Kategorier: Hverdagsliv

lyserøde øjeblikke

16 COMMENTS
SHOW
HIDE
Ida

Hvor er cover og bh fra?

Bhen er en billig(!!!) en fra primark og coveret er fra society6 🙂

Ida

Hvor er cover og bh fra?

Bhen er en billig(!!!) en fra primark og coveret er fra society6 🙂

Ingeborg

Den der skumrulle ser spændende ud! Hvad gør den godt for og hvordan bruger du den? 🙂

Ingeborg

Den der skumrulle ser spændende ud! Hvad gør den godt for og hvordan bruger du den? 🙂

Man ruller simpelthen rundt på den med sin kropsvægt, og giver sine muskler en virkelig dybdegående massage. Jeg kan skrive et indlæg om den inden længe, for den har virkelig gjort en kæmpe forskel for mig.

Ingeborg

Uh, det vil jeg glæde mig til så! Hvor kan man købe sådan en?

Jeg har købt min for en slik på Ebay 😉

Fine, fine billeder. Dit mobilcover er helt fantastisk 🙂
Glæder mig til at se, hvad du har på tegnebrættet. Lyder spændende!

http://stainsofpaint.blogspot.com/

Fine, fine billeder. Dit mobilcover er helt fantastisk 🙂
Glæder mig til at se, hvad du har på tegnebrættet. Lyder spændende!

http://stainsofpaint.blogspot.com/

Tak Viveca. Jeg glæder mig til at dele det hele 🙂

ida

Hvor er det dejligt at høre, at du har fået det bedre! Og det kan i den grad mærkes på bloggen – man kan mærke din inspiration og passion igen! Jeg er ked af at jeg så sjældent kommenterer, men jeg nyder stadig at følge dig!

Hej Ida 🙂 det er jeg glad for. Tak for din kommentar 🙂

ida

Hvor er det dejligt at høre, at du har fået det bedre! Og det kan i den grad mærkes på bloggen – man kan mærke din inspiration og passion igen! Jeg er ked af at jeg så sjældent kommenterer, men jeg nyder stadig at følge dig!

Hej Ida 🙂 det er jeg glad for. Tak for din kommentar 🙂

LEAVE A

comment