How to find the perfect red lipstick

14 COMMENTS
SHOW
HIDE
Marie Hansen

Super godt indlæg! Har selv prøvet med rød læbestift et par gange, og får altid super mange gode kommentarer på dem – mit problem er bare at den altid “løber” ud i de fine linjer omkring munden. Hvordan får du din til at holde? Hvordan gør du at dine læber holder hele dagen? Kunne du evt. lave et indlæg om det? 😀

emmamartiny

Lipsstains er mit bedste råd – de holder fantastisk på læberne 🙂 ellers kan det være en god idé at vælge en mere ‘tør’ matte læbestift eller forsøge med en lipliner inden under 🙂

Marie Hansen

Super godt indlæg! Har selv prøvet med rød læbestift et par gange, og får altid super mange gode kommentarer på dem – mit problem er bare at den altid “løber” ud i de fine linjer omkring munden. Hvordan får du din til at holde? Hvordan gør du at dine læber holder hele dagen? Kunne du evt. lave et indlæg om det? 😀

emmamartiny

Lipsstains er mit bedste råd – de holder fantastisk på læberne 🙂 ellers kan det være en god idé at vælge en mere ‘tør’ matte læbestift eller forsøge med en lipliner inden under 🙂

Anja

Hej Emma 🙂
Fedt indslag! Elsker knaldrøde læber mere end noget andet makeup! Må jeg spørge hvilken læbestift du har på på de billeder du kalder “Deep cold red” og “Cold rasberry red”?
– Anja

emmamartiny

Det kommer i et indlæg inden længe 🙂

Anja

Hej Emma 🙂
Fedt indslag! Elsker knaldrøde læber mere end noget andet makeup! Må jeg spørge hvilken læbestift du har på på de billeder du kalder “Deep cold red” og “Cold rasberry red”?
– Anja

emmamartiny

Det kommer i et indlæg inden længe 🙂

Isidora

Fedt indlæg! 🙂 Du må i næste uge endelig også skrive, hvilken læbeskift du har på nederste billede!

Jeg synes, det er SÅ øv, at du ikke længere arbejder i Sephora i KBH, for jeg kunne virkelig godt trænge til at komme forbi og få anbefalet en farve til præcis min hudtype…

emmamartiny

Du skal være meget velkommen i Århus 🙂

Isidora

Fedt indlæg! 🙂 Du må i næste uge endelig også skrive, hvilken læbeskift du har på nederste billede!

Jeg synes, det er SÅ øv, at du ikke længere arbejder i Sephora i KBH, for jeg kunne virkelig godt trænge til at komme forbi og få anbefalet en farve til præcis min hudtype…

emmamartiny

Du skal være meget velkommen i Århus 🙂

Christina

Fedt indlæg og smukke læber! Vil så gerne kunne bære rød læbestift, men det har bare aldrig set godt ud. Nu tror jeg på det kan lykkes:-) Men tror stadig godt jeg kunne bruge lidt hjælp..:-). Kan man mon “booke” dig eller kan du anbefale et sted i Kbh?

Emma Martiny

Hej Christina 🙂 Jeg laver desværre ikke freelancearbejde længere. Hvis du bor i KBH, vil jeg anbefale dig at gå forbi Magasin Kongensnytorv. Jannie, der arbejder for Dior er en af de dygtigste make-up artister, jeg kender 🙂 Du må gerne sige, jeg har sendt dig, så skal hun nok tage sig rigtig godt af dig 🙂

LEAVE A

comment