Kategorier: Hverdagsliv

Calender 2014 (give-away)

33 COMMENTS
SHOW
HIDE
Line G Jessen

Det skulle nok evt være noget sort/hvid mønster eller et billede af min hest

Michelle

Jeg ville vælge et interrail-billede af mig og mine veninder, som kan minde mig om sommer 🙂

Signe

Jeg ville vælge dette billede: http://society6.com/product/Diamond-UuE_Print?page=4#1=45
Jeg er helt forelsket i det, og det ville pynte noget så fint på en ny kalender for 2014 🙂

Emma S.

Et billede fra sommerferien’13, tror jeg 🙂

Jeg ville nok uploade et billede af et smukt eller sjovt postkort. Ellers ville jeg lave en fotocollage med alt det, jeg elsker: familie, kæreste, veninder, naturen, mad, indretning, fitness, osv.

/Line

Katrine S.

Det er da et enormt smart koncept, som jeg helt sikkert godt kunne tænke mig at kigge nærmere på 🙂 Hvor smart, at man selv kan bestemme indholdet, så man også kan indlægge træning. Det er vildt fedt! Skulle jeg være så heldig, er jeg (som ret mange andre for tiden) helt vild med marmoreffekter, så det ville nok blive mit bud på et forsidebillede. Alternativt noget grafik, som man kan holde ud at kigge på et helt år 🙂

Emilie

Jeg ville vælge et billed af min kæreste og jeg, hvor vi er nede at dykke. Det bedste minde med den bedste mand på jorden!

Karina

Jeg ville vælge et billede fra min sommerferie i USA. Der er ikke noget bedre end at blive mindet om alle de gode ferieminder hver eneste dag 🙂

– Og hav en rigtig god tur til London, det er en fantastisk by! 😀

Emilie C.

Jeg ville vælge et billede af noget natur taget på en af mine sommerferier. 🙂

Jeg ville vælge et naturbillede. Præcis hvilket billede ved jeg ikke, men jeg har en tanke om, at det kunne være virkelig fint med en nattehimmel, eller måske en smuk solnedgang taget ud over nogle marker 🙂

Camilla A

Fedt koncept!
Jeg ville vælge et billede af hele min familie taget i Crand Canyon – virkelig, virkelig flot. 🙂

Nina

det er lige, hvad jeg kunne bruge til at få styr på mit liv!!
jeg bliver så hurtigt træt af farver og mønstre, derfor vil jeg nok vælge sjovt gammelt fotografi såsom dette: http://thechive.files.wordpress.com/2012/08/funny-vintage-animals-6.jpg

Ville helt klart have en collage af min kære far som jeg mistede i 2013.

Mette

Hvor er det smart!! Jeg tænker, at jeg vil få min seje veninde, Anja Oxager (link til hendes facebook-side https://www.facebook.com/anjavillumsenoxager?fref=ts), til at tegne min forside. En masse mønster og fine små detaljer, måske farvelagt med vandfarve… Den skal være helt enkel indeni, men fuld af liv på forsiden! 🙂

Michelle

Tror jeg ville tage et billede af to smukke træfugle, som min morfar har lavet til mig 🙂

Mette N

Jeg ville vælge et abstrakt billede med et af mine yndlingscitater af C. S. Lewis 🙂

Laura

Hej!

Jeg vil vælge et personligt billede, der bringer minder frem, og som man kan smile af på de hårde dage, hvor der flittigt bliver skrevet lektier i kalenderen 🙂

Hilsen Laura
laurajensen19@live.dk

Louise

Virkelig fedt koncept! Det skal jeg helt sikkert tjekke ud 🙂 Jeg ville vælge et grafisk mønster i sort/hvid 🙂

Jeg vil vælge et billede der blev taget af min kæreste og jeg nytårsaften. Det får mig til at tænke på, hvor meget jeg holder af ham hver gang, og så føler jeg mig så lykkelig.

Jeg tror, jeg ville vælge yndlings-billedet fra vores bryllup – mest for at minde mig selv om hver dag at jeg er gift med verdens bedste mand. Vi skal nemlig være forældre til maj og jeg har hørt at man skal huske hinanden og ikke bare blive væk i kærligheden til barnet 🙂

Nøj, hvor fint! Jeg ville nok sætte et billede fra en af mine rejser på forsiden 🙂

Yasmin

Jeg ville nok have et skønt billede af hele min familie, som jeg var på ferie med i sommeren ’13. Det var den fedeste ferie.
Det er altid lækkert at kigge tilbage på en rigtig skøn ferie og nogle dejlige minder 🙂

Ann

Det skulle helt klart være en fotocollage af dem jeg elsker mest!
Min familie, kæreste, venner mm. 🙂

Maria

Fed konkurrence 🙂 jeg ville vælge et makro billede jeg selv har taget. Elsker mit Nikon spejlreflekskamera 🙂 Så det er svært at vælge et bestemt. Men nok et af en fjer

Jeg ville nok lave en forside med krystaller! Så ville jeg have noget god energi med mig altid 🙂

Signe

Jeg ville vælge et billede fra min rejse til New Zealand 🙂

Sofie Højrup

Jeg ville nok vælge et billede af mine to søstre og jeg fra vores barndom! De giver mig altid et smil på læben 🙂

Johanne

Jeg er lige nu på højskole, og savner gevaldigt dem jeg har kær. Har lavet en collage med billeder af familie, kæreste og veninder, som hænger på min væg. Og jeg er sikker på, at collagen ville gøre sig yderst godt på en kalenderforside….

Kahlina

Jeg ville gå efter en feminin og piget forside med glimmer og lyserød – det kan man kun blive glad af (:

Sarah

Jeg ville vælge et billede af min familie 🙂

Freja

Juhuu, endelig en konkurrence, hvor præmien rent faktisk er værd at vinde!
Jeg ville helt klart vælge et billede af mig og mine bedste veninder, fordi jeg savner dem hver dag og de gør mig altid glade.
Krydser fingre!

Line

Skøn giveaway! Jeg er lige nu ved, hvad, jeg føler, er et vendepunkt i mit liv, da jeg har valgt at stoppe på mit gymnasium efter et år, der har været meget psykisk tærende. Jeg skal derfor til at have lidt mere struktur på hverdagene, imens jeg går herhjemme, så jeg ved præcis, hvad jeg skal få mine dage til at gå med indtil efter sommerferien, og jeg var faktisk ved at overveje at gå ud og anskaffe mig en kalender alligevel 🙂 mit forsidebillede skulle være fyldt med minder fra min tid på gymnasiet, så jeg ville lave en collage med billeder fra studieture, klasseværelset og skoleaktiviteter.
Jeg er forresten vild med din nye blog, Emma! 🙂

Sophie

Jeg vil vælge et sommerbillede fra min tur til Sydamerika – så vil jeg blive glad hver gang jeg ser på min kalender :9

LEAVE A

comment