Kategorier: Månedsfavoritter, Video

Video: Favoritter #November

6 COMMENTS
SHOW
HIDE
Molly

Du er uden tvivl blevet en af mine yndlingsbloggere! Din blog er virkelig blevet god her på det sidste 🙂 !!!
Keep up the good work <3

Og btw. hvor har du købt dit fine kalenderlys og den trøje du har på i videoen?

Emma Martiny

yaaay, tak for din søde kommentar Molly 🙂 Du kan også tro, jeg gør mit aller bedste, for at gøre bloggen så god som overhovedet muligt.

Mit kalenderlys er købt i Rema1000 og trøjen er faktisk en buksedragt fra H&M 🙂

Amalie

Du er simpelthen så fantastisk smuk og smilende. Det er så rart at se dine videoer, da du virker så sød og rolig! Det kunne være så hyggeligt, hvis du på et tidspunkt ville lave nogle små vlogs fra din hverdag!

Emma Martiny

Hvor er du bare sød Amalie 🙂 Jeg oooovervejer det med Vlogs, men jeg synes godt nok, det er lidt grænseoverskridende 😉

Anne

haha, hvor er det hyggelig med fraklips’ene! 😀
og angående mere naturlige produkter; hvis du endnu ikke har prøvet purely professional, så synes jeg virkelig, at du skal give det et skud! jeg er helt tosset med deres hårprodukter (shampoo 0+2, conditioner 2, treatment 1 og styling lotion 1), og overvejer stærkt at kaste mig over deres hudplejeserie. ansigtscremen er faktisk på tilbud i øjeblikket. 🙂

Emma Martiny

Jeg vil super gerne prøve Purely professionals – især deres hårprodukter! 🙂 Lige nu er jeg ved at kæmpe mig igennem nogle urtekram produkter, men derefter må det blive det næste, mit hår skal udsættes for 😉

LEAVE A

comment