Video: Øjenskyggen, der klæder alle

4 COMMENTS
SHOW
HIDE
Andrea N.S.

Du skal virkelig have ros for din Blog, Emma! Her efter nytår hvor du er begyndt igen, er det bare som om, at bloggen har fået helt nyt liv! Det er så skønt, at du sådan fokuserer på, at lave en del forskellige indlæg, og jeg elsker specielt, at der kommer flere videoer! 😀 Man bliver helt glad og positiv af at se dine videoer, og jeg har helt lyst til at sætte mig lige nu for at prøve looket af! 😀

Hej Andrea 🙂 Tusind gange mange tak for din kommentar, den gjorde mig rigtig glad.
Jeg gør mig rigtig umage med min blog, og jeg er glad for, at det kan mærkes 🙂

Andrea N.S.

Du skal virkelig have ros for din Blog, Emma! Her efter nytår hvor du er begyndt igen, er det bare som om, at bloggen har fået helt nyt liv! Det er så skønt, at du sådan fokuserer på, at lave en del forskellige indlæg, og jeg elsker specielt, at der kommer flere videoer! 😀 Man bliver helt glad og positiv af at se dine videoer, og jeg har helt lyst til at sætte mig lige nu for at prøve looket af! 😀

Hej Andrea 🙂 Tusind gange mange tak for din kommentar, den gjorde mig rigtig glad.
Jeg gør mig rigtig umage med min blog, og jeg er glad for, at det kan mærkes 🙂

LEAVE A

comment