Kategorier: Restauranter

Langhoff & Juul

3 COMMENTS
SHOW
HIDE

Hvor ville jeg gerne besøge restauranten i dag, men min begrænsede tid i Århus tillader mig desværre ikke at sidde og nyde mad i lang tid. Medmindre de har sandwich to go? 🙂

Maria

Hej søde Emma 🙂 Det er så skønt at du går så meget op i mad, men jeg savner virkelig dine indlæg med makeup tips eller videoer. Vil du ikke tage det i betragtning når du når så langt til at lave nogle andre indlæg end bare mad-indlæg?

Knus!

Hej Maria 🙂
Jeg forsøger at lave en god blanding af forskellige indlæg. Den sidste uge har det været to indlæg om mad, så jeg synes ikke, at det er det eneste, jeg skriver om. Der var en video på bloggen igår, men at den så ikke lige indholdt, hvad du ønskede, beklager jeg. Det er svært at gøre alle glade.
Min blog er ikke en madblog, men det er heller ikke en skønhedsblog. Jeg ved, at du ikke mener det som kritik, men du må forstå, at jeg ikke kan tilfredsstille alle læsere. For et par dage siden, fik jeg en besked om, om jeg ikke nok ville dele flere opskrifter…
Kig forbi i weekenden, der kommer mere make-up snak, og klik forbi de indlæg, du ikke finder interessante eller underholdende 🙂

LEAVE A

comment