Kategorier: Dagens outfit, Mode

OOTD: mint goya angora

8 COMMENTS
SHOW
HIDE
ida

Jeg ved, at tippet omkring fryseren er ret brugt – og der er delte meninger om det. Men jeg synes det har hjulpet på min angoratrøje at lægge den i fryseren i minimum 24 timer og så mens den er frossen “gnubbe” den grundigt og ryste den (ud af vinduet). Den fælder stadig, og det tror jeg altid den vil gøre – men der er drastisk minimeret! Og derudover bliver det bedre, jo mere man bruger den! 🙂

Jeg prøver fryser tippet 🙂 tak ida!

Uh, det var lige præcis derfor jeg ikke købte Stine Goyas smukke cardiganer sidst jeg var på lagersalg. Men skøn ser den og du nu ud 🙂

Jeg har på et tidspunkt hørt at det skulle hjælpe at ligge den i fryseren natten over inden den skal på, men har aldrig selv prøvet det. Men måske det er værd at prøve…?

B

Hej Emma,
Ville lige gøre dig opmærksom på angora trøjer/bluser.. Synes bestemt du bør læse denne artikel !
http://politiken.dk/forbrugogliv/livsstil/indkoeb/ECE2145096/massiv-dyremishandling-faar-hm-til-at-indstille-produktionen-af-angora-toej/

Christine

Du tror det er løgn. Men den skal have et døgn i fryseren. Min angora fnulrer en lille smule stadig, men det er snildt til at leve med. Håber det hjælper 🙂

Tak Christine 🙂 Jeg prøver!

LEAVE A

comment