Skønhedsfavoritter #1

16 COMMENTS
SHOW
HIDE

Har også selv været og er stadig en stor fan af Clarins men har du prøvet Dior lip glow?! Den er mere end bare fantastisk….. Fremhæver din egen glød fra læberne, holder længe og klister ikke…. Anbefaling herfra…

Den er jeg også super glad for, men den er lige en tand mere glossy end denne 🙂

Har også selv været og er stadig en stor fan af Clarins men har du prøvet Dior lip glow?! Den er mere end bare fantastisk….. Fremhæver din egen glød fra læberne, holder længe og klister ikke…. Anbefaling herfra…

Den er jeg også super glad for, men den er lige en tand mere glossy end denne 🙂

Har virkelig overvejet om man skulle investere i den body oil!
Jeg jagter selv nogle gode gengangere i makeuppungen, og har faktisk lige lavet en collage over forhåbentligt kommende favoritter 🙂
http://curlsncosmos.blogspot.dk/2014/02/overblik-i-kosmetikjunglen.html

They’re Real mascaraen kan jeg i hvert fald kun anbefale! 🙂

Har virkelig overvejet om man skulle investere i den body oil!
Jeg jagter selv nogle gode gengangere i makeuppungen, og har faktisk lige lavet en collage over forhåbentligt kommende favoritter 🙂
http://curlsncosmos.blogspot.dk/2014/02/overblik-i-kosmetikjunglen.html

They’re Real mascaraen kan jeg i hvert fald kun anbefale! 🙂

Natasja

Jeg har længe ledt efter en high-coverage concealer til under øjnene, fordi min hun er meget tynd dér samt mørk. Efter at have hørt mange af beauty bloggerne på YouTube snakke om Collection 2000’s concealer bestilte jeg den hjem fra Amazon – og hold da op! Det er virkelig god til mig og mine mørke rander, men selvfølgelig slet ikke nødvendig, hvis man ikke har samme problem. Men jeg elsker den!

Den MÅ jeg prøve. Jeg er virkelig en concealer-junkie, så du ramte mit ømme punkt med den kommentar 😉

Har du mon et link til et sted, jeg kan købe den? Den ser ud til at være udsolgt over alt 🙁

Natasja

Jeg har længe ledt efter en high-coverage concealer til under øjnene, fordi min hun er meget tynd dér samt mørk. Efter at have hørt mange af beauty bloggerne på YouTube snakke om Collection 2000’s concealer bestilte jeg den hjem fra Amazon – og hold da op! Det er virkelig god til mig og mine mørke rander, men selvfølgelig slet ikke nødvendig, hvis man ikke har samme problem. Men jeg elsker den!

Den MÅ jeg prøve. Jeg er virkelig en concealer-junkie, så du ramte mit ømme punkt med den kommentar 😉

Har du mon et link til et sted, jeg kan købe den? Den ser ud til at være udsolgt over alt 🙁

LEAVE A

comment