Kategorier: Hverdagsliv

Små ting

3 COMMENTS
SHOW
HIDE

Det lyder godt nok som nogle dejlige uger I går i møde. Forbinder ikke ligefrem alpehytte med sommerferie, men det lyder alligevel ret smukt. Når du skriver “min kogebog” er det så fordi du har udgivet din egen egentlig? Jeg er ny læser på bloggen (som i at jeg kom til for en uges tid siden), så har ikke lige fået mig helt opdateret 🙂

Emma Martiny

Hej Laura 🙂 Ja, min familie er nok lidt speciel på det punkt. Charterferie er ikke lige sagen, men det er vandreture i alperne derimod 😉
Jeg har skrevet kontrakt med et forlag, og er netop nu ved at lægge de sidste hænder på min kogebog, der udkommer til Janua. Du kan læse mere her: http://emmamartiny.dk/2014/05/min-kogebog/ og ellers følge med på bloggen de næste måneder, for der kommer en masse information løbende.

Ej hvor spændende! Det er sgu da rimelig sejt. Tak for link til indlægget der uddyber det 😀

LEAVE A

comment