Kategorier: Dagens outfit

Første skoledag

10 COMMENTS
SHOW
HIDE
Louise

Hej Emma.

Kunne du ikke lave et blodindlæg, når din rusuge er overstået, hvor du fortæller lidt om den og hvad I lavede? Det kunne være sjovt at læse om, hvad man har i vente, når man selv starter på et studie 🙂
Kram
Louise

Emma Martiny

Hej Louise 🙂 Det kan du tro. Jeg skal nok skrive lidt om det 🙂 God weekend!

Natasja

Ha, den bakke er for syg! Jeg cykler også op ad den flere gange om ugen når jeg skal hjem fra min praktik. Så jeg er i det mindste svedig når jeg kommer hjem og ikke når jeg når frem på arbejde. Held og lykke med både rusugen og studiestart 🙂

Emma Martiny

Jeg kommer til at være hende den svedige, hver dag når jeg møder på studiet. SKØNT 😉

Et lækkert outfit lige meget hvad 😉 Og god idé at køre ud mod skolen inden skolestart, gør ofte det samme selv, så jeg er sikker på at kunne finde vej 😉

Emma Martiny

Det er nemlig så dejlig trygt, når man har nemt ved at fare vild 😉

rødhætte

hvor er det et lækkert outfit! hvor er nederdelen og uret fra? 😀

Super fint outfit! Og glæd dig til at starte på skolen! Den er måske ikke køn, men jeg er vild med stemningen og menneskerne der! 🙂

Sasja

Virkelig lækker trøje! Hvor er den fra, hvis jeg må spørge

Emma Martiny

Tak Sasja! Den er fra Acne 🙂

LEAVE A

comment