Kategorier: Tankestrøm

uvejr og lykke i blogland

19 COMMENTS
SHOW
HIDE
Katrine

Jeg er altid vild med din blog Emma, du er altid sød og venlig. Og vi er samme alder, så det er let at sætte sig ind i når du er stresset og ked også. Det er vi jo alle 🙂 🙁
Fortsæt – det er det vi/jeg kan lide

Emma Martiny

Hvor er du sød Katrine 🙂

Jeg læser med uanset om det er sure opstød eller glade dage. Egentlig er jeg nok mest for en blanding, for sådan er livet vel i al almindelighed? Det ville være fedt med en konstant positivt indstilling til alt, men uden de negative ting, tror jeg ikke jeg ville værdsætte de gode ting ligeså meget.

Cecilie

Jeg synes du gør et rigtig godt arbejde med bloggen! Det er altså også mere interessant og befriende at følge en blog, når bloggeren også deler de perioder der er knap så sjove, end kun de glade stunder. Det er også en af grundene til at jeg følger dig 🙂

En anden ting er, at jeg synes din make-up er SÅ smuk på disse billeder! Du ser SÅ smuk, naturlig go feminin ud 🙂 Love it!

Emma Martiny

Mange tak Cecilie 🙂 Make-uppen er godt nok holdt på en minimum – det må være sommersolen der giver glød 😉

Anne

Vi er med i både det ene og det andet! Personligt er jeg glad for dine reflekterede indlæg, som også viser “bagsiden af medaljen”, som er i vores alles liv af og til.
Du er skøn – intet mindre!

Emma Martiny

Og du er skide sød – intet mindre! 🙂

Ann

Jeg synes hurtigt, at man kan komme til at fremstille tingene for lyserøde og perfekt. Man skal selvfølgelig sprede en dårlig og negativ stemning som blogger, men samtidig synes jeg heller ikke, at man udelukkende skal skrive om de rare, “lyserøde” ting. Blog-mediet er, som så mange andre sociale medier, et forum, hvor unge kvinder spejler sig i hinanden. Hvis det bliver udstillet for perfekt, er det som læser svært at relatere til.

Jeg elsker at læse om dine kampe. Om depressionen, om uddannelsesvalget, om kærligheden, for jeg har selv været der på et eller andet tidspunkt i mit liv.
Du er dygtig til at skrive, og du har noget mellem ørene, så bliv ved med at beskrive både det sure og det søde. Det skaber et realistisk billede og gør dig i mine øjne mere attraktiv som blogger 🙂

Ann

Intet feedback/svar?

Emma Martiny

Hej Ann 🙂 Undskyld mit sene svar, der har ikke været meget tid ved computeren de sidste dage, og af en eller anden grund, kan jeg ikke svarer på kommentarer på min wordpress app på min Iphone 🙁

Jeg tror netop, hvordan/om man kan relatere til forskellige blogs og medier, siger meget om læseren og dennes selvtillid og selvværd – for nogle (især yngre piger, forstiller jeg mig), vi nok netop spejle sig ekstra meget i de ‘perfekte’ blogs, instagrams osv., og føle sig utilstrækkelig, istedet for at føle, at medierne er svære at relatere til. Forstår du mig? Jeg håber, jeg for mig formuleret ordentligt 🙂 Jeg synes, det er svært at forholde sig til, om man som afsender har et ansvar for, hvordan ens budskab bliver tolket. Jeg kan ikke lade være med at føle et vis ansvar, og forsøger derfor også at udsende et så nuanceret ‘billede’ af mig og mine holdninger på min blog som muligt, men jeg har også fuld forståelse for dem, som mener, at de ikke bør/kan tage stilling til, hvordan deres ord og billeder fortolkes på den anden side af skærmen.

Ann

Tak for svaret 🙂
Jeg forstår dig udmærket. Jeg synes ikke, at du som afsender har et decideret ansvar, men det er vigtigt, at man er bevidst om, hvad man kommunikere og hvilken effekt, det her. Og det synes jeg nu til fulde, at du er, så igen – skulderklap og tak for godt læsestof og inspiration.

Mette H

Jeg synes, at netop et indlæg som dette viser, hvordan din blog er – pastelfarvet og smuk OG samtidig reflekterende over netop den der “illusion” om det perfekte… Giver det mening? Det jeg prøver at sige er: Jeg er fan lige meget hvad!! 🙂

Emma Martiny

Tak søde Mette 🙂

Natasja

Hej Emma 🙂

Jeg læser egentlig også altid med uanset din psykiske tilstand 😉 Jeg har lige haft et meget travlt semester på mit studie, der resulterede i at jeg ikke læste med på mine sædvanlige blogs i flere måneder, så det er ikke fordi du har gjort noget forkert, at jeg først er tilbage nu. Jeg brugte lidt tid den anden dag for at blive opdateret på hvad du går og laver nu og kunne mærke hvor meget jeg havde savnet dig og din måde at blogge på 🙂

Mvh. Natasja

Emma Martiny

Velkommen tilbage Natasja 🙂

Cathrine

Jeg forstår slet ikke, at læsertallet falder, når tingene bliver en anelse mindre lyserøde! Det er faktisk noget af det, som jeg bedst kan lide ved din blog. Den er på en måde mere realistisk end så mange andre. Og så elsker jeg, at den er så bred. Du skriver lidt om kærlighed, lidt om make-up, krydret med noget lækker mad og boligindretning. Og så bare livet generelt. Desuden gennemgår jeg selv i disse år nogle af de samme udfordringer, som du gør. Vi er jævnaldrene, så derfor synes jeg netop det er interessant, at læse om uddannelses- og fremtidstanker. Og flytte-hjemmefra-relaterede indlæg. Så keep up! Jeg er hvert fald altid inspireret på en ene eller den anden måde efter et besøg herinde.

Emma Martiny

Tusind tak for dine søde ord Cathrine 🙂

Emma-Marie

Det at du både skriver om de positive og de negative ting i dit liv er noget af det, som giver bloggen ekstra meget personlighed.

Emma Martiny

Det er jeg glad for, at du synes Emma-Marie 🙂

LEAVE A

comment