Kategorier: Skønhed

En stor tak og et lille give-away

71 COMMENTS
SHOW
HIDE
Katrine

Hej emma 🙂
Jeg er samme alder som dig og jeg synes jeg støder på de samme op- og nedture, som jeg kan se du også gør. Så nogle gange er det bare rart at se at man ikke er den eneste der er stresset, synes studievalg er svært osv osv. Derudover har jeg en stor passion for mad, så det er oplagt at følge med dig 🙂 du er så rar og sød at følge.
Gøres bedre …. Hmmmmmm… Så kommer jeg med et lidt vattet svar: flere indlæg, men kun fordi jeg elsker dem sådan 😉 Hehe. God dag.

Laura

1) Hvem er du? Jeg hedder Laura, og jeg læser Medievidenskab på AU. Og så arbejder jeg for Aarhus Stiftstidende, AOA og Aarhus Onsdag, så jeg er ret spændt på at læse din artikel!
2) Hvorfor følger du min blog? Der er masser af god, ægte stemning og gode opskrifter.
3) Hvad kan jeg gøre bedre? Åh, det ved jeg snart ikke.. Jeg følger ikke rigtig med pga. moden, så hvis jeg skulle sige noget, så måtte noget af moden gerne byttes ud med mere mad. Men der er egentlig en meget fin balance.
Jeg har fulgt din blog siden du boede i København, så det er efterhånden også et godt stykke tid.

Nåmen jeg prøver så lykken 🙂

1. Jeg er Mia. Fra bloggen den pæne overflade.
2. Jeg har fulgt dig i lidt over et år og er vild med dine linkloves og dine opskrifter. Og de skæve indlæg engang imellem.

3. Jeg synes det er svært det der med, hvad man kan gøre bedre. For egentlig er jeg mest tilhænger af at man skriver det man har lyst til, da det bliver mest personligt på den måde.
Så jeg vil egentlig bare sige, at den der promo widget der popper op i højre nedre hjørne om ‘nye indlæg’ er rimelig distraherende for mit vedkommende.

B

Jeg er en ung (jo, jeg er!) mor på 31, har 2 børn

Jeg er næste lige begyndt at følge med, det var vist MM fra Twinpeaks, der anbefalede din blog

Jeg er ikke så meget til “link i likes” og den slags, det er skønt med små hverdagsglimt og din lækre mad

Kh B

Karina

Mit navn er Karina, jeg er 23 år og har fulgt dig i nogle år efterhånden 🙂 din blog var faktisk den første blog jeg nogensinde fulgte, mener jeg faldt over den gennem noget omkring E.L.F., så på en måde kan man sige det var dig og din blog der introducerede mig til hele blogverdenen 🙂
Kan ikke helt sætte en finger på hvad der har gjort at jeg har fulgt med så længe – tror som mange andre før har været inde på, at det er fordi du så ærligt fortæller om både op- og nedture, hvilket gør det interessant at følge dig. Så bare fortsæt som du har gjort hidtil, så følger jeg garanteret med længe endnu 🙂

Christina

1) Hvem er du? Mit navn er Christina, 24 år og jeg er specialestuderende.
2) Hvorfor følger du min blog? Det gør jeg, fordi du virker til at være kvalitetsbevidst, men samtidig nede på jorden! 🙂
3) Hvad kan jeg gøre bedre? Jeg er vild med dine “Små ting”-indlæg, så gerne flere af dem da, hvis muligt. 🙂

Sandra

Jeg er en 23-årig psykologistuderende, der er en krop- og bevidsthedspige by heart. Jeg arbejder i en vuggestue og er frivillig i en chat for unge.
Jeg har fulgt med siden december samme år du startede bloggen.
For det første har det været sjov at følge din egen udvikling, men samtidig så er du så sød, og så reflekterende omkring dig selv og verden. Du tager gang på gang vigtige emner op, og du er en af de første piger, der formår at lade sundhed og motion fylde på en sund måde. I like, både som privat person, og som kommende psykolog 🙂
Jeg har fødevare allergi for alt for mange ting, så opskriftsdelen er ikke så interessant for mig, men det ser lækkert ud 🙂 Jeg er vild med moden, outfits og de personlige indlæg, og vil altid gerne have mere af det 🙂

1) Hvem er du? Jeg hedder Amalie, er bosat på Østerbro og læser dansk på KU. I min fritid arbejder jeg som korsanger og så har jeg også min egen blog.
2) Hvorfor følger du min blog? Jeg følger din blog fordi den er nede på jorden og rigtig hyggeligt! Samtidig virker dine indlæg super gennemarbejde og ja, så virker du bare rigtig sød så jeg klikker næsten altid her fra med et smil på læben.
3) Hvad kan jeg gøre bedre? Jeg er vild med dine mad indlæg og ‘links i like’ hmm, jeg ved faktisk ikke hvad du skal gøre bedre, for jeg synes du variere godt mellem indlæggene og der er nogle indlæg jeg springer over som ikke lige er i min interesse, men det er meget få. Måske noget mere med hvordan man klæder sig efter ens hud med farver, det var spændende 😀

Helene

Jeg er 23 år og er kontorelev i en international virksomhed. Jeg følger din blog fordi du laver mad og udtrykker det i inspirerende og flotte billeder og gode opskrifter. Du er jo super kreativ og det giver mig lyst til selv at lave mad:) Men det bedste er, at du er så naturlig og optimistisk. En rigtig go virtuel veninde:) hvis der er noget som kunne være flere links-i-Like, dem kan jeg så godt li’

Line

1) Hvem er du? Jeg er Line og venter på at jeg skal starte på studie i februar måned. Så lige nu går jeg bare og arbejder og tjener lidt penge til min kommende lejlighed 🙂
2) Hvorfor følger du min blog? Fordi du virker til at være nede på jorden, laver mange gode indlæg som interesserer mig og så skriver du bare på en god måde 🙂
3) Hvad kan jeg gøre bedre? Jeg er ikke så stor fan af dine “link i likes” og den slags. Men forsæt endelig med dine små hverdagsglimt og din lækre madopskrifter 🙂

Sofie

Jeg hedder Sofie, er 19 år og blev student inden sommerferien. Jeg har læst med siden du blev student og synes derfor, der var mange ting, man kan relatere til på bloggen. Specielt nu, hvor jeg skal overveje alle de ting du også har været igennem inden studie med arbejde, fritid etc. (så yesh til dine små tanke-snakke-indlæg 🙂 )
Derudover ELSKER jeg mad og dine madindlæg og synes, det er så sejt og inspirerende at du snart udgiver en kogebog!
Jeg er generelt glad for at læse med på dine blog, fordi du virker ærlig og har mange forskellige indlæg med. Har også betragtet blogs som en slags virtuelle veninder, der giver tips og tricks til alverdens små og store ting. I skrivende stund er det dog lidt mærkeligt at skrive tilbage, da det bare plejer at være mig, der læser med… Så nu når kommunikationen også går den anden vej, så skal du da vide, at jeg sætter pris på din blog og synes det er fedt at læse med ! 🙂

Cecilie

Super god give away!
Jeg hedder Cecilie og er 21 år. Jeg bor på Østerbro, og til dagligt læser jeg jura på KU, hvilket jeg er enormt glad for, da jeg synes, at det er mega spændende at lære om, hvordan samfundet hænger sammen og om alle de andre mange aspekter af juraen – og så er min karrieredrøm er at blive advokat! Min fritid bruger jeg gerne på mine venner, min familie og løb og styrketræning!

Jeg følger din blog, fordi jeg synes det er en god blanding af hverdagsøjeblikke, lækre opskrifter og andre fantastiske ting. Jeg kan især godt lide, at den er personligt, og at man kan fornemme dig bag skærmen – så selvom man ikke kender dig IRL, så føler man alligevel, at man kender dig godt 🙂 Mine favoritindlæg er Links I like this week!

Jeg synes, at du gør det godt, så ved ikke lige, hvad du skulle gøre bedre – jeg synes i hvert fald, at det er vigtigt, at bloggen drives af, hvad DU har lyst til at skrive og ikke af, hvad du føler, at du skal skrive for at behage dine læsere 🙂

mette

Jeg hedder mette og er 2.
års sygeplejestuderende. Jeg har fulgt din blog perifært i nogle år efterhånden, men vendepunktet for at du blev en jeg følger fast kom dengang du anbefalede kokosolie som all around middel. Særligt som hårkur fik en kæmpe betydning for mig. Jeg er snart 1 år inde i mit 2 år lange kemoforløb og som bekendt tager det lidt hårdt på hårpragten. Men efter et par uger med 2 ugentligt overnight hårmasker er der kommet små dun frem hvor der før var bart. Jeg er så glad og føler mig lidt mere normal og kvindelig igen. Så tak for verdens bedste råd! Ang. Forbedring vil jeg rigtig gerne se lidt flere af disse naturlige beautyprodukter samt din lækre mad 🙂

Ih hvor lækkert! Jeg har længe gerne vil prøve Goodiebox. Så det kunne være fedt at vinde sådan en.

1) Jeg blogger på Læsehestens blog: http://laesehestendks.wordpress.com/. Hvor jeg anmelder bøger, film, skriver lidt om hverdagen osv. I min hverdag er jeg ved at tag uddannelsen som Web-integrator, som jeg synes er ret spændende. Og ellers elsker jeg bare at nyde en god bog, og være sammen med de nærmeste.

2) Jeg opdaget dig, da Anne-Li/Gownsandroses nævnte dig i sin video, og jeg har fulgt dig siden. Jeg følger din blog via Bloglovin, så når der kommer et indlæg der, kigger jeg forbi din blog. Jeg synes at din blog er rigtig hyggelig, med dine små hverdags glimt (både med dine optur og nedtur oplevelser), opskrifter og med dine videoer som er så fine.

3) Jeg ved ikke hvordan du kan gøre din blog bedre. For den er fin som den er. Men flere diy indlæg vil være lækkert. Og når man trykker på Meet Emma, i din menu siger den at den ikke kan finden siden. Så det kunne også være fint med en side, hvor du skriver lidt om dig selv, til nye besøgende.

Jeg håber at du kunne bruge det. Jeg krydser ihvertfald finger for at det er mig der bliver den heldige vinder 😀

Marie

Jeg har læst med i ca 2 år 🙂 faldt over bloggen, fordi vi faktisk er fra samme by oprindeligt – og jeg blevet hængende pga. opskrifter, DYI’s, personlige indlæg og en hyggelig stemning 🙂

Michelle

Kære Emma,
1) Jeg er en pige på 22 år, som læser til lærer på Frederiksberg og interesserer mig for mode, mad og motion ligesom dig.
2) Jeg følger din blog, fordi jeg efterhånden føler, jeg “kender dig” (hvor underligt det end lyder, hehe). Jeg har fulgt din blog i snart fire år og kan genkende mig selv i dig. Vi blev studenter på ca. samme tid, flyttede til København og var ensomme over den store by og ombestemte os.. Jeg droppede f.eks. ud af statskundskab og startede i stedet på læreruddannelsen. Du droppede bylivet og tog på højskole for derefter at ende i Århus. Jeg er, som dig, blevet rigtig glad for mit liv, som det er nu og de valg, jeg har truffet. Din blog er livsbekræftende og glad, så jeg bliver altid selv så glad, når du poster et nyt indlæg.
3) Hvad kan du gøre bedre? Hmm.. Jeg er ret vild med din blog, som den er. Jeg elsker dog, når du poster fotos fra “real life” – outfits, sund hjemmelavet mad og hverdagsbilleder. Så meget gerne mere af det, tak:-) Og også gerne nogle flere videoer…
Det var vist det.

Tak for en god blog, som jeg elsker at følge.
Kærlig hilsen
Michelle 🙂

Signe

Jeg hedder Signe og er 22 år. Til daglig læser jeg ernæring og sundhed, og har lige nu en intention om at læse en kandidat, når jeg engang er færdig. Jeg elsker at gå i køkkenet – at eksperimentere og prøve nye opskrifter af. Her er din blog en inspiration til nye ting, jeg lige skal prøve af. Dét er nok den største grund til, at jeg følger med: du er meget inspirerende på forskellige punkter. Derudover er det fedt, at din blog kan rumme både de gode og de mindre gode ting, og du formår at skabe et univers, der er oprigtigt og personligt. Nogle af mine favorit indlæg er “små ting”, de er simpelthen så hyggelige.
Jeg synes, det er svært at sætte en finger på hvad du kan gøre bedre , da der er en utrolig fin balance mellem de forskellige typer indlæg.

Maja

Hej Emma.
Jeg er Maja på 15 år og går i 9. Klasse. Jeg følger din blog fordi at jeg synes den er meget mere personlig end de fleste blogs og ikke lige så fyldt op med kun sponsorede indlæg. Selvfølgelig er der nogen en gang i mellem, men synes efterhånden at de fleste bloggeren kun laver sponsorede indlæg. Så synes jeg også at det er så fedt at det både er en blog med mode, livsstil, make-up og massere af mad;-) Den har bare det hele!! Har fulgt din blog næsten fra starten af. Synes faktisk ærlig talt ikke at der er så meget du kan gøre bedre:-)

Lækker præmie. Den vil jeg dæleme gerne vinde 🙂

1) Jeg er en 26-årig fynbo, der knokler med mit speciale inden for kultur og kommunikation. Er gift med verdens dejligste mand og drømmer om en lille fransk bulldog i vores lejlighed.
2) Jeg begyndte primært at følge den, da jeg selv er en amatør udi skønhedsverdenen. Særligt make up vil jeg gerne blive dygtigere til.
3) Jeg savner de lidt “lettere” indlæg. Synes du lavede nogle super fede tutorials på simple look førhen. Det gør du dig ikke så meget i mere, og det savner jeg 🙂

Sara

Jeg er en pige på 19 år, som går i 3.g og bruger din blog som et lille frirum fra de ellers mange lektier og hverdagens stress. Jeg har fulgt din blog i nok snart et år. Jeg følger den primært, fordi du er så god til at kombinere både mode, private indlæg, mad indlæg og andre små finurlige indlæg, hvilket gør, at det altid er spændende at se, hvad du nu har fundet på 🙂

Jeg ved ikke, hvad du kan gøre bedre, da jeg godt kan lide din blog som den er nu. Så fortsæt du bare det gode arbejde 🙂

Anne-Sofie Rask Pedersen

1) Jeg er en pige på 21 år, der læser medicin i Århus, og så elsker jeg selv alt, der har med mad at gøre. Både at lave og spise det.
2) Synes det er skønt med en århusiansk blogger 🙂 Så kan man få lidt inspiration om gode cafeer og restauranter osv. her i byen.
Derudover synes jeg bare det er hyggeligt at følge lidt med i dit liv.
3) Jeg synes ‘links I like’ er lidt kedelige.

Pernille

Jeg er en 18 årig pige som går i 3.g i en provinsby i nordvest Sjælland. Jeg har fulgt din blog i omkring 2 år og tjekker dagligt efter nye indlæg. Synes din blog er utrolig ærlig og nede på jorden i forhold til mange “jeg er guru og alt er perfekt i min verden” blogge jeg synes der er kommet en del af. Jeg er enormt glad for dine indretningsindlæg, makeupvideoer og mere personlige hverdagsindlæg, egentlig det hele 🙂 dejligt med et ærligt og friskt pust til blogland. Thumbs up herfra.

Emma W.

Hej Emma.
Jeg har fulgt din blog i ca 2,5 år nu må det være. Kan huske at det var omkring da du læste til studentereksamen, at jeg opdagede dig 🙂
Jeg blev fanget af dit smukke ansigt, og især dine gode oplæg med make-up og skønhedstips. Derfor har jeg også fulgt dig meget mere før i tiden end jeg gør nu, da du er gået lidt mere væk fra det. Jeg nyder dog stadig din blog, og jeg følger dig på facebook, så når jeg har tid og et af dine oplæg på facebook fanger mig, så kigger jeg forbi 🙂 Alt i alt er det skønt at følge en jævnaldrene som ser ud til at have styr på det hele, men som ind imellem alligevel lukker én lidt ind i sine udfordringer.

Malene

Jeg er 27 år, er pædagog og bor i Århus!! Jeg har fulgt dig helt siden dengang du boede derhjemme og lavede alle dine makeup videoer 🙂 du er alsidig, Kbh, højskole, Århus osv kommer rundt og har både opture og nedture!! Du virker skide sød også nyder jeg specielt dine mad og makeup indlæg – så flere af dem tak 🙂

1) Hvem er du? Jeg hedder Sarah, 19 år, fra København og blogger på bysarah.dk
2) Hvorfor følger du min blog? Det er en god blanding af DIY, Makeup, Tøj osv. Du virker meget nede på jorden og så er du en af de få der laver videoblogs.
3) Hvad kan jeg gøre bedre? Flere videoblogs og lidt færre madindlæg. Gerne nogle “dette lavede jeg i dag”-indlæg.

maibritt J

hvem er jeg? jeg er 22 år fra Sønderjylland og læser på uni. Jeg elsker make-up og mad og ja det er også derfor jeg følger din blog. Jeg er i gang med et større vægttab (50 kg) og dine sunde retter er en kæmpe inspiration mht til at få nogle grøntsager ind i kosten 🙂
Jeg kunne godt tænke mig at se flere videoblogs med tutorials på hår og make-up og guides til foundation til forskellige hudtyper

Maria

Hej Emma 🙂
Jeg er 25 år, bosat på Frederiksberg og læser til daglig medicin på KU. Lige nu holder jeg semesterfri i et år for at forske i overvægt hos børn og unge!
Jeg har fulgt din blog i nogle år nu, og beskrivelsen ‘virtuel veninde’ er meget rammende 🙂 Jeg er vild med den måde du skriver om livets op- og nedture på, jeg elsker dine make-up videoer – de er virkelig gode og virker ikke særlig opstillede! Bliv ved med det. Dine madindlæg er skønne og jeg synes, at dine nye tiltag som ‘links i love’ er inspirerende. Mit bedste råd er at fortsætte som du gør – der er jo en grund til at din blog og dine læsertal vokser stødt! Bliv ved med at være nede på jorden og fortsæt din umiddelbarhed. Og gerne med flere videoer 🙂
De bedste hilsener fra en af dine virtuelle vendinder – og tak for en hyggelig blog.

Elisabeth Bruun Gullach

Jeg hedder Elisabeth og jeg studerer filosofi.
Min veninde gjorde mig opmærksom på din blog, fordi hun var sikker på at jeg ville elske den, og hun har helt ret!
Dine sjove beskrivelser og velskrevne indlæg er super gode og lige mig!

Hvis der var noget, kunne jeg godt tænke mig mere ala links i like og kollager. Det er fedt og inspirerende at se, hvad du er faldet over i ugens løb og hvad du drømmer om (f.eks. Alt på Gannis hjemmeside).. 🙂

Anni

Jeg er Anni, er 25 år og bor i København. Flyttede fra lille Skive for 7 år siden da jeg var færdig på gym. Nyder stilheden når jeg kommer hjem, men tvivler på jeg nogensinde kommer tilbage 🙂

I starten var jeg med pga. de gode makeup guides (kom til for små 3 år siden) – men nu er det jo en stor dejlig rodebutik hvor du bare er dig. Her er både inspiration til hudpleje/makeup/hår, til aftensmaden, til træning, oplevelser, rejser mv.
Det jeg bedst kan lide ved din blog er nok netop at her er lidt af hvert, det er aldrig bare det samme.

Som nævnt er det jeg sætter mest pris på, at du er dig selv og fortæller det du vil. Der er MANGE andre blogs lidt a’la “hvad vil I have jeg skriver” og masser af kedelige sponsorerede indlæg. Jeg synes du gør det så godt, især det seneste halve år kan man mærke du virkelig har meget på hjerte.

Og tak fordi vi må følge med og dagligt få inspiration til vores hverdag 🙂

Karoline

Jeg er Karoline, og jeg er 22 år. Lige nu er jeg sygemeldt for mit journaliststudie, hvilket er dobbelt op på træls. Jeg læser med på din blog, fordi du skriver om relevante emner (Aarhusblogger = thumbs up!) – du laver lækre opskrifter, nyttige guides, og så virker eu rigtig sød og rar.. hvilket er vigtigt. 😉
Du burde lave endnu flere indlæg! – især ‘listeindlæg’ og måske nogle flere fifs til Aarhus.. men jeg er nok på uanset hvad.

Line

Jeg hedder Line og er 19 år gammel 🙂
Jeg følger din blog, fordi jeg synes, den indeholder en masse forskelligt, som jeg normalt skal følge 5-6 forskellige blogge for at få. Her får man lidt af det hele i stedet for meget af det samme. Desuden synes jeg, du virker utrolig sympatisk og hyggelig, og så går du op i en del ting, som jeg også går op i!
Hmm, den er svær… Din blog er faktisk min yndlingsblog, så der er grænser for, hvor meget der kan gøres bedre, synes jeg 🙂 men måske du kunne lave en spørgerunde med videosvar igen? Det er ved at være længe siden, det er rigtig hyggeligt, og så vil jeg faktisk virkelig gerne høre, hvordan man udtaler dit efternavn hihi. Har bare tænkt meget over, om det udtales ligesom drinken, eller hvordan det er 😉

Sophie

1. Jeg hedder Sophie 😀 Jeg er 25 år og bor i Århus. Her bor det meste af min familie og de fleste af mine venner, så her har jeg tænkt mig at blive 🙂
2. Jeg følger din blog, da jeg synes den er meget inspirerende og aldrig kedelig. Og så er det skønt med DIY-indlæg 🙂
3. Uhh, den er svær.. Jeg synes du kommer godt rundt omkring – godt gået!

Benedicte Bevensee

Hej, jeg hedder Benedicte og er 18 år. Jeg går i 3.g og har i længere tid fulgt diverse blogs!

Jeg har for nyligt fundet din skønne blok, og jeg er vild med at du har delt den op i kategorier oppe i toppen, så det er dejlig nemt, at finde tilbage til evt. opskrifter eller andre ting man ønsker at genlæse! 😀

Eftersom jeg er ny læser, har jeg ikke rigtig noget kritik til dig, men jeg følger glædeligt ned fremover 😉

Emilie

Hej Emma

Jeg hedder Emilie og er 19 år. Jeg har fulgt dig og din blog siden jeg gik på efterskole tror jeg, og det er vel 3-4 år nu..(whow der blev jeg selv overrasket) hvilket nok hænger sammen med at jeg ikke kan huske, hvordan jeg fandt din blog og heller ikke, hvorfor jeg begyndte at følge den. Du er den eneste blog jeg følger/har fulgt, så jeg kan desværre ikke rigtig sammenligne eller give dig feedback fra mine erfaringer.
Men jeg kan fortælle, at jeg måske ser dig mere som min virtuelle storesøster(den storesøster jeg aldrig fik 😉 ) – du har lært mig meget, et eksempel må være make up! Det er jeg faktisk blevet okay til nu – tak! Men også om det at flytte hjemmefra og med at sætte gang i tanker om uddannelse.
Du er meget jordnær, hvilket giver en rar og imødekommende blog, som med tiden er blevet en del af min hverdag.

Jeg er fan af dine videoer, så derfor må det være det jeg vil foreslå dig at komme med flere af på bloggen.

Siff

Jeg er Siff og jeg læser engelsk og retorik på Aarhus universitet.

Jeg har fuldt med helt tilbage til din 2. g, tror jeg, så jeg har virkelig set dig udvikle dig! Der skee meget på 3- 4år, hva’? 😉
Jeg følger med fordi jeg har samme tøj- og makeupstil, så du er en stor inspiration for mig!

Du gør det jo rigtig godt, men gerne endnu flere personlige indlæg og små DIYs!

Nanna Larsen

Jeg er gymnasieelev fra Odense.
Jeg har fulgt din blog i lidt over et år nu tror jeg, og det er fordi jeg synes man får så meget positiv energi af at være herinde.
Jeg kan særlig godt lide dine opskrifter på varm mad, selvom der ikke har været så mange af dem, da jeg personligt ikke er så meget for salater 🙂

Katrine Anna

Jeg hedder Katrine, jeg er 19 og har sabbatår! I begyndelsen fulgte jeg dine beuatytips og nu synes jeg, at det er vildt sejt, at du har lavet en kogebog! Det drømmer jeg selv om en dag.. Såå en guide tak 😉
Du må gerne lave nogle flere “ligegyldige” personlige indlæg, altså sådan at de ikke har en speciel plads, men bare er hyggelige en gang imellem 🙂

Camilla

Hej
Jeg er 27 og kigger forbi din blog dagligt.
Jeg følger primært din blog fordi du skriver om både op- og nedture. Synes det er rart, at det ikke er så overfladisk.

Jeg kan rigtig godt lide dine indlæg om make up og hudpleje, da det virker som om du ved hvad du taler om. ELSKER at du ikke har særlig mange sponsorerede indlæg, det synes jeg gør dig troværdig og jeg stoler blindt på, at de produkter du anbefaler i både skrift og på video er gode – jeg er endnu ikke blevet skuffet! Jeg synes dine videoer er gode – gerne flere af dem tak!

Julie

1) Hvem er du? Jeg er en pige der går i gymnasiet, der elsker at klikke ind på de mange forskellige blogs her på Bloggers Delight.
2) Hvorfor følger du min blog? Jeg synes din blog er inspirerende, og så eeelsker jeg din personlige make-up stil og alle dine tutorials!
3) Hvad kan jeg gøre bedre? Jeg synes godt du kunne smække lidt ”personligt” op. 🙂 du ve’ mere om DIG og din hverdag 🙂

Mette B

1)
Jeg er en 20 årig pige der holder sabbatår og nyder det.
2) Fordi man kan mærke dig helt ude i tasterne, og du er helt igennem sød og ærlig. Udover det elsker jeg dine DIY projekter og din variation i indlæg. Det bedste ved din blog er at du skriver og fortæller om din hverdag. Synes der er en tendens på de største danske modeblogge at tekst er underordnet.
3) Årh Emma det ved jeg skam ikke, har læst med siden du havde din blog for 3-4, og kom tilbage efter du holdte pause 🙂 Nyder at læse din blog 🙂

Isidora

1) Hvem er du? Mit navn er Isidora. Jeg bor i København og læser psykologi på KU. Jeg var på et tidspunkt i Sephora og ville gerne have dig til at lægge make-up på mig, men du kunne ikke nå det inden lukketid, og jeg nåede aldrig derind igen, før du sagde op. 🙂

2) Hvorfor følger du min blog? Din blog er den første, jeg begyndte at følge – og den eneste, jeg blev ved med at følge. Jeg var generelt før meget imod at bruge min tid på at læse om nogens hverdag. Jeg så det som ”spild af tid” ved siden af så mange andre ting, man burde nå i hverdagen. Jeg fandt din blog, da de der hair donuts var in, og jeg på internettet ville finde, hvordan man brugte sådan en. Så kom din video frem enten på google eller youtube – jeg husker det ikke helt – og der besøgte jeg din blog for første gang. Og har gjort det lige siden 🙂 Det har jeg gjort, da din blog, modsat mange andres fungerer som inspiration fremfor promovering. Du er først og fremmest en sympatisk pige, som man har lyst til følge, og så har du rent faktisk noget at sige. Det er ikke tom snak! Du virker inspirerende, afslappende, interessant og oven i købet vejledende med dine råd og tips. Det gør, at det er LANGT FRA ”spild af tid” at besøge din blog! 🙂

3) Hvad kan jeg gøre bedre? Jeg synes, det er meget interessant med videoer. Så føler man, at man virkelig kender sin virtuelle veninde! 😀 Så flere af dem! 🙂 Og ja, så er jeg altid glad for indlæg om skønhed, pleje og indretning! 🙂

Natasja

Hej Emma 🙂

Jeg hedder Natasja og er 25. Jeg er færdiguddannet pædagog til sommer og er lige nu i praktik i en fritids- og ungdomsklub. Jeg har faktisk læst med siden du gik i gymnasiet. Jeg kan ikke helt huske om det var da du gik i 3.G eller anden, for jeg havde en aften hvor jeg gik så lang tilbage i din blog som muligt for at læse alle de tilgængelige indlæg fordi der eksisterer en helt særlig stemning inde på din blog. Jeg var blandt andet fascineret af at du er blevet så dygtigt til at lægge make up – og nu igen fascineret over dine madkundskaber 🙂 Jeg har fulgt dig igennem alle de veje du har været omkring, men det har altså ikke fået mig til at sige stop, bare fordi du ikke lige snakker makeup så meget længere. Det er nemlig din kreativitet inden for stort set hvad som helst – mad, mode, makeup, indretning, DIY, træning og vigtigst af alt, dit livssyn, som har betydet at jeg virkelig holder af din dejlige blog. Du har virkelig udfordret mig og fået mit til at reflektere over hvordan man skal se på især mad 🙂

Jeg elsker at du er begyndt at lave videoer, at der er en rød tråd i indholdet på bloggen i form af dine ‘Links I like’-indlæg, som jeg synes er noget af det hyggeligste fordi det betyder at jeg opdager noget nyt på nettet, jeg måske ikke selv ville have opdaget. I det hele taget synes jeg at du er rigtig dygtig til at benytte dig af bloggen som medie!

Jeg synes også at det lige nu er rart at man ikke skal klikke “Læs mere” for at læse et indlæg færdigt. Det er nok en smagssag, men jeg bryder mig ikke så meget om at skulle klikke tilbage for at læse indlæggene længere nede, fordi siden så skal stå at loade igen.

Bliv ved med at være dig! 🙂

Anne S

Jeg er 24 og snart uddannet pædagog.

Har fulgt dig on and off de sidste par år og jeg synes den er hyggelig og så er du super smuk, hvilket altid er inspirerende.

Anne S

Glemte at skrive nr 3. Lidt flere bolig indlæg er altid godt. 😀

Camilla R

1) Jeg er Camilla, 25 år, fra Århus og ved at skrive speciale på Aarhus Universitet.
2) Jeg føler at jeg undgår de klichéer, der til tider hersker på eks. Looklab, hvor alle lige pludselig har fået samme sponsor på samme tid og med samme “opgave”. Det kan godt blive ret trættende. Det er okay at det kommer engang i mellem, men du skiller dig absolut ud på det punkt – særligt hvordan du gør det.
Desuden så holder jeg bare meget af dit univers, at du kan finde ud af at skrive (det synes jeg bare er lidt lækrere) og den måde du taler direkte til dine bloglæsere (ikke ned eller op).
3) Flere makeupvideoer. Jeg blev ret inspireret med den om øjenbryn. Gerne noget om hvilke foundations du kan anbefale til de forskellige hudtyper.

Dorthe Bille

Jeg hedder Dorthe og arbejder med kommunikation. Jeg synes du skriver om rigtig mange interessante og vedkommende emner. Jeg ved egentlig ikke hvad du skal gøre bedre, for jeg kan meget godt lide bloggen som den er

Camilla A

Jeg er 22 år og fra Århus.
Jeg følger din blog, da den indeholder lidt af det hele – mode, mad, personligt, indretning og så videre. Du skriver virkelig godt, tager gode billeder og er i det hele taget super inspirerende.
Fortsæt blot, som du gør nu! 🙂

Emma-Marie

Jeg er en pige på 15 år, som finder masser af inspiration og glæde i blogs som din, og det er simpelthen så hyggeligt at følge med i din hverdag og i dine tanker. Det er så fin læsning og så fine billeder, som du formår at skabe. Tak.

1) Jeg hedder Cecilie, er 15 år gammel og går i 9. klasse. Jeg blogger også selv, og interesserer mig desuden for fotografering, redigering, mode, skønhed, makeup og lign. 🙂
2) For det første pga. det aaalt for lækre layout, og fordi dine indlæg fanger mig.
3) Jeg synes nogle af dine billeder er lidt slørede, hvilket er lidt træls at kigge på når de er så store, og de ser nemlig ellers rigtig fine ud 🙂

Mette Glerup Kristensen

Følger med på grund af anbefalingen og så er jeg blevet hængende på grund af din skrivestil! Har desværre ikke været længe nok med, til at kende dig på en måde så jeg kan sige hvad du kan gøre bedre… Så for mig, er det bare at blive ved som du gør <3
/Mette, 28, Aalborg, interiør-, mad-, bolig-, rejseinteresseret

Ingvild

Hei Emma 🙂
Jeg er en 18-årig pige fra Norge der har fulgt med på din blog en del år nu. Jeg elsker at prøve nye opskrifter, være kreativ, træne og rejse, så det er nok en av hovedgrundene til at jeg godt kan lide din blog og følger med her inde. Ellers så kan jeg også godt lide at du er ærlig, og ikke kun viser det “perfekte” liv – i modsætning til så mange andre blogs.
Jeg kan rigtig godt lide links-i-like, opskrifter og makeuptips, så det havde ikke gjordt noget hvis det kom endu mere af det ^^

Mille møller nielsen

Mit navn er Mille, jeg er 22 år og bor i Aalborg. Desuden læser jeg sociologi på 5. Semester.
Jeg har læst med næsten lige siden du startede med at blogge. Jeg har altid været meget glad for dine personlige indlæg, og også de små glimt du tit giver os af din hverdag. Billederne du tager er meget hyggelige og stemningsfyldte! 🙂 selvom jeg egentlig ikke er så meget til de deciderede beauty blogs, så har jeg alligevel fået en del inspiration af dig, så tak for det! 🙂 Jeg kunne rigtig godt tænke mig at se nogle flere personlige indlæg på bloggen – altså hvor vi høre lidt om dine tanker og holdninger til forskellige ting 🙂

1) Mit navn er Lærke og jeg er 17 år
2) Den er hyggelig at læse
3) Kan ikke lige komme på noget 🙂

Jessica

1) Hvem er du?
Jeg er Jessica på 22 år, og jeg er fysioterapeutstuderende i Århus N.

2) Hvorfor følger du min blog?
Fordi du er så kreativ og inspirerende! Og så fordi du bare er så ærlig omkring dig selv, samt lader dine læsere høre om dine overvejelser og valg i livet. Du er en rigtig sød og rummelig pige, som bare er god ved alle og enhver(det er i hvert fald det indtryk man sidder med).

Jeg har fulgt dig siden du gik i gym (tror det var 3. G), hvor jeg primært husker dig for dine vilde og helt fantastiske makeup-looks. Hold nu op, det var fedt at se og læse om, hvordan du gjorde.

3) Hvad kan jeg gøre bedre?
Jeg synes du skal gøre, hvad DU vil. Det er din blog, og din ærlighed skinner jo netop igennem på baggrund af din umiddelbarhed. Kreative opskrifter elsker jeg, links i like afhænger af om jeh er enig, MEN jeg synes det er fedt med de indlæg, fordi jeg jo selv kan skimme det igennem og vælge det, der interessere mig.

Hav en dejlig fredag,
Jessica

Gitte Irene

43-årig fængselsbetjent, du inspirerer – på mange planer.

Henriette

1. Jeg er en pige å 19 år. Er i gang med en 3 årig STU i gang med 2. år.

2. grunden til at jeg læser din blog er fordi den er meget interasant..

3. Din blog er så fin syntes ikke at der er nogen grund til at gøre så eget mere. 🙂

Vesna Barbu

1. Jeg hedder Vesna er 42 år og er førtidspensionist efter en hjerte-lunge operation i en alder af 27
2.Jeg læser din blog fordi den er spændende og jeg elsker dine kreative og sunde mad opskrifter, og om din hverdag.. Elsker at følge din positive og sympatiske måde at være på <3
3. Måske lidt flere make up video 🙂
Hav en dejlig og god weekend <3

Seline Temiz

1) Hvem er du? Jeg er Seline. Nuværende holder jeg sabbatår og arbejder.
2) Hvorfor følger du min blog? Fordi du skriver nogle gode blogindlæg og holder en fed giveaway.
3) Hvad kan jeg gøre bedre? flere giveaways og madopskrifter

Anna

1) Hvem er du?
Jeg er 19 år gammel, går på gymnasiet i 2.g på Sprog og Samfund. Jeg arbejder som en hest, tager kørekort og går i fitness, udover at være super passioneret om dans.
2) Hvorfor følger du min blog?
Jeg følger din blog, fordi det er min yndlingsblog overhovedet. Jeg elsker at se alle dine makeup-tips og følge med i dine helt “normale” hverdag fortalt med smil på læben 🙂 Dine basis-garderobe indlæg elsker jeg også! Når du laver videoer, ser jeg dem med stor glæde – især hvis det er guides til makeup eller hår.

3) Hvad kan jeg gøre bedre?
Der er faktisk ikke noget ved din blog, jeg ikke synes om – helt ærligt! 🙂

Knus

Kirstine

Kære Emma!
Jeg har fulgt dig siden dit første indlæg og jeg følger stadig! Jeg har dog ikke været trofast hele vejen – måtte på et tidspunkt tage en pause fra dig og bloggen. Det var den tid hvor du (ifølge mig) trænede lige lovligt meget og spiste alverdens helse-sager. Dér stod jeg af. Heldigvis klikkede jeg mig ind igen og opdagede til min store fornøjelse at der igen var den Emma og blog at finde som jeg forelskede mig i. Nemmelig en masse fine, personlige indlæg om dit liv. Lige netop dette er hvad jeg synes er så fint. At jeg føler jeg får hele pakken på én blog; mode, skønhed, mad-opskrifter og refleksioner over livet.

Om mig selv er der ikke så meget at sige; jeg føler på en måde at vi minder om hinanden og jeg kan sætte mig ind i de svære ting du har gennemgået; jeg er 22 år og ramt af en grum depression der betyder at jeg lige pt og det sidste år har været sygemeldt.

Lige i øjeblikket synes jeg bloggen er noget så fin og jeg elsker hvert eneste indlæg – så det eneste jeg har at sætte en finger på, er ganske enkelt at jeg mangler flere indlæg 🙂 Og gerne flere af den slags med tips og anbefalinger af diverse sager (bøger, film, make-up, mad etc..).

Tak for en dejlig blog. Jeg hænger uden tvivl på – i medgang og modgang 🙂

Maria Ørum

Jeg hedder Maria er 38 år, fra Bornholm og mor/bonusmor til 4 skønne drenge.
Jeg er først lige faldet over din blog, men har snuset lidt rundt og tænker at det ser rigtig godt ud, er selv ret vil med skønhedsprodukter og elsker at læse om nye produkter og ris og ros.
Umiddelbart synes jeg at din blog ser ud til at fungere fint, glæder mig ihvertfald til at følge med
God weekend

Simone

Jeg hedder Simone, bor på Amager og læser europæisk etnologi på Københavns Universitet. Jeg arbejder på Frilandsmuseet i Lyngby og i Føtex i Ballerup (ca. en time hver vej til begge steder – but I need the money)

Jeg så et billede af dig hos Oh My Gown og synes du var virkelig smuk. Så jeg tjekkede din blog ud og kunne godt lide dit indhokd og din stil. Jeg er især fan af dine opskrifter og skal helt sikkert have din bog.

Jeg har ikke fulgt din blog længe nok til at jeg kan vurdere hvad du bør gøre bedre. Jeg blev jo fanget af det, du allerede gør.

Simone

Jeg hedder Simone, 22 år, bor på Amager og læser europæisk etnologi på Københavns Universitet. Jeg arbejder på Frilandsmuseet i Lyngby og i Føtex i Ballerup (ca. en time hver vej til begge steder – but I need the money)

Jeg så et billede af dig hos Oh My Gown og synes du var virkelig smuk. Så jeg tjekkede din blog ud og kunne godt lide dit indhokd og din stil. Jeg er især fan af dine opskrifter og skal helt sikkert have din bog.

Jeg har ikke fulgt din blog længe nok til at jeg kan vurdere hvad du bør gøre bedre. Jeg blev jo fanget af det, du allerede gør.

Jeg er Emma, 21 år, bor i Aalborg med min kæreste, hvor jeg studerer dansk på 1. semester. Jeg følger din blog, fordi den er så personlig og uhøjtidelig og helt igennem hyggelig! 🙂 Synes ikke rigtigt, der er noget, jeg vil sige, du kan gøre bedre, men.. Flere opskrifter kan aldrig skade, haha!

Laura

Jeg er Laura, jeg er 25 år, jeg er lige startet på en kandidat i Human Ernæring og bor i København med min kæreste.
Jeg følger din blog fordi den inspirerer mig især på madfronten og på nipsfronten 😉 Elsker også dine “links i like”
Ærlig talt kan jeg ikke lige sætte fingeren på noget jeg synes du skal gøre bedre 😉

Linnea

1) Hvem er du? Jeg hedder Linnea, 31 år, Designer, Sønderborg
2) Hvorfor følger du min blog? Jeg følger meget blogs ud fra om jeg “føler” personen. Hvis jeg kan mærke personen bagved, så er jeg “på”
3) Hvad kan jeg gøre bedre? Elsker videoblogs, diy både til bolig og makeup, madopskrifter. OG ja som jeg svarede på spørgsmål 2: PERSONLIGHED. Noget om dig! Mennesker er inspirerende. IKKE at se det samme på 30 forskellige blogs…

Mon

1) Hvem er du? En pige på 18 år, som pt holder sabbatår.
2) Hvorfor følger du min blog? Jeg følger egentlig mest din blog fordi jeg synes du virker så sød og oprigtig. Vi har meget forskellig stil og det er egentlig ikke fx dine outfitposts der inspirerer mig mest, men jeg elsker hvor umage det virker som om du gør dig. Så jeg følger mest med for personligheden – og så synes jeg dine make-up, hår og den slags videoer er rigtig gode. Din bryn-video har lært mig hvordan jeg skal plukke dem ordentligt!
3) Hvad kan jeg gøre bedre? Hmm, det ved jeg faktisk ikke – en del af dine indlæg springer jeg let henover, men det er jo bare smag og behag.

Ann

1. Ann på 28. Netop flyttet tilbage til DK efter to år i Holland.
2. Gode, varierede indlæg. Er især vild med DIY, mad, sminke og debatindlægene.
3. Jeg kan virkeligt godt lide dine debatindlæg og dine personlige, nærmest filosofiske indlæg om, hvilke bekymringer du gør dig, og hvilke problemer du har. Måske de hører en anden tid til, og du er et andet sted i dit liv, hvor det bare går godt, hvilket er dejligt for dig. Men bliv ved med at beskrive det/dit nuancerede følelsesliv og ikke blot det lyserøde.

Lis Vinter

1: Jeg hedder Lis og er 62 år
2: Selv om jeg er op i årene – har jeg megen glæde af at læse din blog !
3: Jeg kan lide din blog som den er – men man kan altid blive bedre, og jeg er sikker på at du udvikler dig hele tiden, lige som os andre 😉

Daniella Lind

1) Jeg hedder Daniella og er 21 år.
2) Synes den er spændende.
3) Hmm, det er svært at sige. Elsker dine mad indlæg, så nogle flere af dem tak 🙂

marianne lykke nielsen

jeg hedder marianne og er 37 år og kan ikke huske hvor lang tid jeg har fulgt din blog… jeg følger den for at få nye input
marianne.lykke@gmail.com

LEAVE A

comment