Kategorier: Tankestrøm

Vinterhumør og venindetesten

18 COMMENTS
SHOW
HIDE
Line

Jeg tror jeg ville sige til “min gode veninde” at hun skulle slappe lidt af, og ikke være så forbandet ked af at hun er droppet ud af studiet. Og hun behøves ikke at kompensere for det, ved at arbejde 50 timer om ugen. Det er okay bare at være lidt ked af det, selvom det var eget valg.

Emma Martiny

Det lyder som en rigtig god veninde, du har dig der 🙂

Hvor er det dejligt at læse, Emma!
Jeg bliver også selv helt utroligt påvirket af vintermørket, så jeg kan sagtens sætte mig ind i vinterkriserne. *host* noget med i fredags *host*
Heldigvis kom mit eget humør også op igen, så det kan være, jeg ender med at slutte mig til dit glade vinterhold 🙂

Hvis jeg var min egen veninde ville jeg bede mig tage en slapper og tænke lidt mindre over tingene. De går jo nok alligevel, og lige pludselig vågner man op til en dag, hvor det er overstået 🙂

Emma Martiny

Du har helt ret. Jeg bed fast i det din mor skrev, til dit indlæg 🙂

Den er da smart den venindetest. Den er jeg sikker på jeg godt kunne bruge af og til.

Emma Martiny

Det tror jeg helt sikkert, vi alle sammen kan 🙂

Sabrina G.

Hvor er det dejligt at høre, du har det så godt for tiden! Du fortjener efterhånden også lidt medvind på din vej 🙂

Lige nu vil jeg bare sige til mig selv, at jeg sgu klarer det rimelig godt – og at jeg bare kan sove længe imorgen, det helt okay 🙂

Emma Martiny

Tak søde Sabrina 🙂

Katrine

Emma- jeg synes det er så dejligt at læse dine indlæg, især et som dette. Den med veninde testen er vildt god. Jeg tænker også ofte hvis jeg er nedtrykt:” jamen mine fantastiske veninder vil være veninder med mig, så er jeg ikke helt forfærdelig”.
Du er så god til at beskrive sådan en følelse af at være “ufuldkommen”, som jeg altid tror jeg er den eneste der har.

Emma Martiny

Mange tak Katrine 🙂 Du er bestemt ikke den eneste, der er nok bare ikke så mange, der taler om det.

Natasja

Wow, der gav du mig virkelig tårer i øjnene, sødeste Emma. Ikke nok med at det altid er rart at du deler dit liv med os, så har du virkelig givet os læsere et godt tip. Især til alle os der ikke er gode ved os selv. For hvor fik jeg ondt i maven og nu triller tårerne ned af mine kiner – jeg skal også være bedre til at give mig selv mere credit og huske mig på at jeg klarer mig bedre end jeg lige går og tror. Tak for påmindelsen, Emma 🙂

Og hvor er det dejligt at du endelig føler du har det godt i denne her vintertid. Jeg bliver ikke selv så negativt påvirket over vejret, mest det manglende sollys, men jeg kan sagtens se at det må være utrolig hårdt at komme igennem.

Emma Martiny

Det var så lidt Natasja. Tusind tak for din søde kommentar – det er på grund af sådan nogle som den, jeg elsker at blogge 🙂

Karoline

Jeg har følgende citat indrammet på min væg: “Vil jeg byde min bedste ven/veninde dette? Hvis svaret er nej, skal du heller ikke selv.”
Det er en god “test”, hvis jeg er i tvivl om, hvorvidt det er andre mennesker eller mig selv, der forventer noget af mig. I 99 % af tilfældene er det mig selv! 🙂

Maria

Jeg ville sige til min gode veninde, at det er okay ikke at nå alt. At være studerende, og have 4 jobs ved siden af, er der ikke mange der kan, du klare dig godt og skidt med om du får gjort rent eller når de praktiske ting i hverdagen.

Tak Emma, for din fantastiske blog som jeg er afhængig af… Tjekker den ihvertfald flere gange om dagen

Molly

Jeg ville sige til mig selv, at det er okay at være en idiot engang imellem 🙂 Det er menneskeligt at fejle og at gode veninder skal kunne håndtere det og måske endda hjælpe med at få en på rette spor.

Jeg ville sige til mig selv, at jeg har sindssygt flotte øjne, og de stråler. Derudover ville jeg nok sige, at jeg slet ikke var så tyk, som jeg går og føler mig, og at det hele bliver nemmere (i forhold til vægttab), når December er slut – for man skal have lov til at nyde Decemeber 😉

Andrea NS.

Sikke et dejligt indlæg at læse Emma! Ja når man efterhånden har fulgt med i flere år, så bliver man inderligt glad over at høre, at du har det så godt som du har. Det fortjener du om nogen. 🙂

Og tak for tippet med veninde-testen. Det kan jeg helt klart godt selv bruge i forhold til alting. Jeg ville nok sige til mig selv, at den eneste måde jeg kan blive gladere på er at acceptere hvor jeg er i livet, og så gøre hvad jeg kan ud fra det udgangspunkt. Ikke stresse over ting som jeg alligevel ikke kan ændre.

Emma Martiny

Tusind tak Andrea 🙂 Og mange tak fordi du følger med og dine altid søde kommentarer 🙂

LEAVE A

comment