Kategorier: Dagens outfit

Påske i Berlin

14 COMMENTS
SHOW
HIDE

Så fint et outfit og sikke en lækker baggrund 🙂

Så fint et outfit og sikke en lækker baggrund 🙂

Maia

Har været i Berlin mange gange og kender efterhånden et par virkelig lækre restauranter.
I bliver simpelthen nød til at prøve en italiensk restaurant der hedder “12 apostel”. Så vidt jeg husker er den 2 steder i Berlin og det er virkelig det bedste italienske mad jeg nogensinde har fået! Og så er der en rigtig lækker thai restaurant der hedder “Mao Thai” som også er super lækker!!:-) Nyd Berlin!

Maia

Har været i Berlin mange gange og kender efterhånden et par virkelig lækre restauranter.
I bliver simpelthen nød til at prøve en italiensk restaurant der hedder “12 apostel”. Så vidt jeg husker er den 2 steder i Berlin og det er virkelig det bedste italienske mad jeg nogensinde har fået! Og så er der en rigtig lækker thai restaurant der hedder “Mao Thai” som også er super lækker!!:-) Nyd Berlin!

Hej Maia 🙂 Vi gik forbi Mao Thai i går, og der var simpelthen kø helt ud på gaden, så vi droppede det.. men det må jo virkelig være godt 😉

Hej Emma. Dette er ikke et tip du kan bruge til denne Berlin tur, men noget jeg bare vil gøre opmærksom på. Jeg ved jo at du blot en enkelt gang har løbet “konkurrence”, og vil derfor gerne foreslå dig Berlin Halvmarathon. Jeg løb det selv slutningen af sidste måned, og gud hvor var det sjovt! Du løber igennem alle kulturelle stedder som Brandeburger Tor, Siegessäule osv! Det finder sted en gang om året i slutningen af marts. Bare et lille tip!

Hej Emma. Dette er ikke et tip du kan bruge til denne Berlin tur, men noget jeg bare vil gøre opmærksom på. Jeg ved jo at du blot en enkelt gang har løbet “konkurrence”, og vil derfor gerne foreslå dig Berlin Halvmarathon. Jeg løb det selv slutningen af sidste måned, og gud hvor var det sjovt! Du løber igennem alle kulturelle stedder som Brandeburger Tor, Siegessäule osv! Det finder sted en gang om året i slutningen af marts. Bare et lille tip!

Jeg vil SÅ gerne løbe Berlin halvmarathon! Det skal jeg helt sikkert prøve en gang 🙂

Andrea_CPH

Jeg skal til Berlin til juni og skal helt sikkert aflægge Helmut Newton museet et besøg: http://www.spottedbylocals.com/berlin/helmut-newton-museum/

Han er (var) en helt fantastisk dygtig fotograf!

Tak for tippet Andrea 🙂

Andrea_CPH

Jeg skal til Berlin til juni og skal helt sikkert aflægge Helmut Newton museet et besøg: http://www.spottedbylocals.com/berlin/helmut-newton-museum/

Han er (var) en helt fantastisk dygtig fotograf!

Mette H.

Der plejer at være store loppemarkeder ved Mauerpark og Boxhagener Platz om søndagen, som er fyldt med genbrugs-skatte, souvenirs, smykker og lækre snack-boder 🙂 god fornøjelse og nyd byen!!

Vi har været på Mauerpark Market i dag, det var så hyggeligt et sted!

LEAVE A

comment