korte tekster omkring hvilket tøj du har på. Du er en stor inspiration, blandt andet dit indlæg for et godt stykke tid siden om hvad sundhed er, inspirerede mig meget!
Jeg modtog førhen goodieboxen, men nu er der desværre ikke plads i mit budget længere, derfor ville jeg blive så glad for at modtage denne!

Tak for en lækker blog og et dejligt smil!
Kram

Camilla

Jeg elsker elsker elsker at du har startet projekt perfekt basisgarderobe – jeg er selv hoppet med på ideen og når man ikke køber alt muligt (!!!) får man jo lige pludselig råd til ting i god og lækker kvalitet 🙂

Jeg er også helt vild med dit make up indlæg den anden dag. Det var super at du viste nogle af produkterne. Alt det der sundhed (ikke træning) med mystiske pizzaer osv. fanger ikke lige mig, men det afholder mig ikke fra at følge med. Det er min daglige “slap-af-handling” når jeg kommer hjem fra arbejde 🙂

Camilla

Jeg elsker elsker elsker at du har startet projekt perfekt basisgarderobe – jeg er selv hoppet med på ideen og når man ikke køber alt muligt (!!!) får man jo lige pludselig råd til ting i god og lækker kvalitet 🙂

Jeg er også helt vild med dit make up indlæg den anden dag. Det var super at du viste nogle af produkterne. Alt det der sundhed (ikke træning) med mystiske pizzaer osv. fanger ikke lige mig, men det afholder mig ikke fra at følge med. Det er min daglige “slap-af-handling” når jeg kommer hjem fra arbejde 🙂

Nanna

Sikke en fin giveaway – det er rigtig sødt af dig.
Din blog er en af mine yndlingsblogge fordi det er en meget personlig og inspirerende blog. Jeg kunne godt tænke mig mere inspiration til øjenmakeup i en video hvor det virkelig er forklaret grundigt 😀 Gerne flere forskellige looks.
Men jeg synes ikke umiddelbart der er noget ‘dårligt’ ved din blog!

sisse marie

Jeg følger med pga. Alle de tips, råd og inspirerende ideer du kommer med.
Også det meget inspirerende i forhold til dit første løb. Det har jeg stadig til gode.
Mvh Sisse
Sizze86@gmail.com

sisse marie

Jeg følger med pga. Alle de tips, råd og inspirerende ideer du kommer med.
Også det meget inspirerende i forhold til dit første løb. Det har jeg stadig til gode.
Mvh Sisse
Sizze86@gmail.com

Caroline K

Jeg synes bare din blog er hyggelig at følge 🙂

Caroline K

Jeg synes bare din blog er hyggelig at følge 🙂

Monika

Hej, dejlig give-away!
Faktisk læser jeg hovedsageligt med, fordi jeg synes du virker så sød. Vi har vidt forskellig stil, men der er bare en rar tone i dine indlæg og så får jeg inspiration til andet end tøj – fx make-up og mad 🙂

Therese

Theresetjerrild@hotmail.com
Sødeste Emma, jeg har læst din blog så længe jeg kan huske. Og jeg må indrømme, din stil ligger ikke op ad min. Men din evige positivitet er FANTASTISK. Jeg elsker hvor glad og positiv du virker. Jeg gemmer altid dine indlæg hvis jeg er for stresset, så jeg kan nyde dem når jeg har tid.

Line Christensen

Vil super gerne vinde den goodiebox, den ser da for lækker ud ! 😀

Lise

Jeg læser din dejlige blog, fordi du virkelig virker som et ejegodt menneske! Ét af dem man skal lede længe efter, og virkelig ønsker var ens veninde!
Og så elsker jeg forøvrigt din professionelle tilgang til makeup!

Lise

Jeg læser din dejlige blog, fordi du virkelig virker som et ejegodt menneske! Ét af dem man skal lede længe efter, og virkelig ønsker var ens veninde!
Og så elsker jeg forøvrigt din professionelle tilgang til makeup!

Årh! Selvom det “bare” er en månedlig goodiebox, så synes jeg godt nok, det er en lækker præmie alligevel.
Kan ikke helt komme i tanke om noget, jeg ikke synes om. Når jeg er træt af noget på blogs, er det oftest fordi, at det er de samme ting, der kommer hele tiden eller for meget. Og synes du er god til at variere!
Noget jeg gerne ser mere af.. Hmm.. Jeg ELSKER opskrifter. Så hvis du har flere guldkorn, så del gerne, siger jeg bare 😉

Tanja Bender

Hej Emma 🙂
Jeg har fulgt med på din blog i virkelig lang tid. Jeg synes du er en stor inspiration, både hvad angår motion, make up og mode.
Jeg elsker, at der er forskellige fokuspunkter, og at det ikke er indlæg, der handler om det samme hver gang. Jeg bliver altid “overrasket” når jeg læser din blog, da jeg aldrig kan gennemskue, hvad dit næste indlæg omhandler.
Ligeledes synes jeg, det er super fedt, at du også laver små indlæg om dit liv, og hvad du lige oplever her og nu. Det får i hvert fald mig til at tænke mere på de små hverdagslig, man hurtigt glemmer i en travlt hverdag som studerende:-)
Jeg startede med at læse din blog pga. dine indlæg omkring make up. Jeg kunne også rigtig godt lide dit indlæg om de forskellige efterårs kollektioner. Sådan indlæg, samt andre make up indlæg kunne jeg godt tænke mig at se en smule flere af i fremtiden.
Du har en fantastisk blog, og det er nemt at se, at du bruger meget tid på den:-)

Andrea

Hej (igen) Emma! 😉
Synes det her er indbegrebet af hvordan du virker som person! At du tænker, at du “bare lige” vil give sådan en goodiebag væk! Du kalder det godt nok en mini giveaway, og jeg ved ikke med de andre piger, men jeg synes det er en stor ting at give væk! Det er ene produkter jeg nok ikke selv havde købt, primært pga. de har de mærker og dermed priser som de har. Så hvem end der vinder, vinder en stor præmie i mine øjne og det synes jeg virkelig er flot af dig Emma! 🙂
Ellers vil jeg bare sige, at jeg efterhånden har fulgt med i noget over 1 år, og har også gang i kommentarerne ind i mellem. Jeg synes bare du er sådan en stor inspiration Emma, og når jeg afslutter 3.g til sommer, og skal flytte hjemmefra så ser jeg virkelig op til din måde på det. Det er vildt svært at forklare hvad jeg mener, men bare din måde at leve dit liv på, i hvert fald som man ser den her på bloggen, er til kæmpe inspiration!! Håber aldrig du stopper med at blogge. 🙂 Ha’ en god weekend, som jo er lige på trapperne! Knus

Andrea (igen)

Arrrgh, nu glemte jeg at tilføje min email! 🙁 Men det er mig som har skrevet det lidt lange indlæg, og mit navn er Andrea. Min email er: ansilkjaer@gmail.com

Andrea (igen)

Arrrgh, nu glemte jeg at tilføje min email! 🙁 Men det er mig som har skrevet det lidt lange indlæg, og mit navn er Andrea. Min email er: ansilkjaer@gmail.com

Nathasja

Hej 🙂
Fantastisk giveaway 😉
Jeg læser din blog, fordi jeg synes, det er en god blanding af det hele.
Du har lidt af hvert med, og det er bare altid hyggeligt at følge den.
Jeg elsker bestemt de indlæg, du har lavet om anmeldelser af både restauranter og butikker, når du har været ude at rejse. Det er god inspiration! 🙂

Nathasja

Hej
Mega dejlig giveaway 😉
Jeg læser din blog, fordi jeg synes det er en god blanding af det hele! Du har lidt af hvert, og det er dejligt at du tager mange forskellige emner op. Man kan altid finde inspiration, om det er så er til mad, motion eller makeup 🙂 Jeg synes bestemt, at de indlæg du har lavet omkring dine rejser, altså anmeldelser har været rigtig gode 🙂

Nathasja

Hej
Mega dejlig giveaway 😉
Jeg læser din blog, fordi jeg synes det er en god blanding af det hele! Du har lidt af hvert, og det er dejligt at du tager mange forskellige emner op. Man kan altid finde inspiration, om det er så er til mad, motion eller makeup 🙂 Jeg synes bestemt, at de indlæg du har lavet omkring dine rejser, altså anmeldelser har været rigtig gode 🙂

Pernille Svane

Ej hvor er det bare super lækkert at du vælger at sende din goodiebox videre til en af dine læsere 🙂
Jeg kører tit fast i de samme make-up og hår rutiner, derfor er det altid inspirerende at komme forbi din fine blog, hvor der er massere af tutorials 🙂 Og så er jeg også stor fan af dine træningsindlæg, det er super lækkert at følge med 🙂

Knus fra en trofast læser 😉 Pernillesvane89@gmail.com

Pernille Svane

Ej hvor er det bare super lækkert at du vælger at sende din goodiebox videre til en af dine læsere 🙂
Jeg kører tit fast i de samme make-up og hår rutiner, derfor er det altid inspirerende at komme forbi din fine blog, hvor der er massere af tutorials 🙂 Og så er jeg også stor fan af dine træningsindlæg, det er super lækkert at følge med 🙂

Knus fra en trofast læser 😉 Pernillesvane89@gmail.com

Mette

Ville elske at få denne goodiebox med en masse lækre produkter. Din blog er fantastisk, og har virkelig inspireret mig i en ellers kedelig hverdag.
Keep going! 🙂
mail: mellesweet@live.dk

Mette

Ville elske at få denne goodiebox med en masse lækre produkter. Din blog er fantastisk, og har virkelig inspireret mig i en ellers kedelig hverdag.
Keep going! 🙂
mail: mellesweet@live.dk

Freja lyno hansen

Lækker konkurrence, har tit overvejer at købe den box, men aldrig fået det gjort.
Jeg følger din blog, fordi jeg synes den er meget reel og alsidig. Du viser også den “ikke-perfekte” side frem, hvilket er fantastisk og modigt.

Sissel

Jeg kan bare rigtig godt lide, at du er så personlig i din blog. Det brænder så tydeligt igennem, at du har dig selv med i alt, hvad du foretager dig på din blog. Krydser fingre for, at boxen lander hos mig 🙂

Sissel

Jeg kan bare rigtig godt lide, at du er så personlig i din blog. Det brænder så tydeligt igennem, at du har dig selv med i alt, hvad du foretager dig på din blog. Krydser fingre for, at boxen lander hos mig 🙂

Ihh det ville da være herligt hvis jeg kunne vinde 🙂

Lise

Hej søde Emma.
Jeg har læst din blog i lidt over et år, og den er bestemt en af mine yndlings! Det har været lidt af en rejse du har været ude på, og jeg har elsket at følge dig igennem det hele!
Jeg elsker at du giver dig god tid til at skrive dine indlæg, og ikke bare ligger noget halvfærdigt op. Dine billeder er altid sjove og gode, og de emner du tager op, om det er fitness eller mad indlæg er bare lige noget for mig!
Knus Lise.

Ingvild Karlsen

nææh, den vil jeg gerne vinde! 🙂 Jeg læser din blog fordi den er spesiel på den måde at den ikke KUN handler om mode og tøj, men også om livet, kreativitet, mad-oppskrifter osv. Alt på et sted! 😉

Ingvild Karlsen

nææh, den vil jeg gerne vinde! 🙂 Jeg læser din blog fordi den er spesiel på den måde at den ikke KUN handler om mode og tøj, men også om livet, kreativitet, mad-oppskrifter osv. Alt på et sted! 😉

Sasja

Vil da super gerne vinde denne goodiebox! 🙂

Charlotte Clausen

Hej Emma 🙂 Jeg følger trofast din blog, fordi jeg synes det er spændende med dine make-up indlæg især (er selv en kegle til make-up, så al vejledning modtages med kys-hånd 😉 ), og så synes jeg også de nye basis-garderobe-indlæg er rigtig inspirerende!
Kh. Charlotte (som i øvrigt lige krydser for groft fingre for at vinde den lækre goodiebox! )

Cecilie

Super god give away! Jeg synes, at din blog er rigtig god, fordi den er ærlig og personlig, og man derfor kan fornemme pigen bag, hvilket gør den mere interessant at læse! Desuden skriver du om emner, som jeg finder spændende 🙂

Cecilie

Super god give away! Jeg synes, at din blog er rigtig god, fordi den er ærlig og personlig, og man derfor kan fornemme pigen bag, hvilket gør den mere interessant at læse! Desuden skriver du om emner, som jeg finder spændende 🙂

Simone

Din blog er den jeg har fulgt længst og den som jeg følger trofast. Der er så super meget inspiration at jeg er blevet helt afhængig.

Mette H.

Sikke en sød tanke! Jeg krydser fingre 😉
Jeg læser med, fordi jeg føler, at jeg kan identificere mig med dig – i modsætningen til mange andre mode- og sundhedsbloggere. Nu må du ikke misforstå mig, men du er en “almindelig” ung kvinde med interesse for sundhed/træning og mode/skønhed, og det bliver ligesom holdt på en niveau, hvor alle kan være med. Det er dejligt! Tak for det. 🙂

Charlotte Lang Hansen

Dejligt at få chancen, for at blive forkælet med lækre produkter <3
Jeg kan godt lide dine indretnings indlæg. Mere af det tak 🙂

charlottehansen83@hotmail.com

Charlotte Lang Hansen

Dejligt at få chancen, for at blive forkælet med lækre produkter <3
Jeg kan godt lide dine indretnings indlæg. Mere af det tak 🙂

charlottehansen83@hotmail.com

Der er et bredt udvalg og noget at læse til alle, og så har du styr på tingene og virker ikke amatør agtig! Kæmpe plus fra min side. 🙂

Krydser fingre!

Astrid

Jeg læser din blog pga. din ærlighed.

Astrid

Jeg læser din blog pga. din ærlighed.

Kamilla Bro

Ååååååh! Super lækker giveaway. 🙂 Held og lykke til alle! 🙂
Jeg kan rigtig godt lide din blog, fordi den er så afslappet og overskuelig. Og elsker dine blog posts og forskellige meninger. 🙂

Mail: Kamilla.Nielsen@hotmail.com

Helena

Lækkert det vil jeg gerne vinde

Caroline Rødsgaard

Hvor er det en sød tanke fra dig! Du har en toplækker blog, og ja jeg ville da blive mere end lykkelig for en af disse fine ting!

Mvh. Caroline, Catuvihu@hotmail.com

Caroline Rødsgaard

Hvor er det en sød tanke fra dig! Du har en toplækker blog, og ja jeg ville da blive mere end lykkelig for en af disse fine ting!

Mvh. Caroline, Catuvihu@hotmail.com

Den måtte da så sandelig meget gerne ryge herhjem. Elsker at prøve nye produkter af. <3

Camilla C

Jeg læser din blog fordi den rummer mange forskellige emner. Jeg har fulgt med i ja, nærmest siden du startede, og jeg er vild med den udvikling du har gennemgået. Samtidig er du en enorm ærlig person, og man kan mærke du brænder for det du laver – det er så fedt! Og så elsker jeg at blive inspireret af dine billeder – og bare at se på dem, fordi du er så skide køn!:-)

Ej hvor lækkert 🙂 Jeg deltager meget gerne 🙂

Ej hvor lækkert 🙂 Jeg deltager meget gerne 🙂

Åh hvor lækkert! Jeg krydser alt hvad der nu er at krydse…
Du har simpelthen sådan en fin blog, og kan ikke umiddelbart pointere noget som jeg ikke synes om.

Ditte_1@live.dk
KH, Ditte.

Christine

Jeg har længe overvejet om jeg ikke skulle tage mig sammen og prøve sådan et abonnement. Jeg har bare aldrig fået tilmeldt mig.. Men det her ville jo være en god måde at få et indblik i eventuelt indhold.

Nathalie Nørgaard

Jeg deltager selvfølgelig, det ser rigtig lækkert ud!
Jeg blev fanget af din blog, da du begyndte på dit basis-garderobe-projekt (og jeg hoppede selvfølgelig med på vognen), og siden da har jeg fulgt den på næsten daglig basis. Håber virkelig jeg vinder!!

Nathalie Nørgaard

Jeg deltager selvfølgelig, det ser rigtig lækkert ud!
Jeg blev fanget af din blog, da du begyndte på dit basis-garderobe-projekt (og jeg hoppede selvfølgelig med på vognen), og siden da har jeg fulgt den på næsten daglig basis. Håber virkelig jeg vinder!!

Maja F

Ej hvor lækkert at du vil dele 🙂 Deltager gerne…!

Sarah Riisager

Dine billeder er rigtig flotte!
Og woooow en lækker giweaway, deltager da selvfølgelig 🙂
sharkjaer@gmail.com

Hvor er det bare lækkert. Mine fingre er krydsede!

Hvor er det bare lækkert. Mine fingre er krydsede!

Anna K. Eriksen

Krydser fingre! 🙂

Det ville være super cool! Jeg er med 🙂
Hvad jeg godt kan lide ved din blog, er de varierende emner i indlæggene, at billederne er gode og velovervejet og passer til brødteksten, og så synes jeg du er super inspirerende!

Line

Jeg læser din blog pga. at den overhovedet ikke er ensformig. Der er træning, mode, skønhed, mad og personlighed – det der for mig skaber en god blog. Derudover kunne jeg vildt godt tænke mig at høre mere om uddannelse eller karriere, eller hvad du nu har tænkt dig at begive dig ud i?? 🙂 Mange hilsner Line.

Lene

Det vil være super lækkert at prøve en goodiebox og stifte bekendtskab med nye produkter 🙂

Lene

Det vil være super lækkert at prøve en goodiebox og stifte bekendtskab med nye produkter 🙂

Birna Lambaa

Iiihh, for en lækker goodiebox!! 🙂

Jeg kan især godt lide din blog pga. blandingen af temaer som skønhed, opskrifter, diy og træning – sådan nogle hverdagsting, som, jeg i hvert fald, virkelig godt kunne bruge noget inspiration til, en gang imellem 🙂

Annesofie

Kunne så godt tænkte mig at prøve den mascara ! Krydser fingre <3

Mie Nielsen

Det ville være så lækkert med en goodiebox!

mielouisen@gmail.com

Laura B

hvor vil jeg gerne vinde denne giveaway. Hvor er det fantastisk at du vil dele med os. 🙂

Laura B

hvor vil jeg gerne vinde denne giveaway. Hvor er det fantastisk at du vil dele med os. 🙂

Sine Olsen

Har hørt så utrolig meget om Goodiebox, men aldrig prøvet dem. så at vinde ville være helt utroligt 😀 Krydser fingre 🙂

Alma

Jeg er enormt glad for din blog, da den inspirere mig vildt, med alle de forskellige indlæg! Keep it up! 😉

– Og så er det da en super skøn giveaway!

/Alma

Deltager med fingerne krydsede!

Erica – schouerica@gmail.com

Virkelig lækker giveaway! Vil super gerne have de der goodiebags, og selvom de er billige, så har jeg bare ikke råd til dem, da jeg har så få penge, og så stort et forbrug. Derfor krydser jeg virkelig fingre!

Jeg kan godt lide din blog, fordi den er opsat rigtig pænt, du skriver super godt og har billeder i højkvalitet! 😀

Hvis jeg er så heldig at vinde, så kan du kontakte mig, Emmi Flugt, på e-mailen blaffemix@live.dk

Emma Balling

Hej Emma! Det kunne da være for skønt at få en smagsprøve på de lækreste produkter 🙂 jeg er en af dine nye læsere, men du har fanget mig så jeg hænger nok ved – keep going (Y)

emma.balling@gmail.com

Christina

Jeg elsker dine motiverende indlæg med din træning og dine lækre opskrifter! Bare bliv ved 🙂

Sabrina

Åh, jeg kunne så godt tænke mig at se flere make-up looks fra dig af, det savner jeg. Du har sagt, at du gerne vil igang med at lave dem igen snart, så jeg skal nok holde ved 🙂 God søndag aften Emma.

Eva Vejlstrup

Kunne jeg være så heldig 🙂 Jeg smider et lod i puljen og krydser fingre og tæer

Mvh Eva Vejlstrup

eva_vejlstrup@hotmail.com

Caroline Amalie Clausen

Jeg vil gerne deltage 🙂 Det er en rigtig flot blog du har! 🙂
Mvh Caroline Amalie Clausen
tigerdyr107@gmail.com

Caroline Amalie Clausen

Jeg vil gerne deltage 🙂 Det er en rigtig flot blog du har! 🙂
Mvh Caroline Amalie Clausen
tigerdyr107@gmail.com

Laura Pejs Thomsen

måske man for en gangs skyld kunne være lidt heldig- Det håber jeg ihvertfald 😀 laurapwt@hotmail.com
krydser fingre 😀

Uha uha 😀 Jeg synes du har en skøn blog. Jeg kan godt lide makeup indlæg, så fortsæt med dem, eller lav flere, så jeg en tilfreds læser 🙂

Mia
miasunivers@hotmail.com

sara rasmussen

Uh spændende. Elsker at læse om hudpleje og make up 🙂

Francesca mugnaini

Uhh, har altid gerne ville prøve en goodie box 😀

marianne lykke nielsen
marianne lykke nielsen
Pia Damgaard

Jeg vil gerne deltage.
Jeg synes, det er hyggeligt at følge din blog, som den er 🙂
Pia Damgaard
piaogjan@hotmail.com

Dejlig konkurrence. Jeg vil meget gerne deltage 🙂

Micha

Jeg elsker at læse din blog, fordi den handlerom lidt af hvert. Den er fin og elegant, samt overskuelig. Keep up the good work
mma1996@lite.dk

Micha

Jeg elsker at læse din blog, fordi den handlerom lidt af hvert. Den er fin og elegant, samt overskuelig. Keep up the good work
mma1996@lite.dk

Hvor fint 🙂 Er helt klart med..

Nicoline

Jeg læser din blog fordi den handler om så meget mere end bare mode. Derudover kan man mærke din personlighed igennem indlæggene og det gør at jeg har lyst til at kigge forbi ofte. Personlighed gør en blog så meget bedre, og du virker dejligt nede på jorden og flink. Desuden rocker du rød læbestift og det er jeg meget misundelig over! 😉 Bliv ved med at gøre som du gør.

Rikke L

Har fulgt din blog i et stykke tid nu, og er helt vild med den! Vi deler en masse fælles interesser, hvilket gør det spændende for mig at læse din blog, ville dog gerne se nogle flere opslag om mode, da jeg rigtig godt kan li din stil!
– Keep op the good working!

Gud hvor er det lækkert, vil hellere end gerne eje disse produkter. Jeg håber jeg har en lille chance. Btw, virkelig inspirerende blog! Fortsat god dag 🙂

Christina ST

Det er svært at give en konkret grund.. du har bare en eller anden måde at fange min opmærksomhed på og så virker du enormt sød og ligetil !

Maria

Sikke en dejlig giwe away den vil jeg gerne deltage i 🙂 Jeg kan godt lide at det er nemt og overskueligt herinde. Evt hvis du havde en liste over steder hvor det er billigt og godt at handle. Lidt ala get the look 😉

Åh den nye Armani duft er bare fantastisk! 🙂 Lidt gaver ville jeg da ikke klage over. 🙂 Jeg læser med af så mange grunde. Det er ikke det hele der lige er mig eller som interesserer mig, men jeg nyder alligevel at læse med. 🙂 Især dine beauty indlæg og personlige indlæg falder i god jord.

Åh den nye Armani duft er bare fantastisk! 🙂 Lidt gaver ville jeg da ikke klage over. 🙂 Jeg læser med af så mange grunde. Det er ikke det hele der lige er mig eller som interesserer mig, men jeg nyder alligevel at læse med. 🙂 Især dine beauty indlæg og personlige indlæg falder i god jord.

Regitze

Eij hvor lækkert. Jeg drømmer sådan om goodieboks hver måned, og havde egentlig bestemt mig for at tegne et abonnement. Så lavede jeg lige budget i går og blev enig med mig selv om, at det var der sgu nok ikke lige penge til. Øv! Kunne være luksus med en enkelt forkælelse 🙂

Heidi Christensen

Lækker giveaway! For at sige det ligeud, er din blog bare enormt hyggelig og samtidigt enkel. Elsker alle dine underkategorier, som gør det nemt at finde rundt i. Super god blog 🙂

/Heidi

Gitte Jansen

Super idé – ville blive glad for denne give away – simpelhen fordi jeg ELSKER dullegrej ;o))) og dermed blogs herom – it’s just that simple ;o)))
Kh. Gitte

LEAVE A

comment