Kategorier: Basis garderobe, Mode

Basisgarderobe favoritter

6 COMMENTS
SHOW
HIDE

Det lyder jo næsten for godt til at være sandt! Jeg er virkelig inde i en periode, hvor alt mit tøj bare er forfærdeligt, og tøjkrisen varer en halv time dagligt! Problemet bliver så ikke bedre af, at min økonomi er helt i bund, og der på ingen måde bliver råd til en opdatering af garderoben lige foreløbigt. Damn :b

Glæder mig ikke desto mindre til at se mere til din guide senere på ugen (:

Emma Martiny

Jeg tror, du kan finde en masse gode råd i min lille basisguide Lisbeth 🙂 Du må kigge forbi bloggen på onsdag 🙂

Line

Hej Emma 🙂 Hvor er din fine nederdel fra?

Emma Martiny

Hej Line 🙂 Den er fra Toogoodtobebasic.dk. Den kan i den grad anbefales 🙂

Freja

Må jeg spørge dig, hvordan den er i størrelsen? Jeg overvejer selv at klikke den hjem, men jeg er lidt i tvivl, om jeg skal tage en xs eller s 🙂

Emma Martiny

Nederdelen? 🙂 Min er en small 🙂

LEAVE A

comment