Kategorier: Facts about me

10 facts about me #4

11 COMMENTS
SHOW
HIDE

Århh hvor er du fin på det instagram billede! Og hvor mange grå hår snakker vi lige om? ;-P

Emma Martiny

3 stk i panden. Piller dem ikke ud, for synes det er så skægt, når jeg spotter dem i spejlet, haha 😉

Jeg elsker også ItsJudysLife! Hvad med theSACCONEJOLYs, ser du dem? De er klart min yndlings youtube-familie! 🙂 Jeg er også faldet over Hannah Maggs på youtube, jeg er vild med hendes ugentlige vlogs, og hver gang jeg ser dem, får jeg lyst til at flytte til London! 🙂

Emma Martiny

Jeg er også helt vild med Hannah Maggs! Men theSACCONEJOLY’s fanger mig altså ikke helt. Tror det er den overenergiske far 😉

Andrea

Hej Emma. Super super god blog! Jeg har læst med i flere år og læser stadig flittigt med 🙂
Jeg har en lille forespørgsel til et indlæg, jeg ved ikke om det ville være interessant, men jeg ved i hvert fald som ny gymnasieelev at jeg ville læse det med glæde! Et indlæg om din skole- specielt gymnasie tid og hvordan det var, nu hvor de fleste lige er startet på en eller anden form for uddannelse. Det kunne være rigtig dejligt at læse om en andens oplevelse med det, især når man lige er startet og alting føles lidt mærkeligt og skræmmende.
Altså bare om hvordan det var at gå i gymnasium- skolelivet, venner, fester, stres og hvad der nu ellers hører med.
Jeg ved ikke om det ville være spændende at skrive om?
Masser af roser til din blog!

Knus Andrea

Emma Martiny

Hej Andrea 🙂
Min gymnaisetid var lidt speciel, da et familiemedlem blev sygt, og jeg kæmpede med en mindre depression. Heldigvis har de fleste jo en meget bedre gymnasietid end jeg, så jeg tror ikke, at mine oplevelser er så nemme at relatere til. Jeg kan sagtens skrive et mere generelt indlæg, men det bliver ikke så personligt, for så kan jeg ikke undgå at inddrage historier om andre end mig selv, og det har jeg ikke lyst til. Måske et “10 gode råd til din gymnasietid”-indlæg, kunne være en mulighed? 🙂

Andrea

Det forstår jeg godt!
Men 10 gode råd eller noget i den stil lyder også godt!
🙂

Andrea

Jeg ville også høre om det egentligt er muligt at læse dine gamle indlæg fra din gym-tid og da du boede i Kbh? 🙂
Knus!

Emma Martiny

Jeg tror desværre ikke, at så mange af dem er tilbage på bloggen. Der er røget en del i svinget, da jeg har flyttet min blog et par gange.

Jeg er SÅ enig i punkt nr. 8! I ferie/weekender/hverdage (ja, altid), trækker jeg gerne sengetiden så langt som muligt. Og hvis jeg kan, står jeg gerne tidligt op dagen efter! Jeg føler, jeg spilder min tid ved at sove 😉

Emma Martiny

LIGE PRÆCIS 😉 Desværre får man bare endnu mindre ud af dagen, hvis man er træt, fordi man ikke får sovet nok.

LEAVE A

comment