Kategorier: Opskrifter, Toppings

Dadelsirup

7 COMMENTS
SHOW
HIDE
Ida

Du er jo et geni – Mange gange tak for tippet!

Emma Martiny

haha, det er mig, der takker Ida 🙂

Line

Ej, hvor godt tænkt! Det er (underligt nok, egentlig) aldrig faldet mig ind, selvom jeg elsker dadler! 😀 – så tak for det.

Emma Martiny

Det var så lidt Line! 🙂

[…] må jeg sige, og det kan jeg egentlig kun takke én for – nemlig Emma Martiny, der postede en så fin opskrift på dadelsirup, som jeg har tilladt mig at låne, og justere lidt i mængderne […]

Anette

Hej,
Jeg vil gerne lave min julebag sundere, og tænkte om man kunne erstatte sukkeret i pebernødder, vaniljekranse og lign. med dadelsirup, og hvor meget sirup skal der bruges til 100g sukker?

Emma Martiny

Hej Anette 🙂 til småkager og lignende vil jeg erstatte sukker med kokossukker. Da dadelsirup er flydende kan det ændre konsistensen.

LEAVE A

comment