Kategorier: Links I like

Links I like #week 37

8 COMMENTS
SHOW
HIDE
Sofie

Jeg elsker de her indlæg ! 🙂
– Små som store ting. “Carry the weight” projektet er så sejt og inspirerende.

Emma Martiny
Sara

Mega meget kærlighed til dig, for altid lige at snige en feministisk goodie eller to ind i mellem <3

Hej Emma 🙂
Det slog mig lige, at jeg faktisk aldrig har skrevet en kommentar til disse indlæg før, hvilket er lidt for dårligt! Jeg nyder virkelig at se hvilke links du har fundet frem til, og jeg klikker altid på mindst 4 af dem. Jeg synes virkelig det er nogle fine ting du finder og elsker at du er så god til at kombinere dem. Jeg mener… nipple tattoo og en lampe? 😉 Men videoen var virkelig smuk og rørende og lampen rigtig flot 🙂

Emma Martiny

Hej søde Tine 🙂 Jeg er glad for, du synes om indlæggene – de er også rigtig skæge at lave, og så giver det mig mulighed for at vise, at jeg har mere på hjerte, hvad end det er en pæn lampe eller vigtige pointer 🙂

Jeg elsker de her indlæg, jeg tjekker altid alle linksne ud 😀

Emma Martiny

Det er jeg glad for Amalie! Godt du synes om dem 🙂

LEAVE A

comment