flyttemodus og inspiration

6 COMMENTS
SHOW
HIDE
L

Kære Emma, læste dit hår indlæg (og resten af din fine blog næsten!). Jeg har selv farvet mit hår mørkt med rødligt skær i vinters. Har ligesom dig haft det farvet et utal af gange. Farven var fin de første par uger, men efter det mørke begyndte at falme blev det tarveligt lysere med et rødt skær. Jeg vil bare tilbage til min normale farve! 🙂 Idag købte jeg så – efter jeg har læst lidt på det på nettet, det der silver shampoo (beregnet til blondier) og farven er efter en vask blevet meget bedre. Mindre rødt og meget mere ensfarvet! Så tak for tippet med det blonde shampoo i dit indlæg omend det jeg købte var noget andet. Kh

Emma Martiny

Årh, det er jeg så glad for at høre! 🙂 Altid dejligt, når man kan være til hjælp. Tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar.

Jeg står selv midt i 3. flytning i år – det er virkelig hårdt fysisk og mentalt. Men samtidig er det også en god mulighed for en ny begyndelse 🙂 Håber dog det bliver den sidste flytning i mange år 😉 Nu har jeg taget en pause med en kop mælkemokka midt i flyttekasserne og får læst lidt blogs og falder over dit indlæg. Håber din flytning går godt og du bliver glad for det hele 🙂

Emma Martiny

Mange tak Natasja 🙂 jeg er også selv flyttet alt for meget de sidste år, så jeg håber, at der endelig kommer lidt ro på 🙂

Tine

Har du links til dine billeder? Vil så gerne vide hvor alle de flotte puder er fra 🙂

Emma Martiny

Desværre Tine 🙁

LEAVE A

comment