Kategorier: Min Måned

Lately on instagram #March

10 COMMENTS
SHOW
HIDE

Hej Emma
Tænkte, at du lige skulle have en lille hilsen og tak, eftersom jeg netop har printet din fine, fine kalender, som nu, udfyldt med planer, hænger pænt på min væg. Den vil jeg nyde at se på hele april og ser allerede frem til at se majkalenderen 🙂
Ja, det var bare lige nogle glade forårstanker fra mig, der netop er vendt tilbage som fast følgere efter noget tid, hvor jeg ikke har været så standhaftig en læser. Men en fornøjelse er det altid at kigge forbi din blog 🙂

Kh. Betina

Hej Betina 🙂 Mange tak for din kommentar. Det er altid skønt, når ens læsere tager sig tid til at kommentere 🙂
Dejligt at du kunne lide kalenderen. Jeg håber, at du forsat vil kigge forbi.

ida

Jeg kan desværre ikke læse dit forrige indlæg, hvor du fortæller, at du er flyttet domæne. Indlægget optræder på min bloglovin, men den melder fejl, når jeg trykker på det og jeg kan ikke se det her på bloggen. Er det mon en fejl du kan rette, eller måske udgive det igen? Jeg vil nemlig rigtig gerne læse dine tanker om det! 🙂

Hej Ida 🙂 Indlægget røg vist med under flytningen. Mit oprindelige domæne var bundet til bloggersdelight pga. en kontrakt, men nu er det mit igen, og derfor kunne jeg ikke lade være, men at flytte ‘hjem’ igen 🙂 Du skriver bare, hvis du har nogle spørgsmål.

Siff

Uh, den der give-away må du MEGET gerne lave!

Åh, søde Emma, det ser ud til at du har fået lidt mere fylde i dine kinder og det klæder dig bare SÅ meget! 🙂

Vil du ikke lave et indlæg om din foam roller, som du snakkede om på et tidspunkt? 🙂

Og så noget helt andet: så vidt jeg forstår, har du planer om at begynde på studiet til sommer. Du har jo været noget plaget at depressionshalløj og jeg kunne godt tænke mig at høre, om du har gjort dig nogle tanker omkring studietiden, som jo nok med garanti vil blive stresset i perioder. Jeg er bare så bekymret for, at du vil få det skidt igen, hvis du bliver for presset, og det vil jeg bare være ked af 🙁

Ja, jeg kender dig jo ikke rigtig, men du er så sød og menneskelig, at man ikke kan lade være med at holde af dig og ønske dig alt det bedste! <3

Hej sødende Siff 🙂
Din kommentar fik mig til at skrive et indlæg, jeg lige har udgivet. Det giver dig måske svar på nogle af dine spørgsmål 🙂
Og mth. skum rullen, så skal jeg nok snart skrive om den. Jeg har endda planer om en lille video, haha 😉

Anne Katrine

Hej Emma 🙂
Tusind tak for altid inspirerende og god læsning på din blog! Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide, hvor du går til yoga, jeg vil gerne selv begynde til noget og bor i Århus 🙂

http://www.ancientbamboo.dk/
Jeg har prøvet mange forskellige hold i både jylland og københavn, og dette er det bedste yogacenter af dem alle. Underviseren Mike er især super dygtigt 🙂

Anne Katrine

Tusind tak, det må jeg fluks kigge på 🙂

LEAVE A

comment