DIY tøjstativer

4 COMMENTS
SHOW
HIDE
Michelle

Altså forestil dig at bo på 28 kvm og den eneste opbevaringsplads der er, til tøj, er et skab med to låger. Tror det vel i bredden er en meter og i højden måske to. Det kan lade sig gøre.. Men… Jeg ville aldrig vise det frem og bander og svovler dagligt når jeg skal ha fat i noget som ligger inde bag, nedenunder, ovenpå et eller andet. Spørg mig om jeg er træt af det!!! :p Og spørg om jeg glæder mig til min kæreste og jeg får tilbudt noget at bo i hvor jeg forhåbentlig får mere plads til mit tøj (og jeg har faktisk ikke meget! :p )

Emma Martiny

Tro mig Michelle – bin there don that 😉 Jeg forstår godt, du glæder dig til lidt mere plads 🙂

Line

Hej Emma – Jeg har selv længe været på jagt en blasbesparende løsning til mit tøj og faldt og denne side.

http://www.rackbuddy.dk/pages/design-selv

Det er en mega smart løsning, hvor man kan designe sine tøjstativer præcis som man vil have det på mål og sender de løsningen 🙂 jeg fik en fed løsning til under 1500,-

Line

Emma Martiny

Tak for tippet Line! Det ser godt nok smart ud 🙂

LEAVE A

comment