Kategorier: Video

Video: Spørg Emma – Hvordan min kæreste og jeg mødte hinanden

3 COMMENTS
SHOW
HIDE
Cenia

Rigtig sød historie – håber i kommer til at se hinanden igen mere snarest! 🙂
I denne uge for fem år siden mødte jeg min kæreste i Paris. Jeg skulle ned fra Eiffeltårnet men var forfærdeligt bange for elevatorer. Midt i et panikanfald stod han der så pludselig bare og holdt om mig hele vejen ned (når jeg tænker tilbage var det vel egentlig lidt creepy at en fremmed fyr krammede mig i en elevator).
Vi blev så kærester for tre år siden og bor sammen i dag. 🙂

Årh, sikke en sød historie! 😀

Cenia

Rigtig sød historie – håber i kommer til at se hinanden igen mere snarest! 🙂
I denne uge for fem år siden mødte jeg min kæreste i Paris. Jeg skulle ned fra Eiffeltårnet men var forfærdeligt bange for elevatorer. Midt i et panikanfald stod han der så pludselig bare og holdt om mig hele vejen ned (når jeg tænker tilbage var det vel egentlig lidt creepy at en fremmed fyr krammede mig i en elevator).
Vi blev så kærester for tre år siden og bor sammen i dag. 🙂

LEAVE A

comment