Kategorier: Tankestrøm

Skriblerier om min kogebog

12 COMMENTS
SHOW
HIDE
Ann

Stort tillykke, Emma! Det er virkeligt imponerende. Jeg glæder mig til, at kogebogen bliver udgivet. Ved du, hvornår det bliver?

Emma Martiny

Tusind tak Ann 🙂 Den kommer til Januar 2015 🙂

Andrea_CPH

Respekt! Så sejt at du i dén grad går efter at realisere dine drømme. Held og lykke med kogebogen – og med opfyldelsen af dine øvrige drømme!

Emma Martiny

Mange tak Andrea 🙂

Charlotte

Ej hvor er det fedt og spændende! Stort tillykke med det hele, du er simpelthen bare så dygtig og talentfuld. 🙂

Emma Martiny

Mange tak for de søde ord Charlotte :-* Kæmpe krammer din vej 😉

Du er SÅ sej! 🙂 glæder mig til at udfordre mine spastiske egenskaber i et køkken med dit kommende vidunder af en kogebog. F.eks. står tilbehøret hos os i aften på ris og grønne bønner, ha, hvor kedeligt!
Knus

Emma Martiny

TAK søde! Jeg lover dig mindst en håndfuld gode idéer til, hvordan du kan gøre de grønne bønner lidt mere interessante 😉

Så vil jeg se frem til januar, hvor jeg kan lure lidt i din bog. Jeg er sikker på, resultatet bliver strålende, og jeg glæder mig til, at den kan pryde min køkkenhylde 😉

Emma Martiny

Dét håber jeg, den kommer til Natasha 🙂

Mette

Hvor er det bare super godt gået! Du var den aller første youtuber jeg abonnerede på, og jeg har fulgt dig lige siden.. Du er meget inspirerende og virker meget oprigtigt, da du både skriver om når det går godt og når det går mindre godt! Hvor du bare fortjener at få succes med din kommende bog, jeg vil i hvert fald kigge i den. Stort cadeau herfra, held og lykke med det hele!

Emma Martiny

Tusind tak Mette. Din kommentar fik mig til at smile stort! 🙂

LEAVE A

comment