Kategorier: Interiør-inspiration

Small living // loftseng

9 COMMENTS
SHOW
HIDE
Kristinna

Det er en utrolig god idé I har fået jer. Jeg havde en loftseng derhjemme, da jeg var mindre, men du har da lige fået mig til at tænke på, om vi ikke skulle have en i vores soveværelse. Jeg er nemlig ved at være træt af at have arbejdsplads ved spisebordet, men der er ikke plads til både seng, skab og skrivebord i soveværelset. Jeg glæder mig til at se hvordan I får udnyttet pladsen under, så jeg kan få lidt inspiration. Hvilken farve har I valgt?

Kram Kristinna

Emma Martiny

Hej Kristina 🙂 vi har valgt den mørke, og den er virkelig fin i virkeligheden også. Slet ikke så ‘IKEA-agtig’, som jeg havde frygtet 🙂 kram!

Kenneth

Hej. Vil I evt. Prøve og smide et billede op af det færdige resultat? Hvor stort er jeres soveværelse? 🙂

Emma Martiny

Hej Kenneth 🙂 Der skal nok komme billeder, så snart vi er kommet helt på plads 🙂

Linea

Hej, har i stadig en loftseng og er/var i glade for den?? 🙂

Emma Martiny

Hej Linea 🙂 Ja, det har vi. Den er OK men bestemt ikke optimal.

Linea

Har i evt billeder af stylingen? 🙂

Julie

Hej Emma!
Hvor købte I jeres stige henne, til loftsengen?

Mvh Julie

Emma Martiny

Den følger med sengen fra IKEA 🙂

LEAVE A

comment