Kategorier: Hverdagsliv

Weekend weekend

15 COMMENTS
SHOW
HIDE
Isidora

Jamen, hvad skal du? Du efterlader os helt spændte! 😮

Jeps, det kender jeg, og det tror jeg, mange piger og unge kvinde gør. Jeg vil dog ikke kalde det rastløst – jeg mener, det er modigt af dig! Men i bund og grund handler det vel om at finde balancen mellem at ”turde” søge hen imod noget bedre og sige farvel til det gamle og så stadig være udholdende ved noget, man måske ikke pt. bryder sig om, men som er bedst i længden. Og den balance er SVÆR at finde, da man jo ikke kan vide, hvad der egentlig er bedst, og da det kan være svært at gennemskue, hvornår man er modig kontra flygtig, og hvornår man er udholdende kontra stædig. Man er heldig, hvis man kan gennemskue det ved sig selv!

Hvad end du er i gang med, ønskes du al held og lykke! 🙂

emmamartiny

Mange tak Isidora 🙂 Jeg skal nok fortælle meget mere snart.

Nanna

Jeg håber, du finder noget, du er glad for.
Jeg kender selv det med at starte nyt hele tiden. Jeg elsker nye udfordringer, men de seneste par år har jeg prøvet at koncentrere mig om, hvad der oprigtig gør mig glad. Og jeg har kun i sinde, at få det allerbedste og forfølge mine drømme. Har sagt et job op jeg havde prøvet få gange, fordi jeg fandt ud af, at det slet ikke var mig. Derimod har jeg andre jobs, hvor jeg har slidt og slæbt for at være en del af arbejdspladsen – gå efter guldet og vær god mod dig selv. Håber du finder ud af, hvad du vil. Skal du flytte fra byen?

emmamartiny

Det lyder til, du er god til at lytte efter din mavefornemmelse, det håber jeg på, jeg bliver bedre til 🙂 Jeg flytter halvt fra byen, men vender tilbage igen. Jeg skal nok fortælle mere snart 🙂

Sabrina G.

Sikke hyggelige billeder! Men… Nu igen? Jamen hvad skal du så nu? Hvad med din kæreste og lejligheden i Århus? Undskyld hvis jeg er en lille nysgerrig én 😉

emmamartiny

Det er helt okay Sabrina 🙂 Jeg skal nok lave et indlæg snart, så du kan få stillet din nysgerrighed 😉

maia

hvor skal du så flytte hen denne gang? 🙂

emmamartiny

Det skal jeg nok fortælle om i et indlæg snart 🙂

ida

Min første tanke var ikke rastløs eller rodløs, men modig. Det kræver mod at lytte til, hvad man har brug for – og handle derefter! Jeg tror rigtig mange af os, mig selv inklusiv, følger de veje, der i høj grad er skabt af samfundets normer. Folkeskole – gymnasium – sabbatår – universitetet. Det er forudsigeligt og det kan skabe ro, men nogen glemmer måske at stoppe op og tænke og mærke efter om det er dét, de har brug for og lyst til. Så jeg synes fandeme, du er sej! Bevar den evne til fremtiden, jeg er sikker på, at den vil gøre dig gavn. Jeg håber sådan for dig, at du finder roen og finder ud af, hvad det rigtige er for dig. Alt det bedste!

Maria

Må vi ikke høre historien om hvorfor du har sagt op og starter på en ny fra start?

emmamartiny

Jo selvfølgelig 🙂 Den skal nok komme snart.

Sikke nogle fine billeder 🙂

http://josefinejacobsen.dk/ – Jeg holder en giveaway lige nu

emmamartiny

Tak josefine 🙂

Hvor er dit tørklæde fra? 🙂

emmamartiny

Tiger of sweden 🙂

LEAVE A

comment