Kategorier: Video

Video: Rejse make-up

19 COMMENTS
SHOW
HIDE
Line

Fin video Emma! Synes helt klart, at du skal blive ved med at lave videoindlæg, jeg kan i hvert fald rigtig godt lide at se dem 🙂

Mange tak Line! Det er jeg glad for 🙂

Dine videoer er simpelthen så gode 🙂

nanna

Rigtig fint look, jeg elsker make-up, men har aldrig ekspermenteret med smookey-eyes, det vil jeg helst sikkert prøve på et tidspunkt, for selvom det er ret dramatisk, er det også rigtig flot og ens øjne stråler. Det er vildt, så flotte øjne man kan få ved øjenskygge – god video:)

Ja, lidt øjenskygge kan gøre meget 🙂

Anne-Sofie

Så fin video 🙂 Tror jeg skal have fat i den cremede øjenblyant du bruger som eyeliner, den ser ud til at være ret nem at have med at gøre..
Jeg har aldrig prøvet en lipstain, hvilke du anbefale mig at give mig i kast med? 🙂

Anne-Sofie

Så også lige dit link til den fra Rimmel – hvilken farve bruger du i videoen?

Anne-Sofie

Er det ”Give me a cuddle”? Jeg kan simpelthen ikke se det, sorry 🙂

Det er det lige præcis ja 🙂 Undskyld mit sene svar.

Anne-Sofie

Tusind tak 🙂

ida

Jeg får sådan lyst til at bruge øjenskygge, når jeg ser dig bruge det! Men jeg synes, jeg ser dum ud, når jeg har det på, haha.. Det har nok til dels noget at gøre med, at jeg ikke er vant til det, men jeg tror også, det har meget at gøre med, at min øjenlåg forsvinder, når jeg har åbne øjne – hvis du forstår? Når jeg har åbne øjne kan man kun se en tynd streg af mit øjenlåg, og så kan man ligesom ikke se andet end den farve, der ligger nederst på mit låg. Haha, jeg ved ikke om det giver mening og om der overhovedet er nogle tricks til den slags øjenlåg 😉

Du skal lægge din øjenskygge lidt anderledes, så den åbner øjnene mere.. Men det kan virkelig se helt fantastisk ud, hvis man fatter teknikken. Jeg må se, om jeg kan få fat en en ‘model’ (/veninde), jeg kan vise det på 🙂

ida

Det kunne bare være helt fantastisk, hvis du kunne det!! 🙂

Helle

Elsker dine videoer! Og du er jo sååå smuk og god til at lægge make-up! 😀

Andrea N.S.

Du er virkelig god til at lave videoer Emma! De er bare altid så gode! 🙂 Og hvor er det rart og luksusagtigt, at du har lavet en liste med links til de produkter du bruger, tak for det!
En anden ting jeg lige vil høre til – har du en mailadresse man må skrive til? Jeg har en masse spørgsmål mht. makeup, produkter osv., men synes det bliver for langt at skrive som kommentar. Ville du have tid til hvis man skrev en mail i stedet? 🙂

Mange tak Andrea 🙂 Du er meget velkommen til at skrive til emmamartiny@hotmail.com, men du kan også bare smide en kommentar – så kan det jo være, at andre også kan få brug for mit svar 🙂

Emma-Marie

Jeg er helt vild med dine videoer Emma! De er både super hyggelige og brugbare! 🙂

LEAVE A

comment