Video: flydende eyeliner i en fart

6 COMMENTS
SHOW
HIDE
Emma

Hej Emma. Super god video som kommer til at bruge allerede på lørdag! Så tak 🙂 jeg kunne rigtig godt bruge nogle gode tips til en flot hud og til at lave sådan nogle flotte bryn som dine! Hvordan gør du?

Hej Emma 🙂 Det var så lidt. Jeg kommer til at skrive om både min hudpleje rutine og lave en guide til de perfekte bryn inden længe, så følg med her på bloggen 🙂

Ann

Fin video – jeg må prøve teknikken med post-its her i weekenden 🙂

Jeg efterspørger også et øjenbrynsindlæg. Både det helt grundlæggende med hvordan man skal plukke dem, til hvad du gør for at få et fint finish.
Jeg er virkeligt dårligt til at plukke øjenbryn, og det resulterer i, at de ikke er formet, og ja – det ser i bund og grund ikke særligt pænt ud… Jeg har engang hørt, at man ikke må plukke øjenbrynene for oven – er det rigtig?

Tak Ann 🙂
En video om øjenbryn er på tegnebrættet. Og du har helt ret, det kan være en rigtig dum idé at plukke over brynene, da det tynger dem og få ansigtet til at se surt og træt ud.

Line

Hej Emma, tak for tippet 🙂 jeg er for resten virkelig vild med din blog, jeg fulgte også med på den gamle, men synes kun, det er blevet bedre, efter du har skiftet 🙂 jeg har forsøgt mig med tape et par gange, men jeg kan ikke rigtigt få det til at fungere, så jeg vil prøve dit tip næste gang. Hvis man bruger almindelige store post it notes, skal man så bare klippe den klistrede del af og bruge den?

Hej Line 🙂 Mange tak! Dejligt du har lyst til at følge med.
Du kan lige præcis bare bruge den klistede del af post-it noten. Jeg synes også, at det er svært at få til at fungere med tape, men dette virker super godt.

LEAVE A

comment