Kategorier: Stil og inspiration

VIND Ray-Ban Erika

9 COMMENTS
SHOW
HIDE
Karina

Pretty!!!! De er jo smukke allesammen. Men må gå med Mat Sort 🙂 krydse, krydse fingre!

Karina

Pretty!!!! De er jo smukke allesammen. Men må gå med Mat Sort 🙂 krydse, krydse fingre!

Karina, du skal læse indlægget 🙂 Du skal over på min facebook side for at deltage 🙂

Karina

Tak! Det var åbenbart for tidligt på dagen til at forstå det svære, svære konkurrencekoncept 🙂

Julie jensen

Mat sorte!! 🙂 de er så flotte.

Du skal over på min Facebook side for at deltage 🙂

Sabrina

Øv, linket til facebooksiden virker åbenbart ikke på min computer. Når jeg klikker på den, så sker der bare ingenting 🙁 og jeg kan heller ikke finde dig på facebook. Eller jeg følger din blog på facebook under navnet Mon Espace, men der kan jeg ikke finde konkurrence inde, og faktisk tror jeg slet ikke du bruger den side mere eller hvad? Hvad hedder din facebook side? Vil så gerne deltage i denne lækre konkurrence 😀

Sabrina

Øv, linket til facebooksiden virker åbenbart ikke på min computer. Når jeg klikker på den, så sker der bare ingenting 🙁 og jeg kan heller ikke finde dig på facebook. Eller jeg følger din blog på facebook under navnet Mon Espace, men der kan jeg ikke finde konkurrence inde, og faktisk tror jeg slet ikke du bruger den side mere eller hvad? Hvad hedder din facebook side? Vil så gerne deltage i denne lækre konkurrence 😀

LEAVE A

comment