Chanel red lipsticks

6 COMMENTS
SHOW
HIDE

Jeg har aldrig turde kaste mig ud i rød læbestift. Selvom jeg holder igen med al den anden make up, så er det bare så voldsomt til mig, synes jeg.

Og så aner jeg ikke, om jeg er blålig eller mere varm i min undertone. Det er ellers nogle skønne indlæg, du laver, som er meget anvendelige. Jeg mangler bare at finde ud af, hvilke toner, der passer til min hud- og hårfarve. Det synes jeg er lidt svært, på trods af dine gode guides 🙂

/Line

emmamartiny

Hej Line 🙂
Ved at kigge din blog igennem og se dine billeder, synes jeg det ser ud til, du har en varm undertone i din hud. Prøv måske en lidt lysere rød med en orange undertone til en start, det vil helt sikkert klæde dig rigtig flot 🙂

Waw hvor er “Passions” smuk! Det er lige før, at jeg får lyst til at kaste mig ud i en rød læbestift! Gid jeg turde!

emmamartiny

Selvfølgelig tør du! Julen er i hvert fald en perfekt anledning 🙂

Natasja

Hej Emma!

Dejligt brugbart indlæg! Det er sjovt, for fordi jeg er så bleg, altså VIRKELIG lys, så har jeg troet at min hudtone var kold, men når jeg kigger på min underarm ser jeg næsten kun en grønlig tone, og derfor giver det endelig mening at nogle farver klæder mig, fremfor andre! Jeg havde forleden tegnet mine læber op med en rød lipliner og tog bare en klar lip gloss henover dem, da jeg følte det gav mig et mindre massivt look fordi jeg har meget fyldige læber som ellers godt kan virke vulgære med for meget farve på – noget du måske selv har tænkt før i tiden, da dine læber også er fyldige, men det er jo så tydeligt at du ved lige præcis hvad du skal gøre for at du ser endnu mere perfekt ud end du allerede er uden make uppen 😉

emmamartiny

Hej du 🙂 tak for din søde kommentar. Det lyder til at du har en varm undertoner, som du er kommet frem til – lys hud betyder nemlig ikke altid kold 🙂
Mange tak for dine søde ord – jeg er sikker på, det også
Klæder dig.

LEAVE A

comment