En nyhed og bolig inspiration

6 COMMENTS
SHOW
HIDE

Ej hvor fantastisk. Stort tillykke!
Man kan lægge nok så mange planer og regler for ens fremtid sammen, men det er i sidste ende altid vil trumfe igennem er, om det føles rigtigt i øjeblikket eller ej. Hvis ikke man skulle følge hjertet, når det gælder kærligheden, hvornår skulle man så? (:

Emma Martiny

Du har helt ret 🙂 og mange tak Lisbeth 🙂

Uh, det glæder jeg mig til at se billeder fra! Har faktisk ikke rigtigt fået set nogle af de nye lejligheder på havnen, så et smugkig vil dig er lige sagen!

Emma Martiny

Mon ikke I får lov til at få lidt smugling fra lejligeheden 😉

Andrea NS

Ihh hvor godt! Stort tillykke med det søde Emma. Jeg selv har lidt den samme tanke omkring, at det er godt at nå at bo lidt hver for sig, men mon ikke det bliver godt. Synes i hvert fald at det bliver spændende at følge med i, og det gør bestemt(!) ikke mig noget med flere indretnings indlæg. 😉 Synes simpelthen du indretter så fint, feminint og hyggeligt, så glæder mig til at se hvad du udretter med en hel lejlighed! 🙂

Emma Martiny

Tak Andrea! Jeg skal nok vise billeder, så snart vi kommer på plads 🙂

LEAVE A

comment