Kategorier: Video

Video: Min make-up samling og opbevaring

13 COMMENTS
SHOW
HIDE
Maja

Hvad er det du bruger til dine øjenbryn fra MAC?
Det er den der ligger på dit sminkebord hvor du bare lige hurtig siger at det er det du bruger til dine bryn:-)

Emma Martiny

Hej Maja 🙂 Det er en øjenskygge ved navn “corduroy”. Du kan se denne video, hvor jeg snakker bryn i små 10 minutter 😉

Emma Martiny
Henriette

Hej! Nu går vi jo inden længe en koldere tid i møde med lidt mindre sol på himlen, så jeg ville egentlig sætte pris på, hvis du ville lave en video udelukkende med selvbrunere – hvilke de synes er bedst. Jeg ved du har lavet en video med dine sommerfavoritter, hvor James Read var med, men måske en lidt mere uddybende video med lidt flere eksempler – og evt. om du måske har prøvet spraytans? 🙂

Emma Martiny

Hej Henriette 🙂
Det er en god idé! Jeg skal nok skrive det på min video-liste, men der går nok lige nogle uger, før jeg kan finde tid 🙂

Ann

Jeg er ret vild med dine videoer, og du er faktisk en af de eneste blogs, jeg følger, der uploader videoer jævnligt, så bliv ved med det 🙂

Jeg kunne godt tænke mig at høre mere om, hvordan du laver dine videoer, altså hvilket program du bruger til at redigere i, tilføje musik i osv.

Emma Martiny

Det er jeg glad for at høre Ann 🙂
Jeg filmer med et Canon Legira mini – et mega smart lille kamera, der er ret nyt på markedet. Og så bruger jeg Imovie til at redigere 🙂

Siff

Dejlig video! Uh, jeg tror ikke vi læsere ville have noget imod en giveaway med dine ubrugte produkter :p

Emma Martiny

Det er ikke en helt dårlig idé du 😉

Carina

Jeg ville jo gerne vide, hvor de skønne, sorte kasser er fra? Og hvor du har lavet retro labels til dem henne? Flytter snart i et (meget) lille værelse (i Aarhus faktisk), og jeg kunne godt bruge noget ala det samme til opbevaring! 🙂

Emma Martiny

Hej Carina 🙂 Det er gamle goodieboxes, og dymomaskinen har jeg købt i Bog & Idé for 100 kr.

Sarah

Hej Emma!

Først skal man jo som altid give lidt ros, for det er jo en fantastisk dejlig blog! Jeg har fulgt dig lige siden dine tidlige gymnasie år, og når jeg nu selv er skibonit syntes jeg kun det er EXTRA sjovt at følge dig – så bliv endelig ved! 🙂

Nå men jeg er faktisk lidt nysgerrig efter at høre hvor lang tid du mener make-up kan holde? Jeg kommer tit ud for at min mascara når at blive for gammel, altså sådan at den smuldrer under øjene osv., inden jeg får brugt den op – og da jeg så din skuffe fyldt med mascara tænkte jeg, “Dem kan hun da ikke nå at bruge op inden de bliver for gammel?” – så hvornår er make-up for gammelt i dine øjne?

Og så er jeg faktisk også lidt nysgerrig efter at høre hvordan du gør dine pensler rene – du har jo mange forskellige, og kræver det hver især forskellig behandling og alt sådan noget?

Til sidst vil jeg bare opfordre til et indlæg om “make-up begreber” – nu nævner du jo alverdens begreber og produkter i din video og generelt på din blog, hvor jeg tit står af, fordi jeg ikke ved hvad de gør godt for osv. Derfor vil jeg ihvertfald personligt ELSKE et oplæg omkring diverse begreber man bare SKAL kende ! 😀

Igen tak for en dejlig blog og hav en rigtig god søndag!

Kæmpe knus fra en lille skibonit i store København 🙂

Emma Martiny

Hej Sarah 🙂 Tusind tak for din kommentar! Det vil næsten være oplagt, hvis jeg tager alle dine spørgsmål/ønsker om i et indlæg inden længe 🙂 Både penselrens, holdbarhed og make-up begreber. Super gode og relevante idéer! 🙂

Kæmpe skibonit-knus hele vejen til KBH 🙂

LEAVE A

comment