Kategorier: Video

Spørgerunde DEL 1 // Uddannelse, bolig & livstil

20 COMMENTS
SHOW
HIDE
Siff

Jeg er en af dem, de har fulgt med rigtigt længe 😉

Rigtig fin video med gode tanker og overvejelser. Dog lidt ærgerligt, at du får formuleret dig lidt uheldigt hvad angår jobs. Du får det til at lyde som om man ikke kan have et 8-16 job, som man brænder for, og det er helt sikkert ikke det du mener. (:

Og folk på Uni-kommunikation bliver måske også lidt trætte af videoen hehe (personligt har jeg intet forhold til nogen af uddannelserne). 😉

Glæde mig til at se anden del (:

Emma Martiny

Hej Siff 🙂

Tak fordi du følger med 🙂

Selvfølgelig(!) kan man have et 8-16 job, man brænder for – det har jeg bare ofte svært ved at forestille mig, vil være tilfældet for mig. Jeg tror heldigvis de fleste forstår, hvad jeg mener, ligesom dig 🙂

Og du har måske ret omkring folkene på UNI. Jeg kender selv flere på komm-uddannelsen, og den har helt klart også nogle styrker i forhold til uddannelsen på DMJX, men det er jo klart at jeg foretrækker min egen, da den jeg har valgt 😉

Caroline

jeg har fulgt med fra start! Om ikke andet, så i hvert fald siden du gik i 2. g 🙂 Hihi.
Tusinde tak for svar omhandlende København. Jeg flytter derover om en lille måneds tid (fra Struer, tæt på Skive, så jeg kan VIRKELIG sætte mig ind i at flytte langt væk hjemmefra) og jeg er først nu ved at blive lidt nervøs for det. Det er en underlig følelse, for jeg glæder mig så vildt meget, men samtidig er det simpelthen så grænseoverskridende.

Emma Martiny

Held og lykke med flytningen søde Caroline 🙂

Min skovmandsskjorte er fra UNIQULO i Berlin 🙂

Ingvild

Hey Caroline 🙂
Faldt lige over din kommentar, og kunne ikke lade vært med at svare. Jeg boede nemlig selv i Kbh en del år, og vil virkelig anbefale dig at tage til noget der hedder pox friday (hvis du er interesseret så kig forbi http://www.poxfriday.dk). Det er en kirke for unge, og selv om du måske ikke er kristen selv, så har de virkelig et godt fællesskab – så det anbefales virkelig at kigge forbi 🙂

Caroline

PS jeg dør lidt over skovmandsskjorten i videoen. Den er godt nok smuk! Hvor er den kom fra?

Stine

Jeg har fulgt dig lige siden starten 🙂 Tusind tak for en dejlig og inspirerende blog!

Emma Martiny

Mange tak fordi du følger med Stine 🙂

Line

Jeg har også fulgt med fra start af, og nyder i fulde drag dine indlæg 🙂

Emma Martiny

Det er jeg glad for at høre Line 🙂

Mette

Jeg har ikke fulgt med fra starten (desværre!), men elsker at have fundet dig indenfor de sidste par år 🙂 Virkelig dejlig video, du virker så rolig og velovervejet og positiv.
Jeg læser psykologi, og det er godt nok teoretisk og lidt tungt ind imellem, men jeg er virkelig vild med indholdet og kan på den måde holde de småirritationer over undervisningsformen og strukturen ud. Til gengæld ville jeg nok have svært ved så meget gruppearbejde.

Emma Martiny

Hvor er du sød Mette – mange tak 🙂

Jeg ville helt sikkert også finde faget utrolig interessant, men spørgsmålet er, om jeg ville kunne klare studiet opbygning. For mig er gruppearbejde et hit (omend det virkelig også kan trække tænder ud), men sådan er vi jo så forskellige 🙂 Vi er nok begge landet det rette sted 😉

Karoline

Hej Emma

Det er en rigtig hyggelig video, du har lavet!
…Ps. Det hedder FrederiksbJerg i Aarhus 😉

Emma Martiny

Haha, jeg kan simpelthen ALDRIG få det sagt rigtigt! 😉
Og mange tak søde Karoline 🙂

Simone

Jeg har fulgt med siden… Ja, stort set siden du startede 🙂 Jeg blev fanget af dine vilde makeup-indlæg, og selvom det ikke bugner med dem længere, så følger jeg stadig fast med – jeg er vild med din blog og med dig og jeg glæder mig til at se hvad din kogebog byder på af lækre opskrifter 🙂

Emma Martiny

Jeg er glad for, at du har lyst til at følge med Simone 🙂 Det har efterhånden været igennem lidt af hvert, så fedt du hænger ved 🙂

Christine

Arh, Emma! Det er ikke helt rigtigt 😉 Jeg læser kommunikation på AAU, og vi laver ikke andet end gruppearbejde, hvilket – som du også kommer ind på – er virkelig givende.

Emma Martiny

Jeg siger bare, hvad jeg har fået fortalt om studiet fra venner, der går der + folk der er droppet ud 🙂 Men det betyder selvfølgelig ikke, at jeg har ret 😉

Menika

Hej Emma! Jeg har også fulgt med herinde næsten fra start, og jeg nyder stadig din blog og ikke mindst dine skønne opskrifter (dem nyder min kæreste i øvrigt også – amaranthmüslien er altid en sikker vinder herhjemme ;)). Som “indfødt” århusianer elsker jeg også virkelig dine indlæg om “min” by med anbefalinger af hyggelige restauranter og bare små glimt herfra. Så jeg hænger i hvert fald stadig på – og jeg glæder mig også til anden del af videoen.

Emma Martiny

Hvor er det dejligt at høre Menika! 🙂 Jeg er rigtig glad for, at du har lyst til at følge med. Anden del af videoen kommer på bloggen senere i dag.

LEAVE A

comment