Hårfarve – fra rødt til brunt

15 COMMENTS
SHOW
HIDE

Godmorgen.
Jeg kender udmærket til din følelse med dit hår, har det præcis på samme måde. Lod mit hår vokse uden farve i 3 måneder og spidsere endte med at blive så lyse grundet en tidligere afblegning at jeg ikke kunne holde det ud længere, så jeg har faktisk lige farvet det og denne gang rigtig mørkt, mørke brun af mærket Olija. Ønsker at få langt hår men med al det her farvening så bliver svært. Nu håber jeg at jeg kan holde mig fra at farve det til minimum sensommeren… Selv har jeg een kedelige leverpostej hårfarve fra naturens siden.. Kunne være sjovt at se den i hele håret.
Go’ dag.
http://louisepige.dk

God dag til dig også louise 🙂 Og tak for din kommentar.

Anne

Hej Emma!

Flot hårfarve 🙂

Er der nogen som har kommenteret for dig, at en reklamesøjle i venstre margin herinde på dine side gør det svært at læse dine artikler? Ved ikke om det kun er mig, der ikke kan klikke reklamen væk 🙁

Hej Anne 🙂 Det skulle gerne være væk nu. Fungerer det som det skal, hos dig?

Anne

Jep, så kan jeg læse med igen 😉

Simone

Ej hvor kender jeg det bare alt for godt. Jeg har også naturligt den kedelige leverpostej, som med dit udtryk får en til at ligne en lille grå mus(!!)

Jeg lod det gro ud og det var egentlig sundt og godt, men jo kedeligt og fladt. Farvede derfor mit hår mørkt og er blevet glad for en god mørkebrun farve. Jeg har lagt mærke til at lige så snart solen begynder at komme frem, så har jeg tendens til at vil være så lyshåret som muligt. Men lige så snart vinteren kommer tilbage, så er jeg i es med det mørke. Det er skørt og forunderligt at vi ikke bare kan nyde tilværelsen i stedet for konstant at skulle være i forandring. Men sådan er det vel.

God dag 🙂

Du får lige et sjovt kompliment, men ikke desto mindre meget sand. Jeg kender ikke ret mange bloggere, der kan præstere at skrive så lange indlæg og gøre dem underholdende og lærerige hele vejen igennem. Oftest handler blogindlæg om fine billeder og kunsten at formulere sig kort, det er jo de færreste i vores generation, der gider at læse desværre. Jeg synes virkelig du skriver godt og jeg elsker, når man kan se arbejdet bag dine indlæg 🙂 Tak for det.

Anne

Åh, jeg vil så gerne vide, hvilken farve du brugte, da du farvede det rødt? Den er simpelthen så flot.
Og hvad har du brugt til øjenbrynene, for at få så tæt et farvematch?

Jeg brugte creme henna købt i helsekosten 🙂

Andrea NS

Hold da op.. Dette synes jeg virkelig er en ualmindelig smuk hårfarve til dig, Emma! Det klæder dig helt vildt flot, at det er brunt men stadig har et ‘touch’ af rød. Håber du beholder det et stykke tid endnu, hehe. 🙂

Hvor er du sød Andrea 🙂

Mia

Hej! 🙂
Jeg er kommet ud for et lille uheld med hjemmefarve :-/
Jeg havde fundet en smuk mørkebrun farve som jeg brugte, men efter jeg havde fået vasket håret og fået det tørret lagde jeg mærke til at mit hår har fået et meget kraftig varm rødlig skær! :'(
Jeg vil MEGET gerne af med så MEGET af det røde skær som muligt, helst gerne uden at gå til frisør, da det er for dyrt. Og uden at skulle afrense/afblege det da mit hår simpelthen er så tyndt at det ville blive meget ødelagt af det:-(

PS: Vil silver Shampoo muligvis hjælpe med at tage bare noget af det røde skær væk? :-/

VH En meget Desperat pige D-:

Emma Martiny

Hej Mia 🙂
Du kan prøve med en silver shampoo, men jeg kan ikke love dig, det virker.
Ellers er der ikke meget andet for end at gå til frisøren eller at lade det gro ud. Desværre! Rødt hår er virkelig svært at slippe af med.

Line

Hej Emma:) ved at Google “fjern rødt skær” kom jeg ind på din side. Jeg sidder i den situation at mit hår er gået fra leverpostej til lyse striber (som fejlede totalt) og nu til brunt hår – alt sammen lavet hos en frisør. MEN jeg har fået et rødt skær, som jeg er vanvittig træt af (især i det øverste af håret) – tanken var at det skulle være i en kold tone. Så mit spørgsmål er; hvor længe tog det for dig at slippe af med det røde skær ved brug af silver shampoo ?
Mvh. Line

Emma Martiny

Hej Line 🙂 Jeg vil tro, det tog 10 hårvaske.

LEAVE A

comment