DIY gråbejdset skrivebord

17 COMMENTS
SHOW
HIDE

SIMPELTHEN SÅ FLOT. Jeg arbejder udelukkende hjemmefra som selvstændig og mangler voldsomt et ordentligt bord, men haft samme problemer som dig. Det der må jeg prøve. Anne

Emma Martiny

Godt du synes om det! Hvis du har spørgsmål til processen, må du endelig bare skrive 🙂

Kristine

Hvor er det fint! 🙂 Må man spørge hvor din fine kobberkurv er fra?

Emma Martiny

Hej Kristine 🙂 tak! Jeg har fået kurven i gave, så jeg ved desværre ikke, hvor den er fra.

Sofie

Jeg tror, at H&M home har sådan nogle kurve, men hæng mig ikke op på det. Tag et kig på hjemmesiden 🙂

Christine

Hej Emma,

Jeg skal selv til at lave et bord og tænker at tage udgangspunkt i jeres fine bord her. Så jeg vil høre, hvor mange lægter I satte på tværs under pladen? Der står, at I har købt to, men det ligner, at der er flere under 🙂

Emma Martiny

Hej Christine 🙂 Undskyld mit sene svar, men jeg skulle lige forhøre mig hos min kæreste. Vi lavede den fejl, at ikke lod lægterne gå længere ud til kanten, og derfor blev vi nødt til at sætte ekstra på.

Mht. brædderne er det egentlig hylder, vi har købt. Det kan måske være derfor, de ikke mente, de havde dem. Ellers kan du tage bauhaus. Der arbejder min kæreste, og han mener, de har nogle i ca samme mål 🙂

Christine

Hej Emma,
Jeg er ved at lave et skrivebord til en ny lejlighed. Eller det vil jeg gerne. Jeg faldt i den forbindelse over dit indlæg her, da jeg synes, at brædderne har en god størrelse. Så jeg vil høre, hvordan I fandt de brædder? Jeg har tjekket Silvan i Århus C i dag, som nægtede, at de nogensinde havde haft brædder i den størrelse. Havde de dem tilfældigt den dag, eller kan du anbefale et andet sted at kunne få noget lignede? 🙂

Louise

Hej,

Lækkert bord. Kan du huske hvad bejdsen du har brugt hed!? Altså nummeret? Mvh Louise

Emma Martiny

Hej Louise 🙂 Nej, desværre 🙁

Jacob

Hej! Har du købt brædderne i et byggemarked og i såfald hvilket? Jeg synes efterhånden jeg har været land og rige rundt, men kan ikke finde nogle ligeså brede brædder som dine

Emma Martiny

Hej Jacob 🙂 Det er gulvbrædder købt i bauhaus, vi har brugt 🙂

Jacob

I øvrigt super lækkert bord! Men utroligt at I har fået det så billigt. – Jeg var i Stark i dag, hvor de netop havde fyrretræsgulvbrædder til salg men jeg regnede ud at det ville koste mig lidt over 700 kroner at få 4 brædder i målene 20 x 140. Derudover synes jeg også de var lidt for “pæne” – der var ikke så mange knaster og lige så meget struktur, som i dine. Øv, øv. Men må fortsætte jagten 🙂 Tak for svaret

Pernille Weidich

Super lækkert bord.
Skal selv i gang med at lave et hjemmekontor/skrivebord, og vil rigtig gerne have fingrene i de bukke du har brugt. Kan du huske mærket på dem fra iKEA? Så vidt jeg kan se inde på deres hjemmeside så sælges bukkene kun sammen med en bordplade i en tilpasset længde, og det ønsker jeg ikke 🙂

Malene

Hej Emma Martiny
Jeg er kastet mig ud i samme projekt, men har I boret bordbenene fast til lægterne eller op i brædderne eller står de bare på? 🙂

Emma Martiny

Hej Malene 🙂 Jeg havde bare bordpladen til at ligge overpå bordbenene. Man kan sagtens bore dem fast, hvis man gerne vil have bordet mere stabilt 🙂

LEAVE A

comment