Kategorier: Opskrifter, Tilbehør

Helstegt blomkål med tandoori masala

11 COMMENTS
SHOW
HIDE
Mette

Wow, hvor ser det lækkert ud!!! Det skal klart afprøves herhjemme – jeg elsker nemlig krydret og indiske inspireret mad! 🙂

Du kan også tro, det smager godt 😉 God lørdag Mette!

Det skal simpelthen prøves 😀 Elsker bagt blomkål, plejer bare at skære det ude i grove buketter i stedet – og så får det gerne at et kværn chili og noget paprika hvis det er til fjerkræ, og en gang gryrosblanding hvis det er til oksekødsfrikadeller, tomatsalat og tzaziki.

– Anne

Jeg elsker også bagt blomkål 🙂 Du må prøve denne opskrift, den hitter i hvert fald hos mig 🙂

Ps. Og papadumbrødet, du omtalerm kan man få i stortset alle forskellige østlands-købmænd, jeg har været inde i – både lavet på soyabønner, linser og majskerner (:

– Anne

uuuh, det må jeg prøve at opstøve. Det er nok lidt billigere 🙂

God smuk solskins søndag!

Sikke en god måde at lave helbagt blomkål i ovnen på:-)
Jeg har aldrig før set eller hørt om det før, for ikke at tale om smagt det.

Det må jeg huske at få lavet næste gang vi skal have blomkål.
Tak for tip og opskrift!

I går lørdag fik vi en god rød bøf fra slagteren med græsk salat, bagekartofler, smørristede svampe osv. Lækker, lækker……

Nyd dagen. Hilsner fra Tina

Det var så lidt Tina 🙂 Jeg håber også, at du havde en god søndag, og at maden levede op til forventningerne 😉

Kim Kaos

Jeg blev grundig inspireret af din opskrift – Jeg have en dåse grøn thai-karry pasta i køleskabet som jeg fik rørt op med en spand yoghurt, lidt tørret knust chilli og et par fed hvidløg og olivenolie og så ellers lade det trække i næsten 24 timer (det var fordi jeg læste din opskrift så sent at jeg ikke kunne nå at bage de samme dag – lol)

For-da-sgu-pokker hvor det blev godt – det er fremover på min menu.

Jeg vil også prøve din variant – men din opskrift har givet mig mange ideer til hvordan man kan variere et bagt blomkål.

Emma Martiny

Hej Kim! 🙂 Fedt at høre! Jeg vil prøve at lave det med grøn karry også, det lyder super lækkert 🙂

Kim Kaos

Der skal bare en del mere yoghurt til da det er helt anderledes at rør ud end pulver – men godt smager det og mangler det lidt pang så klarer chili det

LEAVE A

comment