Kategorier: Basis garderobe

Too Good To Be Basic

7 COMMENTS
SHOW
HIDE
Anna

Det er bare synd at deres kundeservice er tæt på ikke-eksisterende og vanvittig arrogant og at de i øvrigt ikke overholder forbrugeraftaleloven… Har man fået varen i rigtig størrelse er der ingen problemer, men skal man bytte eller fortryder man sit køb kan man forvente at skulle rykke dem flere gange og får man endelig kontakt til dem (formentlig først efter at have brokket sig på facebook) prøver de at omgå reglerne og score fremsendelsesportoen.

Uagtet at tøjet er lækkert handler jeg der aldrig igen. Jeg er desværre ikke alene med min oplevelse: http://www.trustpilot.dk/review/www.toogoodtobebasic.com

Det er klart, at kundeservicen har stor betydning. Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse. Jeg har jo aldrig været ude for at skulle sende noget tilbage, men hvis jeg får det, og får en dårlig behandling, ville jeg naturligvis også nævne det på bloggen 🙂

Anna

Det er bare synd at deres kundeservice er tæt på ikke-eksisterende og vanvittig arrogant og at de i øvrigt ikke overholder forbrugeraftaleloven… Har man fået varen i rigtig størrelse er der ingen problemer, men skal man bytte eller fortryder man sit køb kan man forvente at skulle rykke dem flere gange og får man endelig kontakt til dem (formentlig først efter at have brokket sig på facebook) prøver de at omgå reglerne og score fremsendelsesportoen.

Uagtet at tøjet er lækkert handler jeg der aldrig igen. Jeg er desværre ikke alene med min oplevelse: http://www.trustpilot.dk/review/www.toogoodtobebasic.com

Det er klart, at kundeservicen har stor betydning. Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse. Jeg har jo aldrig været ude for at skulle sende noget tilbage, men hvis jeg får det, og får en dårlig behandling, ville jeg naturligvis også nævne det på bloggen 🙂

Lotte

Hej Emma

Har længe overvejet at prøve den der grå to good to be basic uldtrøje, hvordan er størrelsen? Det er mest længden jeg er interesseret i – min overkrop er simpelthen 15-20cm længere en standart (samsøe samsøe et pt. det eneste mærke jeg ejer i overdele, de er lige akkurat lange nok)

Da der er noget blandede anmeldelser af deres service, må jeg hellere ramme rigtig i første forsøg, hvis jeg skal prøve…

Emma Martiny

Hej Lotte 🙂
Jeg synes faktisk, at de er ret lange i deres pasform, så jeg ville vælge den størrelse, du normalt bruger 🙂 De sidder ret godt til, så hvis du foretrækker en løsere pasform, skal du gå en størrelse op.

Lotte

Tusind tak for svar :o)

LEAVE A

comment