Kategorier: Hverdagsliv

food styling

6 COMMENTS
SHOW
HIDE
Sara E

Jeg kan næsten ikke vente til det færdige resultat, jeg synes det er så sejt at du kaster dig ud i det!
For mig er det vigtigt med følgende ting:
– Der skal være et godt register. Hvis der i bogen fx er en opskrift på pandekager med blåbær, skal denne opskrift kunne findes både under ‘pandekager’ og under ‘blåbær’.
– Det er lækkert med gode grundopskrifter som kan varieres. Det kan fx være at der er en grundopskrift på pandekager, og så 3 variationer over denne opskrift (fx én med blåbær, én med citron og vanillie og én med kardemomme og kanel). Dette inspirerer og er en overskuelig måde at få flere opskrifter ind på.
– Gode billeder! Det siger lidt sig selv 😉 noget der også er vigtigt for mig er at det som retten er pyntet med på billedet også er nævnt. Det er træls at læse en opskrift på noget som er pyntet flot, uden at kunne finde ud af hvad der er den er pyntet med.
– Jeg elsker at mærke personen bag en kogebog. Et godt personligt forord er guld. Det er også rigtig fedt hvis man mærker forfatteren gennem hele bogen, det kan fx være små anekdoter ‘dette kage lavede min mormor altid til mig når vi var på Bornholm i sommerhus’, eller små tips og tricks fra egen køkken. Historiefortællingen er uhyre vigtig for mig.
– En god förklaring af hvor meget mad opskriften rækker til. Det er træls at lave alt for meget eller lidt mad, fordi en opskrift ikke har dette ordentligt angivet.

Jeg håber du kan bruge det til noget 😉

Laura

Jeg elsker Tøsekogebogen, fordi der er billeder af processen og alle ingredienserne. Det ser så fint og overskueligt ud, og jeg er vild med næsten alle kogebøger, der har det med.
Jeg er SÅ spændt på din bog!! 😀

Sara

For mig er det virkelig vigtigt, at måden billederne bliver præsenteret på, er bare en smule som man ville gøre i virkeligheden. Ofte på madblogs eller i kogebøger bliver der lavet et stort nummer ud af at få maden præsenteret på en ny, spændende og anderledes måde.. Og jojo, det giver da et sjovt billede, men der er sgu da ikke nogen som serverer et stykke kage på et gammelt stykke bark med mos på, bare fordi det ser pænt ud? Dét er noget skørt noget, og det irriterer mig grænseløst. Så billeder der er realistiske i forhold til hvad man rent faktisk ville gøre derhjemme er klart mest min stil..
Derudover så kan jeg slet ikke magte når man spilder med vilje (som der også er gjort på flere billeder her). Hvem gør det?! Det virker simpelthen så fjollet at man bruger uendeligheder på at designe et billede, og så spilder man lige lidt ved siden af med vilje.. Skørt, hvis man spørger mig.
I selve teksten bliver jeg enormt provokeret hvis der står at man SKAL bruge økologiske varer, med mindre det er en bog der handler om økologi, eller det er vigtigt pga. konsistensen eller andet, så skal jeg nok helt selv bestemme om jeg vil købe økologisk.
Store billeder i en kogebog giver til gengæld plus point hos mig. Det er skønt når man kan se hvad man laver.

Held og lykke med det hele! Og jeg vil meget gerne læse din kogebog alligevel, selvom du sikkert godt kunne finde på at servere kage på bark og drysse ting ved siden af 😉

Line

Glæder mig virkelig til din kogebog! Jeg synes, det er rigtig skønt, at du vil have alle billeder afbilledet, for det er sådan noget, der afgør, om jeg gider at kaste mig ud i opskriften eller ej. Føler ikke rigtigt, at jeg ved, hvad jeg har gang i, hvis ikke jeg ved hvordan det, jeg laver, skal se ud hehe 🙂 og så er det også altid en bonus, når der står ved billedet, hvilken opskrift det er, især hvis billede og opskrift ikke er på samme side 🙂

Mette H

Jeg glæder mig vildt til at se det endelige resultat! Det jeg sætter pris på er fine billeder, opskrifter med lækre og let tilgængelige ingredienser og små “tips og tricks” 🙂 god arbejdslyst!

Emma Martiny

Tak Mette 🙂

LEAVE A

comment