Kategorier: Dagens outfit, Hverdagsliv

Outfit – cold november days

18 COMMENTS
SHOW
HIDE
Maria

Virkelig flotte støvler! 😀 Og generelt rigtig flot outfit! 😀
– Maria

http://mariamajblog.blogspot.dk/

emmamartiny

Du ser skøn ud som altid, Emma 🙂 Dejligt du er tilbage.

emmamartiny

Årh tak! 🙂 🙂

Elsker dit outfit 😉

emmamartiny
Anna

Rigtig fint outfit! Hvordan er støvlerne i størrelsen? 🙂

emmamartiny

Tak du 🙂 jeg synes de er helt normale i størrelsen.

Anne

Dejligt at have dig tilbage! 🙂
Hvilken vinterjakke har du kig på? KH.

emmamartiny

En fra IQ BERLIN 🙂

ida

Hvor er det tredje billede af dig bare dejligt – så ægte!
Det ser ud som nogle skønne ting, du har investeret i – jeg håber meget, du laver opfølgning på basisgarderoben. Det har ind til videre været enormt inspirerende at læse, og jeg er selv begyndt at tænke langt mere over, hvad jeg køber og hvad der skal investeres i!

emmamartiny

Hej søde Ida 🙂 sådan går det, når fotografen går mig til at smile 😉 Der skal nok komme en basisgarderobe update, I promis 🙂

Bella

Sikken et fint halstørklæde 🙂
Men synes ikke, at jeg kan finde det på deres hjemmeside. Det er ikke dette her, vel?:
http://tigerofsweden.com/dk/item/orelle-scarf-u51352001/?t_type=src&t_type=cat

Natasja

Dejligt outfit og nogle virkelig gode billeder!
Min kur er te! Har du prøvet mærket Celestial Seasonings? Det fås blandt andet i Søstrene Grene. Det er helt utroligt hvor meget deres eks. ferskente smager af fersken. Det er forresten vigtigt at lade dem trække i omkring 4-6 min., ellers udvikler smagen sig ikke nok.

emmamartiny

Tak 🙂 det vil jeg helt sikkert prøve. Lyder lækkert. Tak for tippet! 🙂

LEAVE A

comment