DIY Marmor kaffekop

4 COMMENTS
SHOW
HIDE

Det var da en super sjov idé – tror jeg er stødt på den før, men havde helt glemt den igen:)

Louise

Hej! Jeg har forsøgt mig med denne teknik på skåle, og neglelakken går af, hvis jeg forsigtigt tørre hen over det med en finger under varmt vand.. Jeg har vasket skålene af, før jeg gik igang, og det er mange dage siden, så de skulle være helt tørre. Hvad er mon gået galt? 🙁
Jeg ved, det er et gammelt indlæg, men jeg håber, du alligevel har et bud 🙂
Mange hilsner Louise

Emma Martiny

Hej Louise 🙂 hm… det er svært for mig at sige. Måske det har noget med materialet, skålene består af, at gøre? Prøv evt. at tøre med neglelaksfjerner, inden du kommer neglelakken på, så du er sikker på, at overfladen er helt ren.

Karen Marie

Hej?
Tak for din vejledning!

Jeg har prøvet teknikken, men det lugter voldsom “giftig” hvordan undgås det?
Hilsner fra Karen Marie

LEAVE A

comment