Kategorier: Stil og inspiration

Ray-Ban Erika

12 COMMENTS
SHOW
HIDE
Laura

Ej, de er så flotte! Jeg ledte efter dem overalt da jeg var på udveksling i USA sidste år, men uden held. Nu har du givet mig lyst til købe dem igen 🙂
Forresten så ved jeg ikke om det kun er mig der har det problem, men når jeg kommer til et af dine indlæg når jeg bruger bloglovin skal jeg ALTID genindlæse siden før at der kommer tekst frem. Meget mærkeligt og en smule træls, men jeg ved som sagt ikke om det er bare min computer, browser eller whatever…. 🙂

Kig forbi bloggen i morgen, det kan jo være, at du kan blive den heldige vinder af et par 😉

Og tak fordi du gør mig opmærksom på problemet. Jeg skal nok undersøge det nærmere 🙂

Laura

Ej, de er så flotte! Jeg ledte efter dem overalt da jeg var på udveksling i USA sidste år, men uden held. Nu har du givet mig lyst til købe dem igen 🙂
Forresten så ved jeg ikke om det kun er mig der har det problem, men når jeg kommer til et af dine indlæg når jeg bruger bloglovin skal jeg ALTID genindlæse siden før at der kommer tekst frem. Meget mærkeligt og en smule træls, men jeg ved som sagt ikke om det er bare min computer, browser eller whatever…. 🙂

Kig forbi bloggen i morgen, det kan jo være, at du kan blive den heldige vinder af et par 😉

Og tak fordi du gør mig opmærksom på problemet. Jeg skal nok undersøge det nærmere 🙂

Jeg har selv ovenstående solbriller og jeg er så glad for dem!
kh.
Petit Blog

Ja, de er så fine 🙂

Jeg har selv ovenstående solbriller og jeg er så glad for dem!
kh.
Petit Blog

Ja, de er så fine 🙂

Maja

Der er de jo!! Du viste dem vist på en collage eller noget for ikke så lang tid siden og nu når jeg ser dem på dig får jeg endnu mere lyst til at købe dem! De er altså de flotteste solbriller jeg har set i lang tid. Bestiller dem nok også snart:)

Jeg kan høre, du er lige så forelsket i dem som jeg 🙂

Maja

Der er de jo!! Du viste dem vist på en collage eller noget for ikke så lang tid siden og nu når jeg ser dem på dig får jeg endnu mere lyst til at købe dem! De er altså de flotteste solbriller jeg har set i lang tid. Bestiller dem nok også snart:)

Jeg kan høre, du er lige så forelsket i dem som jeg 🙂

LEAVE A

comment